Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συναρπαστικό μεν, αλλά μην πιστεύουμε και πως ό,τι συνέβη στο video ήταν η κανονική συσκευή που δούλευε. Σιγουρά είναι preview του τι θα μπορεί τελικά να κάνει, αλλά αμφιβάλλω για την ομαλότητα που παρουσιάζεται στην ιδεατή διαφήμιση. Scan skateboard. Scan κείμενο ταλαιπωρούμαστε ακόμα να κάνουμε.

Σίγουρα θα είναι φανταστική εμπειρία, αλλά μην παρασυρόμαστε κιόλας με τον ίδιο τρόπο που ένας χυμός στην τηλεόραση δεν είναι "η πιο δροσιστική εμπειρία του καλοκαιριου" και δεν τρέχουν γκόμενες να μας την πέσουν όταν τον έχουμε. Κι ας είναι ωραίος ο χυμός.

Γενικά αυτό θέλω να δω, πόσο focused θα είναι. Στο παράδειγμα με την μπάλα πχ, θα πρέπει να το κάνουν λίγο arcade, γιατί από ακρίβεια όταν δεν έχεις την ίδια την μπάλα...

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και εγώ νόμιζα πως ποστάρω περίεργα άρθρα

αν κυκλοφορίσει στα επόμενα δύο χρόνια σφυρίξτε μου :)

πάντως έτσι όπως το παρουσίαζε το βίντεο ήταν πολύ καλό και βολικο αν και τώρα κινδυνεύουν περισότερο οι διπλανοί σου

μου φένεται ή σε μια στιγμή στο βίντεο σε μια κοπέλα το ρούχο είχε πράσινες λορίδες ? μηπος χροιαζοντε για τους ανυγνευτες ?

Δημοσ.
ήρθε ο καιρός να κάψουμε της θερμίδες που πήραμε τόσα χρόνια στην αναπαυτική μας πολυθρόνα ... τρεμε wii fit !!!

Αυτό για μένα είναι το πιο θετικό με όλο αυτό το ρεύμα (wii, wii fit και αυτό τώρα), λίγη άσκηση παντού χωράει, δε χρειάζεται να σαπίζουμε στους καναπέδες

βέβαια δε μ' αρέσει η λογική "τρέμε wii fit", τι σημαίνει αυτό; οπαδισμούς στις πατέντες των εταιριών; :lol:

Δημοσ.
Πάει κατά διαόλου του Xbox360....Μααααλιστα

Τι να κανουμε ετσι ειναι η κατασταση.Και για να εξηγουμαι εννοω παει κατα διαολου για την εταιρια,υπαρχουν και σχετικες ανακοινωσεις αλλωστε.Ειναι μια εταιρια που οπως και να το κανουμε εκτος των εσοδων εχει και εξοδα σημαντικα.Τωρα αν επιτηδες θελεις να γυρισεις την κουβεντα σε fanboys κανεις λαθος.Ειναι φυσιολογικο η κονσολα να γερναει τεχνολογικα οσο περναει ο χρονος.Εσυ αμα θελεις μεινε με γραφικα 2006.Οι υπολοιποι θα αγορασουν τη νεα κονσολα ακομα και αυριο να βγει και ας εχει 600Ε.

Δημοσ.

μου φένεται ή σε μια στιγμή στο βίντεο σε μια κοπέλα το ρούχο είχε πράσινες λορίδες ? μηπος χροιαζοντε για τους ανυγνευτες ?

εκεινες τις γραμμές τις βαλανε edit στο βιντεο ωστε να δειξουν οτι ο ανιχνευτης αυτος βρισκει και κλειδωνει καποια σημεια του σηματος, ως σημεια αναφοράς για το scan

δεν ειναι τπτ πραγματικό δλδ εξαρτημα που το φοράμε...

Δημοσ.

Πω πω πω πω πω....

Μακάρι όταν βγει να έχει την απόκριση και την λειτουργία που δείχνει και στο βίντεο....

want it want it want it

Δημοσ.

Ότι πιο εντυπωσιακό έχω δει τα τελευταία χρόνια στον τομέα των Video Games! Αν όντως είναι τόσο καλό όπως φαίνεται, τότε αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην MS. Όσο για το ότι πάει κατα διαόλου το X360... Ρωτήστε στα Carrefour πόσο κατά διαόλου πάνε οι πωλήσεις ;)

Δημοσ.

Εμείς που έχουμε προβολέα, πως θα παίζουμε;

Προβολέας = σκοτάδι στον χώρο

Κάμερα = φως στον χώρο

Πάλι σε έξοδα θα μπούμε ... (TFT)

Δημοσ.

Μέχρι να βγεί έχουμε πολύ καιρό και φυσικά θα πρέπει να υποστηριχθεί απο το ανάλογο λογισμικό. Σαν αρχική υλοποίηση φαίνεται υποσχόμενο αλλά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου στο κατά πόσο θα μπορέσει να ενσωματωθεί αρμονικά σε παιχνίδια. Πολύ ψέμα πάντως η οδήγηση και το pit-stop...

Δημοσ.
Τι να κανουμε ετσι ειναι η κατασταση.Και για να εξηγουμαι εννοω παει κατα διαολου για την εταιρια,υπαρχουν και σχετικες ανακοινωσεις αλλωστε.Ειναι μια εταιρια που οπως και να το κανουμε εκτος των εσοδων εχει και εξοδα σημαντικα.Τωρα αν επιτηδες θελεις να γυρισεις την κουβεντα σε fanboys κανεις λαθος.Ειναι φυσιολογικο η κονσολα να γερναει τεχνολογικα οσο περναει ο χρονος.Εσυ αμα θελεις μεινε με γραφικα 2006.Οι υπολοιποι θα αγορασουν τη νεα κονσολα ακομα και αυριο να βγει και ας εχει 600Ε.

Περιμένω τα charts σου που υποστηρίζουν αυτά που λές. Για να δούμε τις σχετικές οικονομικές ανακοινώσεις λοιπόν για την "χασούρα" της MS από το 360.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Είσαι Apple fanboy κι έτρεξες να κράξεις την μικρομαλακή :P

Το avatar λες;

Γράφω με σύστημα 1-1 και το έβαλα στο avatar,απλά τυγχάνει να ναι κι ένας κ@λος απο πίσω

Ο αντι-ολυμπιακός σημαίνει ότι είναι και Παναθηναϊκός; Δε νομίζω! Δε γουστάρω την Microsoft γιατί έχει κάνει πολλές πουστιές και ευτυχώς για μας και ένα λάθος (όταν ανέστησε την Apple για να φάει την Netscape). Ότι κάνει το κάνει με στόχο το μονοπώλειο. Καλά κάνει ως εταιρεία, αλλά χρησιμοποιεί πολλά αθέμιτα μέσα και εξαιτίας αυτών καταστράφηκαν θρυλικές εταιρείες που μας έδωσαν διαμάντια όπως ήταν η Amiga και πολλά άλλα μηχανήματα. Εγώ σαν άνθρωπος είμαι πολύ περισσότερο σύμφωνος με τη φιλοσοφία του Steve Jobs. H microsoft πάτησε στη γαμ...νη τη συμβατότητα και στην φτήνια και στην πειρατία και εξάλειψε ενδιαφέρουσες πλατφόρμες που ενώ έκαναν παπάδες, είδαν το μερίδιό τους στην αγορά να χάνεται από τα pcιά που το μόνο που μπορούσαν να κάνουν τότε ήταν ένα μπλιπ μπλιπ, ενώ ταυτόχρονα είχαμε πειστεί ότι το πιο άσχημο είναι και πιο επαγγελματικό. Σε μια εποχή μάλιστα που τα περισσότερα studio έκαναν δουλειά με Apple, με Amiga και μη σου πω και με Atari ειδικά οι μουσικοί. Και ενώ η IBM που δημιούργησε τα pc εξαφανίστηκε σε μια τελευταία προσπάθεια να βγάλει ένα σοβαρό λειτουργικό για τα PS της, η microsoft συνέχισε να ντύνει με ένα ανύπαρκτο λειτουργικό τα ανύπαρκτα μηχανάκια που έφτιαχνε μέχρι και η Hyundai (Hyundai XT έλεος και σε ένα μαγαζί μου το πασάρανε και για καλύτερο από τα Schneider). Είχε πιάσει όμως το νόημα ο Bill. Το θέμα δεν ήταν οι λίγοι και δημιουργικοί επαγγελματίες, αλλά και ερασιτέχνες users, αλλά οι πολλοί φτηνιάρηδες ανίδεοι χρήστες που ήθελαν ένα μπλιμπλίκι για υπολογιστή, που δεν ήξεραν τι σημαίνει εργονομία και σχεδιασμός και το μόνο που τους ένοιαζε είναι πώς θα βρουν τα πάντα τσάμπα αντιγράφοντας από το γείτονα ή από κάποιον πειρατή της πλάκας που σου έκανε αποστολή software ακόμα και από το Βόλο. Είναι ή δεν είναι έτσι; Και μπράβο στη μικρομαλακή που τελικά έφτιαξε κακέκτυπα όλων των ιδεών των άλλων εταιρειών μετά από 25 χρόνια, ενώ ό,τι καινοτομία σκέφτηκε (βλέπε registry) είναι να απορείς ποιον εξυπηρετεί. Γιατί οι χρήστες μόνο κερδισμένοι δε βγήκαν από όλα αυτά. Το θέμα αυτό βέβαια είναι τεράστιο και τώρα είμαι πολύ offtopic, αλλά θα σε παρακαλέσω να μη με ξαναπείς fanboy κανενός. Τη γνώμη μου λέω και συγγνώμη που δε συμφωνώ με το πόσο καλό είναι το office ή τα xp ή τα vista, ή τα 98, ή τα 95 κτλ...

Αν εγώ είμαι Apple fanboy εσύ πόσο Microsoft fanboy είσαι; Κι όχι μόνο εσύ!!! Eσύ είσαι το λιγότερο συνήθως... τώρα τελευταία δεν ξέρω τι έπαθες και δεν αφήνεις κακή κουβέντα να περάσει για τη Microsoft. Αν εδώ μέσα υπάρχουν 10 άνθρωποι να πουν υπέρ της Apple, υπάρχουν 90 άλλοι για το αντίθετο. Αν επίσης θυμηθείς τι γράφω θα δεις ότι τα σούρνω στην Apple και μάλιστα αρκετά συχνά για τα κουλά που κάνει ώρες - ώρες. Εγώ είμαι Unix fanboy, αλλά πούντο;;; Εξαιτίας της μικρομαλακής με το dos και τα windows έμαθα λάθος λειτουργικό. Σκέψου τόσο διάβασμα που είχα ρίξει για το dos να το είχα ρίξει για το unix. Τες πα! Από κει και μετά linux, bsd, beos, mac os X, solaris και δεν ξέρω και τι άλλο, είναι όλα unix - like ή unix - based. Από κει και μετά τι άλλο να πω, όταν ακόμα και ο Steve παράτησε το mac os classic που ήταν κλάσεις ανώτερο των τότε windows και έφερε στην Apple ένα unix - like λειτουργικό; Αν είμαι fan κάποιου τότε είμαι fan των Bell labs που το 1969 έφτιαξαν ένα λειτουργικό που ακόμα δεν το έχει ξεπεράσει κανείς και που έγινε η σκάλα για όλα τα σημαντικά ανοδικά άλματα της πληροφορικής.

Υ.Γ. Έχω 3 pcs και 1 Kaiser. Όλα τρέχουν windows. Απ' την άλλη έχω μόνο ένα mbp και ένα ipod nano. Πόσο Apple fanboy είμαι γιατρέ;

Επεξ/σία από ixthy
Δημοσ.

Εγώ που δεν είμαι τόσο fan του γυμναστηρίου πως ακριβώς θα παίζω ΤΕΚΚΕΝ 9 ; Και αντε πες τις απλές γροθοκλοτσιές τις κάνω με κάποιο μαγικό τρόπο. Κάτι άλλα περίεργα γυριστά πιασίματα στον αέρα; Δε ρωτάω δε τι γίνεται όταν θες να παίξεις με έναν φίλο σου… Αλλά θα μου πεις πόσοι να σου απομείνουνε μέχρι τότε (ζωντανοί) μετά από αρκετές νίκες και archievments φυσικά

Η συσκευή θα παραδίδεται μαζί με το μεγάλο σαλόνι που απαιτείται για να δουλέψει;

Τα κορίτσια πέρα από φουστάνια θα έχουνε τη δυνατότητα να προβάρουνε και άντρες;

Αξεπέραστη αυτή η τεχνολογία Scanning με τον υπέρτατο αλγόριθμο «remove my hands from my skate”!

Το Facial recognition λειτουργεί μόνο με φυσικά μοντέλα ή και με φωτογραφίες αυτών;

Δηλαδή όταν θα θέλω να σαμποτάρω ένα παιχνίδι αρκεί να φωνάξω «GOODNIGHT» στο XBOX LIVE PARTY για να απενεργοποιηθούν οι κονσόλες των φίλων μου; Η θα ξέρει το μηχάνημα ποιος ακριβώς το είπε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...