Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Solid Rising (Xbox360/PS3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχει καμία σχέση ως παιχνίδι με τα MGS, δε νομίζω να είναι οι MGS fans το πρωταρχικό κοινό του, ούτως ή άλλως. 

Εμένα θετικές εντυπώσεις μου άφησε, αλλά ήξερα ακριβώς τι να περιμένω. Λίγο παραπάνω μπλα μπλα απ' ό,τι θα έπρεπε έχει, αλλά κάπως πρέπει να δικαιολογήσει και το όνομά του, υποθέτω :P

Εγώ που δεν έχω παίξει τα MGS το βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον χωρίς να έχω δοκιμάσει demo ή να έχω δει πολλά βίντεο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ναι μονο 4ωρες αλλα μερικες μαχες τις αποφευγα.Απο ιστορια δεν ελεγε και τιποτα δεν ξετρελαθηκα το θετικο ειναι  το gameplay και οι αναβαθμισεις στα οπλα και στα skill.

Δημοσ.

Μην ψαρώνετε.

Και το Devil May Cry 4 & το Bayonetta είναι τόσο "μικρά", και έχω 20 και 15 ώρες στο καθένα.

Δεν είναι παιχνίδια αυτά που απλά τερματίζεις, είναι παιχνίδια που τελειοποιείς το πως παίζεις.

Δημοσ.

Ναι μονο 4ωρες αλλα μερικες μαχες τις αποφευγα.Απο ιστορια δεν ελεγε και τιποτα δεν ξετρελαθηκα το θετικο ειναι  το gameplay και οι αναβαθμισεις στα οπλα και στα skill.

ε, αμα δεν εχει στορυ, ας παει στον καδο...

thanks

Δημοσ.

εντάξι μόλις το τερμάτισα και εγώ, παιχνιδάρα, να που κάποιοι ξέρουν να φτιάχνουν hack and slash παιχνίδια (capcom take notes,ninja theory take double notes) ,platinum ναουμ χαχαχα , μάρεσε ο τρόπος που σε αφήνει να κάνεις free slash αλλα γενικά το παιχνίδι ώρες ώρες είναι σαν να είναι σε Steroids,πολύ fast paced που αν τρέχεις και αποφευγεις μάχες όπως εγώ (σιγά μην πάω Stealth με τόσο ωραίο σύστημα μάχης χαχαχα)τελειώνει όντως γρήγορα, μάρεσε πάρα πολύ, ιστορία κλάιν αλλα πολύ ωραίο παιχνίδι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...