skanjos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Έχω και XBOX 360 και PS3.Ποιά έκδοση είναι καλύτερη; Υ.Γ. Πιο αγχολυτικό παιχνίδι από το Ninety Nine Nights δεν έχω βρει. Περιμένω πως και πως το 2. απότι θυμάμαι απο τα comparison το 360 είναι τραγικά καλύτερο,το ps3 έχει πολλά frame drops.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 και η παράδοση συνεχίζεται...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Μάγκες εγώ σήμερα/αύριο θα πάω να το αγοράσω και θέλω δε θέλω θα το rollάρω στη μούφα το PS3. Ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους του PS3.. Από το PSN πόσο κοστίζει ένας μεγάλος τίτλος (βλ. δήθεν μεγάλους τίτλους Uncharted, InFamous, Killzone 2 κτλπ) γιατί βαριέμαι να ψάχνω..; Και το κυριότερο πόσο θέλει ένας μεγάλος τίτλος να εμφανιστεί στο PSN store για αγορά μετά το release date του στα καταστήματα; (Όταν μιλάω για PSN εννοείται πως αναφέρομαι σε Download - άυλο Game) Περιμένετε σύντομα το Review της τύπησας που δάμασε το DMC4 στο Legendary Dark Knight Mode. P.S: Για τυχών παρεξηγήσεις: Τα λεφτά θα τα βάλει από 2E όλο το Αιγάλεω σαν ρεφενές (εγώ θα λιώνω και ο μπούγιος θα παρακολουθεί ).. Απλά ακόμη και για αυτό το Game το οποίο το περίμενα τόσους μήνες με τρελή ανυπομονησία, δεν μπορώ να σκάσω 55E στο ντούκου. Θα ένιωθα μεγάλο κορόιδο αν το έκανα.. Σαν να πληρώνω τις μα_ακίες της Sony *cough*dell*cough*
kostool13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 δε θέλω θα το rollάρω στη μούφα το PS3.... (βλ. δήθεν μεγάλους τίτλους Uncharted, InFamous, Killzone 2 κτλπ)
Rubin074 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Κατ' αρχάς καλύτερη έκδοση είναι μακράν αυτή του Xbox360 -η του PS3 έχει διάφορα "ψεγάδια", από frame drops μέχρι πιο θαμπά γραφικά σε ορισμένες περιπτώσεις. Η original version ήταν για το Xbox360 και αποτελεί δημιούργημα της Platinum Games με τη SEGA να επιμελείται το port στο PS3. Τώρα, αναφορικά με το παιχνίδι, οφείλω να ομολογήσω ότι είναι πολύ cool, και trendy, και "ουάου". Η Bayonetta είναι η επιτομή της uber geek γκόμενας (νομίζω ότι η Lara Croft πέθανε οριστικά) και γενικά προσδίδει στο παιχνίδι μια απίστευτη χαριτωμενιά. Ο όλος τίτλος είναι πολύ "ποζεράδικος" από μόνος του, σαν μια ταινιά (interactive βέβαια) με action sequences ενδιάμεσα -οι δε μάχες είναι άπαικτες. Δεν μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε -κάθε άλλο μάλιστα. Απλά δεν είναι για όλους. Όσο για το 10/10 του EDGE, η πολλή κουλτούρα τους έχει φάει νομίζω. Ε, είναι λίγο ποπ το παιχνίδι, δεν θα ήθελε και πολύ να τους φύγουν τα τσισάκια...
papahlamidas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Καλή η Bayonetta αλλά τον Ninja Gaiden δεν το φτάνει ούτε για πλάκα. Γενικά σε τέτοια παιχνίδια δεν δίνω καθόλου σημασία στο story αφού έτσι και αλλιώς ότι και να γίνεται εσύ θα συνεχίζεις να της βρέχεις σε ότι μπαίνει στον δρόμο σου. Τα story είναι μόνο για τα RPG.
Rubin074 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Φίλτατε, ασ' το gameplay, πάρε τους ήρωες μόνο. Άποψή μου: η Bayonetta έσβησε ακόμα και τη Lara. Μακράν η πιο super-uber-duper-wow-geek γκόμενα που έχω πετύχει σε videogame...
alexzzz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 πολύ cinematics όμως... κάποια στιγμή έψαχνα το ποπ κορν
mavlamemos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Καλή η Bayonetta αλλά τον Ninja Gaiden δεν το φτάνει ούτε για πλάκα.Γενικά σε τέτοια παιχνίδια δεν δίνω καθόλου σημασία στο story αφού έτσι και αλλιώς ότι και να γίνεται εσύ θα συνεχίζεις να της βρέχεις σε ότι μπαίνει στον δρόμο σου. Τα story είναι μόνο για τα RPG. Πρεπει να λες για το 1ο ninja γιατι το δευτερο μας εκανε καποια νερακια...απο το Demo που επαιξα το Bayo καλο μου φανηκε και θα συμφωνισω με μερικους για χαριτωμενια του παιχνιδιου.
konsolakias Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Σε replay value τι λέει; Είναι αλήθεια αυτό που λένε τα reviews ότι είναι από τα games που έχεις πραγματικό λόγο να ξαναπαίξει; Τα video review του παιχνιδιού υπάρχουν συγκεντρωμένα εδώ http://www.blog4games.gr
ikaruga24 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Οποιοδηποτε skill based action παιχνιδι εχεις λογο να το παιξεις ξανα και ξανα. Δεν νομιζω να εχω σταματησει να παιζω απο την ημερα που βγηκε το Devil May Cry 3 και Ninja Gaiden 1 καθως ειναι "αλλης" σχολης σε σχεση με τα "στημενα" του ειδους (God of War παραδειγμα).
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Πατάς το Χ και όποιος πάρει ο χάρος, δεν ξέρεις τι σου γίνεται στην οθόνη. Το παιχνίδι το σώζει μόνο η ηρωίδα, για να τραβήξει τα λιγούρια gamers. Αρχικά με τράβηξε, και δεν μπορώ να θεωρηθώ "λιγούρι".. έχω ασυλία. Αυτό που λες, και το αναφέρω για τα άτομα που δεν έχουν παίξει τον τίτλο, ΔΕΝ ισχύει. Ξέρεις ΜΙΑ ΧΑΡΑ τι κάνεις, πότε το κάνεις, πότε ΔΕΝ το κάνεις και μαθαίνεις κάποια στιγμή και το πότε θα σε χτυπήσει το κάθε είδος Αγγέλου. Σε replay value τι λέει; Είναι αλήθεια αυτό που λένε τα reviews ότι είναι από τα games που έχεις πραγματικό λόγο να ξαναπαίξει; Μα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως πρέπει να ξαναπαιχτεί γιατί δεν έχει τελειώσει το παιχνίδι. Το DMC και τα άλλα τέτοιου στυλ γράφτηκαν για να παιχτούν μέχρι ΚΑΙ στο δυσκολότερο (OK πάντα ξεκινάμε από την μεγαλύτερη δυνατή δυσκολία). Ο λόγος δεν είναι για να γίνεις πιο mawtaw (που κακό δεν είναι αν το combat system γ__ει) αλλά επειδή υπάρχουν λίγα έως πολλά κλειδωμένα πράγματα. Πάρε παράδειγμα Diablo. Τελειώνεις Normal και λες το τερμάτισα? Η ουρά του γαϊδάρου είναι αυτή.. Το Bayonetta έχει νέα (+secret) weapons, νέα accessories, νέους characters, και άλλα διάφορα μπλίγκι μπλίγκι τα οποία αξίζει να τα δεις. _____________________________________ Ξεκίνησα το Bayonetta πριν 4 μέρες, και σιγά σιγά το τερμάτισα 2 φορές. (Normal/Hard) Η κοπέλα όντως είναι μια φανταστική παρουσία.. ΥΠΕΡΤΑΤΗ κ_λάρα όπως θα πει και ο λαός, και έχει πολλά να δώσει πέρα από το περπάτημα του R1. Καταφέρνει και πρωτοτυπεί σε ένα είδος το οποίο το καταβρόχθισαν τον τελευταίο καιρό μεγάλοι τίτλοι σαν το DMC, NG, Ninja Blade κ.α με διάφορες όμορφες καινοτομίες (το όλο θέμα περιτριγυρίζει από τα μαλλιά της Bayonetta). Η δυσκολία δεν ήταν και κακή, αν και θα μπορούσε να ήταν λίγο πιο challenging και στα early diffs. (Το "Saving" κυρίως το κατέστρεφε) Τα Cinematics και τα clipάκια ήταν και αυτά ευχάριστα, κυρίως γιατί μέσα ήταν η Bayonetta μεν αλλά γενικά ήταν κάτι φρέσκο (*κρατάμε ένα κρατούμενο όμως). Γενικά από το GAME σαν GAME δεν είχα πολλά παράπονα.. Λίγο μερικοί Άγγελοι με χάλασαν (hyper-ξενέρωτες φάτσες, especially το καράβι?!) αλλά το όλο concept σφάζω ΑΓΓΕΛΟΥΣ καραέλεγε. Επίσης το ότι ένα λάθος σε QTE σου καρφώνει Death ήταν η ΜΟΥΦΑ του αιώνα! Να προσπαθείς σε Hard mode να βγάλεις Platinum τις πίστες και η μουφιά για ένα τετράγωνο να σου λέει "ας το θυμώσουν από την προηγούμενη, τώρα ξαναπαίξτο".. WTF?! Τέλος, μερικές πίστες δεν ήταν όσο καλοφτιαγμένες όσο θα έπρεπε (βλ. την πίστα με τη μηχανή στην οποία δεν έκανες και τίποτα, και οι δρόμοι ήταν σαν χαρτιά όταν σπάγανε). Anyway, αυτά που με ΧΑΛΑΣΑΝ ΑΣΧΗΜΑ πάντως και με απογοήτευσαν ήταν από μεριάς κονσόλας.. Τόσο καιρό θάβω, θάβω, θάβω τις κονσόλες ενώ ήξερα και λίγα.. Έβαλα το καταραμένο PS3 στο Chamber μου, το σύνδεσα σε 32άρα με HDMI.. σε dts με optical και κατάλαβα ΠΛΗΡΩΣ πια τι ΓΤΠ συσκευή είναι. 1) (*εδώ μπαίνει και το κρατούμενο) ΣΚΑΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ! ΌΛΟ ΤΟ GAME πέρα από τα Models (bayonetta/mobs) ήταν VISUALLY ΑΘΛΙΟ! Πως να αρέσουν τα clips στον κόσμο όταν είναι κομμάτες τα Pixels? Πως να χαρούμε τα cutscenes όταν είναι ΘΟΛΑ?! BLU RAY νόμιζα ότι αγόρασα, ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ήταν για τους Ιάπωνες να βάλουν 720/1080p βίντεο για το damn-PS3? Μιλάμε για τίτλο του 2010, αξίας 60e, από developers πρώτης τάξης! 2) Εγώ πάω σε κονσόλα, λέει ο αδαής λαός, γιατί δεν θέλει τίποτα.. βάζεις ένα Game και το παίζει flawlessly: MY ASS! FRAME LOSS ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ! 6 ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ ΤΟ ΓΟΝΑΤΙΖΑΝ σε μερικές πίστες! Να μην αναφέρω και μερικό tearing. (για το οποίο δεν μπορείς να κάνεις κάτι, είσαι σε κονσόλα.. που ΟΛΑ είναι έτοιμα φυσικά.) 3) Load = ΘΑΝΑΤΟΣ. Και να ήταν μόνο αυτό? Κάνεις Practice τουλάχιστον.. ΠΑΤΑΣ "START" και κάνει LOADING μα τον Chuck Norris! Για περιήγηση στα options ή στα EXTRAS ας μην μιλήσω.. Load-pr0n. 4) WHERE IS THE F_CKING RESTART?! OK πάω για Pure-Platinum, και έχασα λίγη ζωή από μα_ακία.. Τώρα τι πρέπει να κάνω? START (LOADING), SELECT CHAPTER (SUPER LOADING!), CLICK "START GAME" (DEADLY WAIT!).. και πάλι από την αρχή! Ρε παίζουν με τα ΝΕΥΡΑ μας? Τι μας βάλανε τα Awards ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!?!! 5) Μια λεπτομέρεια η οποία επίσης με χάλασε ήταν ο χρόνος παιχνιδιού. Στη ζωή μου δεν κλείνω καμία Gaming συσκευή όταν κοιμάμαι/κάνω κάτι άλλο. Όταν έχεις το SAVE loaded ο χρόνος μετράει, είτε είσαι στα chapter, είτε κάθεσαι, είτε είσαι σε pause από το PS3-icon, οπουδήποτε! Τώρα απλά λέει άλλα το SAVE, και θα το δει κόσμος και θα με παρεξηγήσει.. Όλα τα παραπάνω, πιστεύω πως υπάρχουν λόγω PS3 (ή κονσόλας) και νομίζω πως εσείς που έχετε (οι περισσότεροι) τέτοιες καταραμένες παιχνιδοσκωτόστρες στα σπίτια σας θα τα γνωρίζεται.. Εγώ δεν τα γνώριζα ή τουλάχιστον δεν ήξερα ότι είναι σε ΤΕΤΟΙΑ επίπεδα, και έτσι ήθελα να τα βγάλω από μέσα μου.. PS3, το TELESYNC των παιχνιδιών. Ηθικό δίδαγμα? Καλύτερα περίμενε για το BluRay (PC) διαφορετικά άστο να πάει στο διάολο.. σε σχεση με τα "στημενα" του ειδους Μπορείς ρε c σε Spoiler, ή σε PM καλύτερα, να μου πεις γιατί το/τα GoW είναι τα "στημένα" του είδους? Out of curiosity.. μην κολλήσεις, και εγώ τα έπαιξα και δεν τα χώνεψα τόσο όσο τα προαναφερθέντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.