Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Solid Rising (Xbox360/PS3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε σεις ειμαι στο senator στη φαση που παιρνεις το σπαθι του σαμ, εχω μονο 1 nod με ενεργεια, εχω καμια ελπιδα να το τερματισω στο normal?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτο το παιχνιδι με εκανε να σπασω το ps3 controller μου απο τα νευρα γιατι το επαιξα στο normal γιατι δε μ'αρεσει να τα βαζω στο easy! αλλα σαν τρελος φαν το ευχαριστηθηκα το παιχνιδι! τρελο cyborgohackandslash!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

απαπαπα κοιτα πως καταντησανε το metal gear solid...

και γενικως τα παλια καλα franschise εχουν παει περιπατο...

πολυ λυπαμαι για την καταντια των video games...

μονο το χρημα τους νοιαζει πλεον παρα η ποιοτητα...

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Νεκρανάσταση θέματος κτλπ κτλπ...

Μετα απο κάψιμο στο MGSV (100 ώρες, 50% completion και ακόμα δεν τερματίστηκε) ήθελα να παίξω κατι άλλο, enter Κiller is Dead και MGS Rising για το Χ360 μου :D

Και μιας που είμεθα στο topic για το Rising, πλέον, τα Blade wolf & Jetstream Sam DLC είναι δωρεάν στο Marketplace και PSN store, το αναφέρω μήπως και καποιος δεν τα έχει παίξει ακόμα...

Τις υγείες μου

ΥΓ : Το post του ghost Rider εχει πολύ πλάκα διαβάζοντας το 2 χρόνια μετά καθώς το παιχνίδι έδειξε το ποιόν του

Δημοσ.

Δεν είναι δωρεάν αυτά που λες. Το κοίταξα και είναι ακόμα με πληρωμή.

Φίλε Griever, σημερα τα κατέβασα τσάμπα για το Χ360, και το bladewolf, και το Jetstream Sam DLC.

Σε τι πλατφόρμα το παίζεις ?

Δημοσ.

Φίλε Griever, σημερα τα κατέβασα τσάμπα για το Χ360, και το bladewolf, και το Jetstream Sam DLC.

Σε τι πλατφόρμα το παίζεις ?

Γεια σου.

Sorry που δεν απάντησα νωρίτερα. Εγώ μιλάω για το PSN GR. Δεν τα έχει δωρεάν παρά μόνο στο American και XBOX νομίζω.

Στο PS3 το έχω.

Δημοσ.

Γεια σου.

Sorry που δεν απάντησα νωρίτερα. Εγώ μιλάω για το PSN GR. Δεν τα έχει δωρεάν παρά μόνο στο American και XBOX νομίζω.

Στο PS3 το έχω.

Μα τι ευγένεια... :D

Λοιπόν, φίλε Griever, ριξε μια ματιά εδώ :

http://www.eurogamer.net/articles/2013-11-05-metal-gear-rising-revengeance-dlc-made-free

https://www.vg247.com/2013/11/05/metal-gear-rising-revengeance-dlc-goes-free-as-full-game-gets-discounted/

Για Χ360 είναι σίγουρα δωρεάν καθώς τα κατέβασα, για το PS3 είναι λίγο...μπέρδεμα (τελικά) καθώς στο US store είναι αλλά οχι στο ΕU λόγω του οτι ηταν free τίτλος στο Ps+ για ενα φεγγάρι απ'οτι καταλαβα...

Αυτο που μένει είναι να δοκιμάσεις να κατεβάσεις το DLC απο το US store μπας και είναι συμβατό με την Ευρωπαϊκή κόπια :)

Δημοσ.

Μα τι ευγένεια... :D

Λοιπόν, φίλε Griever, ριξε μια ματιά εδώ :

http://www.eurogamer.net/articles/2013-11-05-metal-gear-rising-revengeance-dlc-made-free

https://www.vg247.com/2013/11/05/metal-gear-rising-revengeance-dlc-goes-free-as-full-game-gets-discounted/

Για Χ360 είναι σίγουρα δωρεάν καθώς τα κατέβασα, για το PS3 είναι λίγο...μπέρδεμα (τελικά) καθώς στο US store είναι αλλά οχι στο ΕU λόγω του οτι ηταν free τίτλος στο Ps+ για ενα φεγγάρι απ'οτι καταλαβα...

Αυτο που μένει είναι να δοκιμάσεις να κατεβάσεις το DLC απο το US store μπας και είναι συμβατό με την Ευρωπαϊκή κόπια :)

Dang..thanks man i am kind man. ^_^

Να πω την αλήθεια αυτό ίσχυε εδώ και πολύ καιρό οπότε είναι παλιό νέο.

Δεν την αμερικάνικη έκδοση για να μπορώ να παίξω τα dlcs. Αυτό που ξέρω είναι ότι πάντα εμείς την πληρώνουμε ενώ το αμερικάνικο psn και είναι φθηνά και έχουν πολλά παιχνίδια σε προσφορά και άλλα πολλά ενώ εμείς πουφ.

Anyway όταν τα dlcs είναι άλλο region και όχι το ίδιο με το παιχνίδι τότε δεν μπορεί να δουλέψει. Πχ BLUS με το BLES δεν μπορούν να δουλέψουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...