Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Solid Rising (Xbox360/PS3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ενδιαφερον φενετε απο το βιντεο.

Αυτο το παιχνιδι εχει κυκλοφορησει ή ακομη?γιατι εχω μπερδευτει.

Εχει καμια αναμοιξη με τα Metal Gear Solid ή ειναι ξεχωριστο παιχνιδι με ξεχωριστη ιστορια απο αυτη του snake?

Δημοσ.

Ξεχωριστό, αφορά τον Raiden 4 χρόνια μετά το MGS 2. Φεβρουάριο 2013 λέει το ντέμο ότι κυκλοφορεί το παιχνίδι.

Το Solid δες το σαν υπότιτλο, βασικά, με το όνομα της σειράς όλης να είναι Metal Gear. Το Solid αφορούσε τον Snake, ετούτο αφορά τον Raiden. Ποιος ξέρει τι άλλο θα σκεφτούν για να συνεχίσουν το φραντσάιζ στο μέλλον;

Δημοσ.

εγω ειχα την εντυπωση οτι το παιχνιδι εχει ειδη κυκλοφορυσει :/

τρεχα γυρευε, μπουρδελο τα εχουνε κανει.

στις αρχες μολις ειχε ανακοινωθει βλεπω τον τιτλο και περιπενα να δω τον snake σε κανα βιντεακι, και βλεπω αυτο τον ξανθο (raiden) και πελεκαγε κοσμο με το σπαθι, και λεω μπας και βλεπω κανα λαθος βιντεο?γιατι αυτο δεν ειχε καμια σχεση με τα γνωστα metal gear solid.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά από που μπορούμε να παραγγείλουμε την έκδοση για ps3 με την plasma lamp; Όπου κοίταξα σε ευρωπαϊκό μαγαζί έχουν μόνο την έκδοση με την φιγούρα.

Δημοσ.

Ξεχωριστό, αφορά τον Raiden 4 χρόνια μετά το MGS 2. Φεβρουάριο 2013 λέει το ντέμο ότι κυκλοφορεί το παιχνίδι.

Το Solid δες το σαν υπότιτλο, βασικά, με το όνομα της σειράς όλης να είναι Metal Gear. Το Solid αφορούσε τον Snake, ετούτο αφορά τον Raiden. Ποιος ξέρει τι άλλο θα σκεφτούν για να συνεχίσουν το φραντσάιζ στο μέλλον;

Υπάρχει τότε λάθος με τον τίτλο γιατί λέει Metal Gear Solid Rising.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Metal Gear Rising: Revengeance demo hits Jan. 22

The Metal Gear Rising: Revengeance demo slices up Xbox Live and PlayStation Network on January 22. Platinum Games revealed the date on its blog, where you can also find a new seven-minute trailer, as edited by Hideo Kojima.
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ναι εγω...γενικα ειμαι fan τον mgs αυτο εδω ουτε το demo δεν τελειοσα κανενα ενδιαφερον δεν ειχε για μενα προσωπικα

Δημοσ.

Δεν έχει καμία σχέση ως παιχνίδι με τα MGS, δε νομίζω να είναι οι MGS fans το πρωταρχικό κοινό του, ούτως ή άλλως. 

Εμένα θετικές εντυπώσεις μου άφησε, αλλά ήξερα ακριβώς τι να περιμένω. Λίγο παραπάνω μπλα μπλα απ' ό,τι θα έπρεπε έχει, αλλά κάπως πρέπει να δικαιολογήσει και το όνομά του, υποθέτω :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...