Προς το περιεχόμενο

ATI Radeon Saphirre 4670

em0vskangoura

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έχει τοποθετηθεί έτσι ώστε να μην δουλέυει καλά το cooler της, είναι σχεδόν βέβαιο οτι είναι θέμα θερμοκρασίας.

Πάντως η συμπεριφορά είναι τυπική για υπερθέρμανση και μή επαναφορά απο το gpu recovery του CCC. Τ΄σεκαρε θερμοκρασίες. Η κάρτα δεν τραβάει παραπάνω απο 60W.

Έχω την ίδια κάρτα σε htpc με Ε2180@3G, 2GB, 1μιση τέρα σκληρούς και τροφοδοτικό 300W μούφα. Μαχ κατανάλωση απο το ups είδα τα 240W(~70% efficiency).

Δημοσ.

Λοιπον ετρεξα το FunMark και υστερα απο λιγα λεπτα η θερμοκρασια εφτασε 60-70 βαθμους.Ωστοσο αυτο πρεπει να ειναι λογικο αφου το FunMark την ζοριζει πολυ και περα απο αυτο η ψυξη του κουτιου μου δεν ειναι καλη.Απο την αλλη οταν πηγε 70 βαθμους με το προγραμμα δεν μου εμφανισε το προβλημα που ανεφερα,δηλαδη να κολησει και να παει σε power saving mode.Οποτε δεν νομιζω με το game που επαιζα να εφταιγε η θερμοκρασια γιατι ουτε 55 βαθμους δεν εφτανε!!

Επισης φιλε μου NoDsl τι εννοεις να εχει τοποθετηθει σωστα?Εννοεις οτι κατι θα εμποδιζει την λειτουργια της ψυκτρας?Παντως μια χαρα μου φανηκε να δουλευει,χωρις καλωδια να την παρεμποδιζουν,αλλα δεν ξερω αμα παιζει κατι αλλο που δεν γνωριζω.

Ακουω αποψεις!

Δημοσ.

Ναι αυτό εννοώ. Ας πούμε στο htpc μου ή κάρτα τηλεόρασης έρχεται κολλητά με τη vga οπότε δουλέυει 10C περισσότερο απότι θα έπρεπε.

Βασικά δοκίμασε και κάτι άλλο. Κατέβασε το prime95 επέλεξε small ffts και βάλε priority high απο task manager. Ταυτόχρονα τρέξε furmark. Εκέι θα δείς καθαρά αν την παλέυει το τροφοδοτικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...