coreygaylas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 πηγα να βαλω την ac freezer 7 pro αλλα εσπασαν 3 απο τα 4 Push pins... δηλαδη, εχει 2 πλαστικα στο καθε Pin, και εσπασε το 1 απο τα 2 αυτα σε 3 απο τα 4 pins... τι μπορω να κανω? Διαβασα στο Net πως λειτουργει το Thermaltake Bolt Thru...Που μπορω να το βρω?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Εδω που εψαξα βλεπω εχουν το Thru-kit για 1366 socket. Αν θελεις μπορεις να κοιταξεις και για αγορα απο το εξωτερικο.
coreygaylas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 θα μου βγει πανω απο 10 ευρω...προτιμοτερο να παρω new
roybatty Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Για να μην ξαναπάθεις το ίδιο,την ψύκτρα να την βάλεις πριν βιδώσεις τη μητρική πάνω στο κουτί.Κράτα προσεκτικά κόντρα με το χέρι σου στην πλάτη της μητρικής και πίεσε τα κλιπς ανα 2 χιαστί,δηλαδή πρώτα το πάνω δεξιά και το κάτω αριστερά και ύστερα το πάνω αριστερά και το κάτω δεξιά.
coreygaylas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 αυτο εχω σκεφτει και εγω...αλλα ειχα τη μητρικη ηδη εγκατεστημενη...ποιος ξηλωνει ξανα... προς το παρον εχω το κουτι οριζοντια και η ψυχτρα απλα καθεται πανω χωρις στηριγμα οσο δε κουνησω το κουτι ειναι μια χαρα, στους 35 βαθμους πεζω με 30% oc thx roybatty
@topos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Βγαλε προσεκτικα τα αντιστοιχα απο αλλη ψυκτρα(αν σου βρισκετε καμια εργοσασιακη) και βαλτα στην freezer.
coreygaylas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 δεν μου βρισκεται :( και "προσεκτικα" ειναι παλι ριψοκινδυνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.