Ailuros Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Oι χρήστες του γερμανικού 3DCenter Forum ψάχνοντας για λύση πως να ενεργοποιήσουν εξομάλυνση (ΑΑ) σε παιχνίδια που δεν υποστηρίζεται από την εφαρμογή βρήκαν έναν τρόπο να δώσουν υψηλότερη ανάλυση από την native της οθόνης τους και να αφήσουν σε αυτήν το downsampling. To αποτέλεσμα είναι μια μορφή supersampling και φυσικά κοστίζει σε επιδόσεις όταν πας σε πολύ υψηλές αναλύσεις, αλλά είναι και μια πολύ καλή λύση για όσους δεν έχουν τα λεφτά να πάνε σε 30-άρα οθόνη. Το αποτέλεσμα είναι καλύτερο φυσικά από το να τρέχει κάποιος στα 2560*1600 με ΑΑ μιας λόγω του downsampling. Ξέρω ότι το thread είναι στα γερμανικά, αλλά όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να πειραματιστεί στην ανάγκη με ένα καλό online μεταφραστή: http://www.forum-3dcenter.org/vbulletin/showthread.php?t=454129 Παράδειγμα: H ανάλυση που χρησιμοποιήθηκε είναι 3504*2336 Καλή επιτυχία σε όσους πειραματιστούν και πιέζουμε ήδη προς τις σωστές κατευθύνσεις να το κοιτάξουν αναλυτικότερα οι εταιρίες. ΄Οσοι θέλουν ας μας πουν για τα αποτελέσματά τους.
nick#18 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 μου φαινετε πως πλεων οι κατασκευαστες των καρτων βαζουν μεσα στο utility επιλογες για anti-aliasing σε περιπτοση που δεν υποστιριζει το παιχνιδι...
Ailuros Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 μου φαινετε πως πλεων οι κατασκευαστες των καρτων βαζουν μεσα στο utility επιλογες για anti-aliasing σε περιπτοση που δεν υποστιριζει το παιχνιδι... Ειδικά κάτω από D3D10 όταν μια εφαρμογή δεν δέχεται forced AA δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, γιατί απλά παρεμποδίζεται από το ίδιο το ΑΡΙ. ΄Οπως και να΄χει εδώ μιλάμε για κάτι εντελώς διαφορετικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.