Hal9000 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Θέτοντας από πριν το πήχη ψηλά, η Microsoft επιφύλασσε αρκετές νέες ανακοινώσεις για το Xbox 360 στα πλαίσια της μεγαλύτερης έκθεσης videogames, την E3. Εκτός από τις κυκλοφορίες νέων παιχνιδιών, η Microsoft παρουσίασε την ενσωμάτωση των διάσημων ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Twitter στο Xbox Live για το οποίο περιμένουμε ακόμα (επίσημη) υποστήριξη στη χώρα μας. Τα φώτα όμως από όλες τις χθεσινές ανακοινώσεις τα έκλεψε χωρίς αμφιβολία η παρουσίαση ενός νέου περιφερειακού με το οποίο το Xbox 360 ετοιμάζεται να απαντήσει στην κυριαρχία του Nintendo Wii και το διαφορετικό χειρισμό που αυτό παρουσίασε πρώτο. Με τη προσωρινή ονομασία Project Natal, το νέο περιφερειακό για το Xbox ετοιμάζεται να αλλάξει τελείως την αλληλεπίδραση του gamer με τα βιντεοπαιχνίδια σε αρκετά μεγαλύτερο βαθμό από ότι το motion controller του Nintendo Wii. Τοποθετημένο πάνω από τη τηλεόραση σας, εντοπίζει τη πλήρη κίνηση του σώματος σας και των συμπαιχτών σας και τις προβάλει άμεσα στο βιντεοπαιχνίδι. Σε συνδυασμό με το λογισμικό που θα το συνοδεύει, το Project Natal θα μπορεί να αναγνωρίσει τη φωνή και το πρόσωπο σας και αντίστοιχα να δώσει άλλη διάσταση στην ενασχόληση με τη δημοφιλή κονσόλα και τα βιντεοπαιχνίδια της. Μερικά παραδείγματα : η αναγνώριση του προσώπου σας θα είναι απαραίτητη για τη σύνδεση της κονσόλας στο Xbox live και η πρόσβαση θα είναι απαγορευτική για οποιοδήποτε άλλον. Στη συνέχεια θα μπορείτε να πλοηγηθείτε στα μενού του Xbox 360 με απλές κινήσεις των χεριών σας όπως στη ταινία Minority Report ενώ η αναγνώριση φωνής θα χρησιμοποιείται σε όλων των ειδών τα παιχνίδια όπως το 1vs100, καταργώντας εντελώς το κλασικό χειριστήριο. Οι δυνατότητες της συγκεκριμένης τεχνολογίας είναι πολύ μεγάλες και μια από τις μεγαλύτερες μορφές της βιομηχανίας των ηλεκτρικών παιχνιδιών, ο Peter Molyneux φρόντισε να το καταστήσει σαφές. Στη παρουσίαση της Μicrosoft, ο δημιουργός των παιχνιδιών Black & White και Fable, έδειξε ένα πειραματικό παιχνίδι στο οποίο ο ήρωας του παιχνιδιού μπορεί να αλληλεπιδράσει με τον gamer δείχνοντας στοιχεία τεχνιτής νοημοσύνης. Το μόνο που έχει γίνει γνωστό σχετικά με τη κυκλοφορία του Project Natal είναι ότι θα κυκλοφορήσει το 2010 και θα είναι συμβατό με όλες τις εκδόσεις του Xbox 360. Μέχρι τότε μπορείτε να πάρετε μια ικανοποιητική εικόνα της τεχνολογίας από τα παρακάτω βίντεο και links. Video: Ε3 Microsoft Παρουσίαση (87:00 λεπτό) Site: Project Natal Site: Ανάλυση Project Natal
ixthy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Τι παπαριές είναι αυτές; Πραγματικά δεν άντεξα να το διαβάσω όλο. Μήπως το νέο χειριστήριο θα μυρίζει και πόσο πολύ ιδρώνει ο παίκτης ώστε να αυξάνει την κούραση του εικονικού χαρακτήρα; Χαχαχα! Πάντως η Νιντέντο φταίει. Έπρεπε να πατεντάρει το χειριστήριό της. Δεν είμαι υπέρ της πατέντας, αλλά αυτή η Μικρομαλακή αντιγράφει τους πάντες και μετά το παίζει και αρχηγός. Και υπάρχουν και κάποιοι μεγαλομαλακοί που πιστεύουν ότι η Μικρομαλακή είναι ο εθνοσωτήρας των κομπιουτερόβιων και χωρίς αυτή δεν θα είχαμε διαδίκτυο, υπολογιστές, κτλ. και θα πηδάγαμε ακόμα από δέντρο σε δέντρο. Και λένε όλους τους υπόλοιπους funboys ή απλά γραφικούς, ενώ η δική τους σκέψη είναι αντικειμενικότατη! Τι να πω!
elven Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Τι παπαριές είναι αυτές; Πραγματικά δεν άντεξα να το διαβάσω όλο. Μήπως το νέο χειριστήριο θα μυρίζει και πόσο πολύ ιδρώνει ο παίκτης ώστε να αυξάνει την κούραση του εικονικού χαρακτήρα; Χαχαχα! Πάντως η Νιντέντο φταίει. Έπρεπε να πατεντάρει το χειριστήριό της. Δεν είμαι υπέρ της πατέντας, αλλά αυτή η Μικρομαλακή αντιγράφει τους πάντες και μετά το παίζει και αρχηγός. Και υπάρχουν και κάποιοι μεγαλομαλακοί που πιστεύουν ότι η Μικρομαλακή είναι ο εθνοσωτήρας των κομπιουτερόβιων και χωρίς αυτή δεν θα είχαμε διαδίκτυο, υπολογιστές, κτλ. και θα πηδάγαμε ακόμα από δέντρο σε δέντρο. Και λένε όλους τους υπόλοιπους funboys ή απλά γραφικούς, ενώ η δική τους σκέψη είναι αντικειμενικότατη! Τι να πω! Τουλάχιστον γραφικό,fanboyστικο το σχόλιο. Αν το χε πατεντάρει ο σκηνοθέτης του minority report δεν θα υπήρχε το Wii,αυτή η Nintendo αντιγράφει τους πάντες και μετά το παίζει και αρχηγός no offence Τες πα,καλό φαίνεται αλλά πιστεύω ότι αποκλείεται το 2010 να είναι στο επίπεδο που δείχνει το βίντεο
ixthy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Ουπς λάθος μου! Από το κείμενο δεν κατάλαβα ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ. Η ιδέα βέβαια είναι η ίδια, αλλά ομολογώ ότι η υλοποίηση είναι αρκετά εντυπωσιακή! Βέβαια τι ακτινοβολίες θα εκπέμπει αυτό το πράγμα δεν ξέρω.
FoXfOxFoX Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δ Ε Ν Υ Π Α Ρ Χ Ε Ι .... scan to skate board, και πληρη σωματική ανιχνευση... μονος αντίπαλος .... το lag... για να δουμε πως θα το αντιμετωπίσουν
atropa Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 δεν ξέρω αν θα το αγόραζα... αλλα φαίνεται γ@μ@το!
ixthy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Τουλάχιστον γραφικό,fanboyστικο το σχόλιο.Αν το χε πατεντάρει ο σκηνοθέτης του minority report δεν θα υπήρχε το Wii,αυτή η Nintendo αντιγράφει τους πάντες και μετά το παίζει και αρχηγός no offence Τες πα,καλό φαίνεται αλλά πιστεύω ότι αποκλείεται το 2010 να είναι στο επίπεδο που δείχνει το βίντεο Πάντως funboy της nintendo δεν είμαι! Απλώς με παρέσυρε το κείμενο που μιλούσε για περιφερειακό και κατάλαβα ότι αναφέρεται σε χειριστήριο αντίστοιχο του wii. Παρόλα ταύτα το wii ποια κονσόλα αντέγραψε; Όχι πες μου για να καταλάβω! Και το σχόλιό μου δεν είναι funboyστικο. Hateμικρομαλακίστικο είναι χαχαχα! :lol: ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:07 ---------- Elven ωραία φωτό ρε φίλε! Πάντα τέτοια!
elven Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Πάντως funboy της nintendo δεν είμαι! Απλώς με παρέσυρε το κείμενο που μιλούσε για περιφερειακό και κατάλαβα ότι αναφέρεται σε χειριστήριο αντίστοιχο του wii. Παρόλα ταύτα το wii ποια κονσόλα αντέγραψε; Όχι πες μου για να καταλάβω! Και το σχόλιό μου δεν είναι funboyστικο. Hateμικρομαλακίστικο είναι χαχαχα! :lol: ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:07 ---------- Elven ωραία φωτό ρε φίλε! Πάντα τέτοια! Είσαι Apple fanboy κι έτρεξες να κράξεις την μικρομαλακή Το avatar λες; Γράφω με σύστημα 1-1 και το έβαλα στο avatar,απλά τυγχάνει να ναι κι ένας κ@λος απο πίσω
dreamdok Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 ήρθε ο καιρός να κάψουμε της θερμίδες που πήραμε τόσα χρόνια στην αναπαυτική μας πολυθρόνα ... τρεμε wii fit !!!
fearwhatnow Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 1 χρονο τωρα ολοι γνωριζουν οτι η M$ ετοιμαζει τη νεα κονσολα που ουσιαστικα θα ειναι βασισμενη στο motion control της nintendo.Αυτο που παρουσιασε στην εκθεση ειναι προπομπος και θελουν λιγο να αναστησουν το x360 που παει κατα διαολου(λογικο καθως η αγορα εστω και με ports εχει στραφει στο pc οπου οι δυνατοτητες σε επιπεδο γραφικων ειναι αξεπεραστες προς το παρον.)Φτανει λοιπον το τελος του x360.Προβλεπω του χρονου τετοια εποχη να γινει η ανακοινωση του xbox720HD(ή οπως το ονομασουν τελικως).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 τουλάχιστον εντυπωσιακό, μέχρι να ακούσουμε την τιμή ελπίζω (yeah right) να είναι φτηνότερο από το xbox360 θελουν λιγο να αναστησουν το x360 που παει κατα διαολου http://www.vgchartz.com/ υπερβάλεις, η Sony τι έπρεπε να κάνει τότε?
GabrielConnor Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 1 χρονο τωρα ολοι γνωριζουν οτι η M$ ετοιμαζει τη νεα κονσολα που ουσιαστικα θα ειναι βασισμενη στο motion control της nintendo.Αυτο που παρουσιασε στην εκθεση ειναι προπομπος και θελουν λιγο να αναστησουν το x360 που παει κατα διαολου(λογικο καθως η αγορα εστω και με ports εχει στραφει στο pc οπου οι δυνατοτητες σε επιπεδο γραφικων ειναι αξεπεραστες προς το παρον.)Φτανει λοιπον το τελος του x360.Προβλεπω του χρονου τετοια εποχη να γινει η ανακοινωση του xbox720HD(ή οπως το ονομασουν τελικως). Πάει κατά διαόλου του Xbox360....Μααααλιστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις