mooo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Αν πάρω π.χ εγώ τώρα ενα case με θύρες usb 2.0, θα λειτουργήσει σαν 3.0 στο μέλλον?οχι απλά να παίζει αλλά να εκμεταλεύεται την ταχύτητα αυτή.
disqualified Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 οι θυρες που εχεις θα ειναι για παντα usb2 usb3 θα εχεις μονο αν βαλεις καποια PCI καρτα
leukonas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Στο case θα λειτουργήσουν σαν usb 3 εκτός και αν το case έχει ενσωματωμένω hub usb 2 πάνω (κάτι που δεν νομίζω).
narbi Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Αν βάλουμε κάρτα PCI για usb 3 θυρες και πάρουμε κ το καλώδιο για usb 3 θύρες τότε οι εξωτερικοί δίσκοι μας usb θα δουλεύουν ταχύτερα? Θα υπάρχει υποστήριξη ή πρέπει να υποστηρίζει usb 3 και η συσκευή που συνδέουμε πάνω σε μια usb 3?
JIMBOAthens Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Ότι ίσχυε μετάξυ των 1.1. και των 2.0 θα ισχύει και τώρα με τις 3.0. Η συμβατότητα προς τα πίσω μόνο...
ArisG88 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Κάτσε να βγούνε πρώτα... Ανακοινώθηκε τίποτα; Ηδη εχει βγει καρτα pci που βγαζει usb 3
narbi Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Ηδη εχει βγει καρτα pci που βγαζει usb 3 Εδώ Ελλάδα? Δώσε κανένα link αν είναι...
caution Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 "...USB 3.0 will be backwards-compatible..." άρα δεν υπάρχει θέμα
PCharon Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Αν πάρω π.χ εγώ τώρα ενα case με θύρες usb 2.0, θα λειτουργήσει σαν 3.0 στο μέλλον?οχι απλά να παίζει αλλά να εκμεταλεύεται την ταχύτητα αυτή. "...USB 3.0 will be backwards-compatible..." άρα δεν υπάρχει θέμα Ώπα, μισό. Η προς τα πίσω συμβατότητα σημαίνει πως οι USB3 θύρες μπορούν να φιλοξενήσουν USB2 συσκευές. αλλά ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ πως μπορούμε να λειτουργήσουμε σωστά/πλήρως όλες τις μελλοντικές USB3 συσκευές σε USB2 θύρες (η προς τα μπρος συμβατότητα δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα). Υπάρχει όμως σοβαρή πιθανότητα πολλές συσκευές που θα έχουν USB3 συνδεσιμότητα να δουλεύουν ΚΑΙ σε USB2, βέβαια με το κόστος της ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ διαμεταγωγής δεδομένων.
mooo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Παιδία αναφέρομαι στα καλώδια usb τα οποία είναι απο παλιο case(θύρες 2.0).Η συνδεση δηλαδη θα γινει ως εξεις: συσκευη usb3.0->καλώδιο παλιου case(θύρες2.0)->mobo με θυρες 3.0
disqualified Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Παιδία αναφέρομαι στα καλώδια usb τα οποία είναι απο παλιο case(θύρες 2.0).Η συνδεση δηλαδη θα γινει ως εξεις: συσκευη usb3.0->καλώδιο παλιου case(θύρες2.0)->mobo με θυρες 3.0 οχι δε θα λειτουργησει αυτο αν κρινω απο την εμπειρια μου καθως hub παλια 1.1 σε θυρα 2.0 δεν λειτουργουν ως 2. Δε χανεις να δοκιμασεις ομως οταν αποκτησεις νεα Mobo
PCharon Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Όχι, τα USB2 καλώδια δεν είναι δυνατόν σε καμία περίπτωση να συνδέσουν USB3 - USB3. Έχεις δει τί διαφορά έχει η USB3? οχι δε θα λειτουργησει αυτο αν κρινω απο την εμπειρια μου καθως hub παλια 1.1 σε θυρα 2.0 δεν λειτουργουν ως 2. Δε χανεις να δοκιμασεις ομως οταν αποκτησεις νεα Mobo Άλλο πράγμα το hub και άλλο το καλώδιο. Τα καλώδια USB1 και 2 είναι πανομοιότυπα. Είναι διαφορετικό όμως αυτό της USB3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.