nickarmy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 εχω ενα ups δεν είναι καποιο φοβερό,τον κράτάει για κανα 5λ αλλά στις δύο τελευταίες διακοπές ρεύματος ( η καθε μια ειχε συμβει σε διαφορετική μέρα) μου σβήνει κατευθειαν ο υπολογιστη σαν να μην ήταν στο ups μπορει να έχουν χαλάσει οι μπαταρίες αλλά να περνάει ρεύμα ώστε να δουλέυει το πσ ?
koumos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Τι ups ειναι αυτο? συνοδευεται απο καποιο λογισμικο για να ελεγχεις τις ρυθμισεις και το status του?
serbabis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Κατά 99% θες μπαταρίες, με μια αλλαγή γίνεται καινούριο...
nickarmy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 θα δω τι γινετε άρα με την εγκίηση (δεν ξερω εχω ενα cd που έλεγε κατι επάνω για power αλλα και παλιοτερα που δεν το ειχα βάλει δεν ειχα πρόβλημα) έχω ακούσει επίσης πως είναι ποιο ακριβό να πάρεις καινούργιες από το να πάρεις καινούργιο
victz Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Με 30 ευρω παιρνεις τη μπαταρια που εχουν τα περισσοτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.