Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Solid Rising (Xbox360/PS3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και τα προηγουμενα παιχνιδια ειχαν action αλλα δινανε πιο πολυ εμφαση στο stealth. Δεν θα καταστραφει η σειρα επειδη αποφασισαν να βγαλουν και ενα παιχνδι το οποιο θα ειναι μονο action

+100000

Δημοσ.

Το game πέθανε όταν ο Κόζιμα είπε ότι δεν θα ξαναβγεί metal gear με solid...το καλύτερο game series imho μέχρι το patriots. Τώρα όπως είπε και παραπάνω ας το χαρούνε η κονσόλες το metal may cry.

Δημοσ.

Ένα ακόμα spinoff είναι, δε νομίζω να σταματήσει να βγάζει και κανονικά metal gear. Όσο έχει επιτυχία θα κάνει συνεχώς side projects, exclusive τίτλους και για τη μία και για την άλλη. Απλά δυστυχώς το pc, είναι pc και μένει απ'έξω. Δε θα είχα κανένα πρόβλημα να παίξω το συγκεκριμένο. Ότι και να είναι, είναι η συνέχεια που κατέβασε η γκλάβα του Kojima, από το να κάθομαι να βλέπω vids στο utube το προτιμώ χίλιες φορές.

Ο δημιουργός της σειράς Metal Gear Solid δήλωσε στη συνέντευξη που έδωσε στο Official PlayStation Magazine πως ο Solid Snake ήταν προγραμματισμένο να πεθάνει στο τέλος του Metal Gear Solid 4, αλλά η απαίτηση του κοινού για να έχει συνέχεια η σειρά, άλλαξε τα δεδομένα.

πηγή

Δημοσ.

όπως μάθαμε πριν λίγες μέρες, δεν αναπτύσσεται από την Kojima Productions αλλά από την Platinum. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το παιχνίδι ήδη έχει πέρασει από σαράντα κύματα και μάλιστα τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα από ότι νομίζαμε. Σύμφωνα με τον Hideo Kojima, η ομάδα έχασε τόσο πολύ τον δρόμο της ως προς το concept του Metal Gear Rising, που σε κάποια φάση το… ακύρωσε κρυφά! Το παιχνίδι «σώθηκε» από την Platinum, η οποία είχε συγκεκριμένο όραμα και ανέλαβε να το ολοκληρώσει. Έτσι, μετά από χρόνια αβεβαιότητας, φτάσαμε στην προ ημερών αποκάλυψη του «νέου» Rising,

πηγη: game20.gr

παντως ετσι οπως σκοτωνει το metal gear στο τελος του βιντεο δεν θα εχει νοημα το game θα εισαι ανικητος :P

Δημοσ.

και τα προηγουμενα παιχνιδια ειχαν action αλλα δινανε πιο πολυ εμφαση στο stealth. Δεν θα καταστραφει η σειρα επειδη αποφασισαν να βγαλουν και ενα παιχνδι το οποιο θα ειναι μονο action

Γιατι, ειπα εγω οτι θα καταστραφει η σειρα?

Απλα το συγκεκριμενο αλλιως το περιμεναμε και αλλιως θα μας το δωσουν.

Να αγορασω εναν κλωνο του GoW, του Prototype ή των αλλων 20 τιτλων με παρομοιο gameplay, δεν προκειται.

Ολοι οσοι αγαπησαμε τα MGS εχουμε συγκεκριμενα πραγματα στο μυαλο μας, και απο αυτα που διαβαζω, εμενα προσωπικα δεν θα με ευχαριστησει αυτο το game.

Οταν βγαλουν το επομενο κανονικο MGS, ευχαριστως να τους δωσω τα λεφτα μου.

Παντως κριμα ειναι εναν τετοιο τιτλο, να τον γυρνανε καθαρα σε action game. Λες και εχουμε ελλειψη απο δαυτα. :-(

Δημοσ.

Οσο θυμαμαι τη χαρα που ειχα παρει στο 4 οταν πρωτοχρησιμοποιησα το 50 cal....

Θα μου πεις νταξ εχει και σε αλλα παιχνιδια τετοια οπλα αλλα δεν ειναι μεταλ γκιαρ...

Ασε που και το ονλαιν του 4 ειναι καταπληκτικο.(το αρχισα αργα το ονλαιν εγω στην παρακμη του)

κριμα...

Δημοσ.

Επίσημο πλέον ότι το παιχνίδι δεν βγαίνει στο PC

METAL GEAR RISING: REVENGEANCE is scheduled to be released on PlayStation®3 computer entertainment system and Xbox 360® video game and entertainment system.
Δημοσ.

Το game πέθανε όταν ο Κόζιμα είπε ότι δεν θα ξαναβγεί metal gear με solid...το καλύτερο game series imho μέχρι το patriots. Τώρα όπως είπε και παραπάνω ας το χαρούνε η κονσόλες το metal may cry.

Αφου βγηκε ανακοινωσει πως θα υπαρξει και 5 που θα χει συμμετοχη ο Kojima...

Δημοσ.

Ρε γαμωτο οσο ξαναβλεπω το trailer, κατι δεν μου καθεται καλα.

Το ονομα "Revengeance" ειναι τραγικα αστειο. Μου θυμιζει cultιλα b-movie

Το gameplay δεν θυμιζει σε τιποτα την σειρα MGS.

Το πιο περιεργο δε, ειναι ο τροπος που σαπιζει στο ξυλο ο Raiden το Metal Gear.

Ειδικα εκει που μπλοκαρει με το σπαθι του, μετα το πιανει και το πεταει στον αερα και στο τελος το κοβει και στα δυο, μου ηρθε να γελασω.

Παιζει να μας trollαρει ο Hideo?

Δυσκολο βεβαια, αλλα εχω μια μικρη ελπιδα.

• 4 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...