Προς το περιεχόμενο

Crossfire Ready x4!!!

GreenBeret2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά για ακόμη μια φορα θα σας τιμήσω και θα σας ζητήσω την συμβουλή σας!!!Σκέφτομαι να αγοράσω την μητρική MSI P965 NEO-F V2 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.523581

Καθώς κοιτούσα τα χαρακτηριστηκά της πρόσεξα οτι εκεί που λέει Υποστήριξη Καρτών Γραφικών γράφει οτι υποστηρίζει 2 κάρτες γραφικών 1x PCI Express x 16 slot, 1x PCI Express x 4 slot (crossfire ready).

Εγώ τώρα θέλω να μάθω τι εννοεί λέγοντας 1x PCI Express x 4 slot (crossfire ready);Είναι crossfire;Και αν ναι αξίζει να το κάνω;

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου, έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα. Η συγκεκριμένη μητρική παίρνει μόνο μια κάρτα γραφικών. Βέβαια το Crossfire στην περιγραφή που γράφετε και που σε μπέρδεψε επίσης είναι λάθος .

Επίσης τι σκέφτεσαι να βάλεις στο συστημά σου και έχεις καταλήξει σε αυτή την επιλογή?

Δημοσ.

Φίλε δεν σκέφτομαι να κάνω crossfire!!!Απλώς επειδή θέλω να πάρω αυτή την μητρική ήθελα να ρωήσω εαν δέχεται crossfire γιατί μπερδεύτικα!

Να ρωτήσω κατι ακόμα,έχω την POWERCOLOR HD4670 και το πρόβλημα μου είναι οτι τώρα την έχω πάνω στην μητρική ASROCK 4COREDUAL-SATA2 και επειδή δουλεύει σε χ4 slot pci αποδίδει όσο και αν δουλεύει σε χ16 slot?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...