Προς το περιεχόμενο

ATI Radeon Saphirre 4670

em0vskangoura

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα καταρχην!Πριν ενα μηνα περιπου πηρα απο το e-shop την Ατι ραντεον σαφαιρ 4670 και απο την μερα που την πηρα οταν επαιζα καποια games με αλλα λογια την ψιλοζοριζα, αν και αυτα τα games δεν ειναι τιποτα για την συγκεκριμενη καρτα γραφικων,και εκει που επαιζα κολουσε η οθονη(κρασαρε η καρτα γραφικων) βγαζοντας κατι πρασινα pixels και υστερα απο ενα δευτερολεπτο πηγαινε η οθονη σε power saving mode.

Αυτο δεν με ενοχλουσε πολυ αφου συνεβαινε το πολυ 1 φορα στις 10 ωρες gaming αλλα πηρα στο e-shop service και μου ειπαν να την στειλω να την κοιταξουν..

Την εστειλα και μου την εστειλαν πισω λεγοντας οτι περασε ολα τα test και δεν εχει προβλημα.Ομως εγω φοβαμαι μηπως τυχον εμφανιστει προβλημα αργοτερα και μετα παει χαμενη.Εκτος αν φταιει τιποτε αλλο πανω στο η/υ και συμβαινει αυτο.

Λοιπον καθε αποψη για το e-shop service και καθε γνωμη για το τι μπορει φταει δεκτη.!!

Δημοσ.

Πες μασ ολο το συστημα που εχεις.τη τροφοδοτικο εχεις,και τι θερμοκρασια φτανει το συστημα σου γιατι μαλλον για θερμοκρασια το κοβω γιατι μου εκανε και εμενα κατι προβλημα η καρτα μου και ηταν λογο θερμοκρασιας.

Δημοσ.

Κοιτα 450w τροφοδοσια και η καρτα ψυχεται αψογα,Cpu 40% και σκληροι 40%.Δεν ξερω τι αλλο θες να μα8εις πεσ μου.Το PC γενικα ψυχεται καλα κατα την γνωμη μου.Παντως θα ξανακοιταξω θερμοκρασιες στα δυνατα Games.Αν εχεις τιποτα αλλο υπ οψην σου δεκτο!

Δημοσ.

Τα 450W που λες δε μου λένε τίποτα, αν είναι μάρκα μ' έκαψες το τροφοδοτικό, ούτε 300W δε θα βγάζει. Γι' αυτό πες μας ποιο ακριβώς έχεις.

Επίσης τρέξε AtiTool/Furmark για να δεις τι θερμοκρασίες πιάνει υπό φόρτο η κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

Οκ θα δοκιμασω αυτο το tool thx!Επισης το τροφοδοτικο ειναι coolermaster Νομιζω αλλα λιγο μουφα..το πηρα πριν 2 μηνες 15euro να φανταστεις.Το προβλημα ειναι οτι ρωτησα τους τεχνικους απο το e-shop και μου λενε δεν φταιει το τροφοδοτικο τους..να μου πεισ τι θα ελεγαν.!!Γιατι και γω το πρωτο πραμα που σκεφτηκα ηταν το τροφοδοτικο.Αλλα μου το απεκλισε σιγουρος ο αλλοσ ο τεχνικος..Δεν ξερω τι να πεις..ΑΚουω!

Δημοσ.

καταρχην, εχεις περασει τους last drivers;

εχει ξεσκονισει καλα τους παλιοτερους;...οχι μονο απο την προσθαφαιρεση...:-)

Δημοσ.

Το τροφοδοτικο που εχεις δε φτανει για τι καρτα σου δυστιχως πρεπει να εχεις τουλαχιστον 550 με 650 οταν βαλεισ καποιο βαρι παιχνιδι ζηταει περισσοτερο ρευμα η καρτα και κρασαρι ειναι λογικο..

Δημοσ.
Το τροφοδοτικο που εχεις δε φτανει για τι καρτα σου δυστιχως πρεπει να εχεις τουλαχιστον 550 με 650 οταν βαλεισ καποιο βαρι παιχνιδι ζηταει περισσοτερο ρευμα η καρτα και κρασαρι ειναι λογικο..

Δε μίλησε για Quad Crossfire το παιδί.

Δημοσ.

Για μενα παντοσ θα ηταν καλητερα να κανεις οικονομιες ωπος κανω και εγω και να παρεις ενα καλητερο τροφοδοτικο με κανα 100 ευρω και δε θα εχεις ποτε ποτε προβλημα ασε που θα σου μηνει και για πολλα ακομα PC.

Κοιτα εγω πηγα να παρω την 285 GTX απο το πλαισιο και μου ειπαν οτι με το 500αρι που εχω θα δουλευει αλλα θα εχεις προβλημα οποτε παω για τροφοδοτικο τωρα και μετα για καρτα λες να παρω καμια 295 GTX να γουσταρω???χαχαχα

• Super Moderators
Δημοσ.

έλεος, συγκρίνεις GTX285 η οποία θέλει 2x6pin με Radeon 4670 που δεν χρειάζεται καν extra τροφοδοσία? και με 400αρι τροφοδοτικό είναι ok η 4670

Δημοσ.

Πρωτον δεν κανω crossfire!Δευτερον και γω το ιδιο πιστευα για το τροφοδοτικο αλλα στο site tης ATI ζηταει 400W(δεν αμφιβαλλω οτι ισως φταιει το τροφοδοτικο γιατι ειναι μουφα).Ωστοσο το προβλημα μου ειναι στο γεγονος οτι 2-3 τεχνικοι απο το e-shop που και το τροφοδοτικο και η καρτα γραφικων ειναι απο αυτους μου ειπαν οτι δεν φταιει με τιποτα το τροφοδοτικο.Αρα ειτε αχρηστοι ειναι ειτε απλα υποστηριζουν τα γαμημενα τα προιοντα τους..Παντωσ thx για τις αποψεις θα δοκιμασω κανενα καλυτερο τροφοδοτικο και θα δω τι θα κανω.Οσο για τα drivers εχω το ati catalyst του απριλιου και δν υπαρχουν παλαιοτερα drivers στο PC.

Κατι ακομα..ο φοβος μου δεν ειναι να μην χαθει το save στο game αλλα να μην καει καμια καρτα γραφικων γιατι μεχρι να παρω καινουρια ξανα θα εχουν περασει 1-2 χρονια!!

Ευχαριστω guys και οτιδηποτε αλλο σκεφτειτε το ακουω!!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:18 ----------

Και κατι ακομα ισως σας βοηθησει να με βοηθησετε :D.Φιλε μου Georgis1987 δεν νομιζω οτι ζηταει παραπανω ρευμα διοτι σου λεω οτι επαιζα warcraft game με πολυ χαμηλες απαιτησεις.Οποτε ουτε καν που ζοριστηκε η καρτα και αυτο δεν το επαθα υστερα απο πολλες ωρες αλλα μετα απο 1-2 ωρες.Ψιλα πραγματα δηλαδη και αυτο ειναι το περιεργο.

Αυτα και παλι thx.

Δημοσ.

Σιγα την καρτα που θελει και ισχυρο τροφοδοτικο...Απλα πηγαινεις catalyst control center/ati overdrive/enable manual fan control και δωστης 100% απο 20% που ειναι εργοστασιακα...Λογικα δεν θα εχεις πλεον προβλημα θερμοκρασιων...γιατι αφενος εχει μικρο ανεμιστηρι και αφετερου απο defaults τρεχει πολυ πολυ χαμηλα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...