privateer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 As a game developer, Metal Gear creator Hideo Kojima can usually be relied upon to do something unexpected. So with rumors flying that his PlayStation 3-exclusive Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots would be announced for the Xbox 360 at Microsoft's E3 2009 media briefing, the developer stayed true to form. Appearing on stage at the media briefing, Kojima told the audience he was indeed bringing the Metal Gear Solid series to the Xbox 360, but in an all-new game. Titled Metal Gear Solid Rising, Kojima's new project won't star Solid Snake. Instead, it will apparently star another of the franchise's famous faces. According to the tagline, "Lightning bolt action… Raiden is back!" Unfortunately, details about Metal Gear Solid Rising will have to wait for another day. "I can't say more now," Kojima said, "but I can promise you that it will be a completely new experience."
Narayan Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Από τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται πως δεν θα είναι τόσο stealth'em up παιχνίδι όσο τα προηγούμενα, αλλά περισσότερο action.
giorgos147 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Από τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται πως δεν θα είναι τόσο stealth'em up παιχνίδι όσο τα προηγούμενα, αλλά περισσότερο action. Αυτό μου το χαλάει πολύ
klainmaingr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Στο 35 λεπτό της παρουσίασης της m$ λέει οτι ΟΤΙ δείτε απο εδώ και πέρα θα είναι ΜΟΝΟ για 360. Για δείτε το λίγο..
Toufas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Από τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται πως δεν θα είναι τόσο stealth'em up παιχνίδι όσο τα προηγούμενα, αλλά περισσότερο action. ε ναι random posts στο internet ειναι πρωτες πληροφοριες...
giorgos147 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Ρε παιδιά, αν θέλετε δώστε μου κάποιες πληροφορίες. Επειδή το πρώτο MGS που έπαιξα, λόγω ηλικίας, είναι το 4, έχω κάποιες ερωτήσεις. O Big Boss ποιος ακριβώς είναι; Λένε πολλοί οτι επειδή ο Raiden είναι cyborg(ανθρωποειδές, ε; ) δε θα μπορεί να κάνει το ένα και το άλλο... Γιατί;
G_Zisis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 ε ναι random posts στο internet ειναι πρωτες πληροφοριες... Δες καλά την εικόνα που δείχνει τον τίτλο του παιχνιδιού.Δεν αναφέρει το stealth που είχαν τα άλλα mgs,αλλά λέει "lighting bolt action".Από αυτό τι μπορείς να καταλάβεις?Ε,αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες.
gherudos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Ρε παιδιά, αν θέλετε δώστε μου κάποιες πληροφορίες.Επειδή το πρώτο MGS που έπαιξα, λόγω ηλικίας, είναι το 4, έχω κάποιες ερωτήσεις. O Big Boss ποιος ακριβώς είναι; Λένε πολλοί οτι επειδή ο Raiden είναι cyborg(ανθρωποειδές, ε; ) δε θα μπορεί να κάνει το ένα και το άλλο... Γιατί; Έπαιξες το 4 και δεν κατάλαβες ποιός είναι ο Big Boss;Συγνώμη αλλά πρέπει να μείνεις μακριά από τη σειρά Metal Gear
giorgos147 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Έπαιξες το 4 και δεν κατάλαβες ποιός είναι ο Big Boss;Συγνώμη αλλά πρέπει να μείνεις μακριά από τη σειρά Metal Gear Πάει και ένας χρόνος που το τελειωσα ρα Θα πω χαζομάρα... Αλλά απο την αρχή... Οποτε ακουω big boss μου ερχεται ο αδερφος του snake(αδερφος του δεν ειναι; )στο μυαλο...
gherudos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δες καλά την εικόνα που δείχνει τον τίτλο του παιχνιδιού.Δεν αναφέρει το stealth που είχαν τα άλλα mgs,αλλά λέει "lighting bolt action".Από αυτό τι μπορείς να καταλάβεις?Ε,αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες. Στην Ιαπωνία Raiden σημαίνει αστραπή και κεραυνός, lightning και bolt δηλαδή,πάντως τόνισε ότι θα είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό γι αυτό πιστεύουν όλοι ότι θα είναι action.
giorgos147 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Βασικά ξέρω ποιος ήταν ο big boss... ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΜΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ SPOILER! Στη τελευταία πίστα θυμάμαι χαρακτηριστικά που παλευε με τον snake... Ένα δε μπορώ να καταλάβω όμως... Είναι αδερφός με τον Snake; Και αν ναι... Πως γίνεται να έχουμε αυτόν τώρα ως main character, εφόσον είναι και κάποιας ηλικίας... Και... Είχε μίμους του; Να υποθεσω οτι είχε κλωνοποιηθεί;
G_Zisis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μήπως λες πολλά πράγματα που θεωρούνται spoilers για το παιχνίδι?Μπορεί κάποιος που να μην έχει παίξει το παιχνίδι να διαβάσει καταλάθος αυτά που γράφεις και να του τη σπάσεις.
giorgos147 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μήπως λες πολλά πράγματα που θεωρούνται spoilers για το παιχνίδι?Μπορεί κάποιος που να μην έχει παίξει το παιχνίδι να διαβάσει καταλάθος αυτά που γράφεις και να του τη σπάσεις. Συγγνωμη... Αλλά τι πράγμα μπορεί να του την χαλάσει του άλλου; Το οτι ρωτάω ποιος ακριβώς ήταν ο big boss;
G_Zisis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Είπες τι γίνεται στην τελευταία πίστα του παιχνιδιού.Θες κι άλλα?
giorgos147 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Είπες τι γίνεται στην τελευταία πίστα του παιχνιδιού.Θες κι άλλα? Καλά... Το βάζω σε spoiler. Συγγνώμη Αλλά...Σιγά τη σκηνη που είπα. Δεν είπα και πως τελειώνει.... Κανείς να απαντήσει στα εύλογα ερωτήματα μου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα