Προς το περιεχόμενο

Halo Reach (Xbox360)

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σίγουρα είναι technical achievement για το hardware του 360. Μπράβο στη Bungie...γιατί κλείνει τη σειρά με ένα επικό παιχνίδι..!

By far, το καλύτερο shooter στο 360 και ένα απ τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο) αυτής της γενιάς.

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Fixed.

Anyway το παιχνιδι φαινεται εκπληκτικο, οι επιλογες παιχνιδιου κ τα modes που εχει βαλει η Βungie στο Reach ξεπερνουν καθε προσδοκια - το παιχνιδι φαινεται να εχει φτιαχτει με πολλη αγαπη.

Το GOTY ερχεται οποτε ολα τα trolls ας βρουνε μια τρυπα να κρυφτουνε και ας πεταξουν οση λασπη προλαβαινουν μεχρι τις 14 Σεπτεμβρη...Τhe Battle Begins bitches! :-D

Ευχαριστω αλλα δεν θα παρω κονσολα για ενα παιχνιδι........

Δημοσ.
απο ποτε εγιναν τα 20frames technical achievement?

παντως απο τα αθλια γραφικα του χαλο 3 οτιδηποτε ειναι βελτιωση:lol:

Έκανες παράθεση το άρθρο του eurogamer. Μπήκες στον κόπο να το διαβάσεις; Εκτός και αν στην digital foundry δεν ξέρουν τι λένε. Μετά εγώ δεν αναφέρομαι μόνο στα γραφικά ούτε στο artstyle του παιχνιδιού. Yπάρχουν μέσα η AI, τα physics κτλ. Σαν πακέτο λοιπόν το Reach στρεσσάρει και φτάνει σχεδόν στα όρια του το CPU+GPU του 360.

Το να κρατήσεις framebuffer 1280x720, μαζί με HDR, μαζί με deferred lightning, motion blur και draw distance 4x μεγαλύτερη του Halo 3 και ταυτόχρονα να δίνεις temporal AA είναι achievement για το hardware του 360. Χώρια η AI τόσων αντιπάλων + το co-op. To παιχνίδι πέφτει στα 20 frames μόνο σε μεγάλες εκρήξεις ή όταν γίνεται χαμός. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις τρέχει στα 30 frames με τεχνική v-sync +1 frame. Επιπλέον έχει πολύ καλύτερα shaders από του Halo 3.

---------- Προσθήκη στις 21:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:12 ----------

Αν είναι technical achievement τα γραφικά του Reach τότε του GOW3 τι θα είναι; Ε ρε σανός που πέφτει.

Και ξαναλέω είναι achievement ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ HARDWARE του 360. Διάβασε πάλι τι λέω και διάβασε το άρθρο της DigitalFoundry που παραθέτει πιο πάνω ο privateer.

To GOW III είναι με τη σειρά του achievement όσον αφορά το hardware του PS3. Δε θα μπορούσε να γίνει αυτό το παιχνίδι όπως ακριβώς είναι στο 360.

Εγώ παραθέτω την άποψή μου μακριά απο φανατισμούς, σε παρακαλώ πριν ποστάρεις σχόλια του στυλ "ε ρε σανός που πέφτει" διάβασε προσεκτικά τι γράφω και ενημερώσου. Αυτή τη στιγμή το multiplayer του Halo 3 είναι απ΄τα πιο intensive games στο 360, δεδομένου τι φορτίο έχει ταυτόχρονα για τη gpu, για τα physics και για το AI.

Απλά τα πράγματα. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με το Uncharted 2 από πλευράς playstation 3.

Δημοσ.
Σίγουρα είναι technical achievement για το hardware του 360. Μπράβο στη Bungie...γιατί κλείνει τη σειρά με ένα επικό παιχνίδι..!

By far, το καλύτερο shooter στο 360 και ένα απ τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο) αυτής της γενιάς.

Sub HD

low geometry

αθλιο friendly ai

Temporal AA

aghz.jpg

frame rate problems

low quality textures

low polygon count characters/weapons

yep technical achievement

NOTTTTTTTTTTTTTTT

Δημοσ.

@cortana

ωραια τα marketing bullet points που αναφέρεις (γνωστα εξαλου) αλλα το βασικο ειναι πως δενουν ολα αυτα μεταξυ τους και τι τελικο οπτικο αποτελεσμα δινουν. Η μηχανη του reach κάνει πολλά πράγματα καλά αλλά κανένα εξαιρετικά με αποτελεσμα προσωπικα εμένα να μην με εντυπωσιαζει. Είναι σίγουρα πολύ καλύτερη απο αυτη του χαλο3 αλλα συνεχιζει να εχει χτυπητες αδυναμιες ενω και τα 20frames οταν γινεται χαμός δεν βοηθανε (διοτι εκει τα χρειαζομαι και οχι οταν κοιταω τον ουρανο)

Δημοσ.
@cortana

ωραια τα marketing bullet points που αναφέρεις (γνωστα εξαλου) αλλα το βασικο ειναι πως δενουν ολα αυτα μεταξυ τους και τι τελικο οπτικο αποτελεσμα δινουν. Η μηχανη του reach κάνει πολλά πράγματα καλά αλλά κανένα εξαιρετικά με αποτελεσμα προσωπικα εμένα να μην με εντυπωσιαζει. Είναι σίγουρα πολύ καλύτερη απο αυτη του χαλο3 αλλα συνεχιζει να εχει χτυπητες αδυναμιες ενω και τα 20frames οταν γινεται χαμός δεν βοηθανε (διοτι εκει τα χρειαζομαι και οχι οταν κοιταω τον ουρανο)

Δεν αντιλέγω πως έχει αδυναμίες η μηχανή του reach, δεν παύει όμως να κάνει πολλά πράγματα σωστά. Και αυτό είναι μια σωστή εμπειρία multiplayer όπως του Halo 3, αλλά με πολύ αναβαθμισμένη μηχανή.

Πάντως, οι περισσότεροι αναλυτές όπως στη DF και στο beyond3d συμφωνούν πως πρόκειται ίσως για το πιο intensive παιχνίδι στο 360, ειδικά στα firefight modes. Τώρα σεβαστή η άποψή σου, αλλά και πάλι ποιο παιχνίδι του 360 προσφέρει περισσότερα μαζί με co-op ? Νομίζω δύσκολα θα βρεις κάποιο, γι αυτό και το reach θεωρείται κορυφαίο από πολλά ξένα sites και στον τεχνικό τομέα.

Tα θετικά points της μηχανής δεν είναι πάντως θέμα μάρκετινγκ. Ta halo ποτέ δεν εντυπωσίαζαν τόσο για τα γραφικά τους όσο για το γενικότερο setting, την ιστορία και το gameplay τους. Απλά το reach είναι και πολύ άρτιο στον τεχνικό τομέα (μιλάω πάντα γενικότερα και όχι μόνο για textures και αριθμό πολυγώνων). Π.χ. το 4χ draw distance έναντι του Halo 3/ODST δεν είναι marketing, είναι πραγματικότητα.

Προσωπικά, αν και τα Gears 1, 2 είναι εξίσου πολύ άρτια στον τεχνικό τους τομέα, θεωρώ τα Alan Wake και Halo:Reach συν-ολικά πιο όμορφα και με καλύτερο setting (γραφικά, animation, physics, AI, artstyle κτλ), καθώς στα Gears με κουράζει λίγο αυτός ο brown κόσμος - που είναι και εν-γένει περιορισμός της Unreal Engine III. Κρατάω μια μικρή επιφύλαξη για το επερχόμενο Gears 3, καθώς το τελευταίο θα έχει περισσότερο foliage και γενικότερα δείχνει να χρησιμοποιεί καλύτερα τα HDR/bloom.

Από εκεί και πέρα, ο μέσος χρήστης θα εκτιμήσει ή όχι ένα παιχνίδι με βάση τα δικά του κριτήρια, με το προσωπικό του γούστο ή και με το μέτρο που ο ίδιος θέτει στον γραφικό τομέα ή στο artstyle (αν συμβαδίζει με τη δική του αισθητική ή όχι).

Δημοσ.

Και ξαναλέω είναι achievement ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ HARDWARE του 360. Διάβασε πάλι τι λέω και διάβασε το άρθρο της DigitalFoundry που παραθέτει πιο πάνω ο privateer.

To GOW III είναι με τη σειρά του achievement όσον αφορά το hardware του PS3. Δε θα μπορούσε να γίνει αυτό το παιχνίδι όπως ακριβώς είναι στο 360.

Εγώ παραθέτω την άποψή μου μακριά απο φανατισμούς, σε παρακαλώ πριν ποστάρεις σχόλια του στυλ "ε ρε σανός που πέφτει" διάβασε προσεκτικά τι γράφω και ενημερώσου. Αυτή τη στιγμή το multiplayer του Halo 3 είναι απ΄τα πιο intensive games στο 360, δεδομένου τι φορτίο έχει ταυτόχρονα για τη gpu, για τα physics και για το AI.

Απλά τα πράγματα. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με το Uncharted 2 από πλευράς playstation 3.

Το Gears of War 3 είπα, όχι το God of War.

Δημοσ.

Αν και δεν είμαι οπαδός του gameplay/graphics/art design των halo

Θεωρώ ότι είναι από τα λίγα παιχνίδια που αξίζουν να δώσεις 60 ευρώ εαν είσαι έστω και λίγο φαν της σειράς

Το πακέτο single/multiplayer είναι παραπάνω απο πλήρες

Όσο για το ότι ο καφέ κόσμος είναι περιορισμός της ue3 δεν ισχύει για παράδειγμα δες το mirror edge

καμία σχέση

Δημοσ.
Αν και δεν είμαι οπαδός του gameplay/graphics/art design των halo

Θεωρώ ότι είναι από τα λίγα παιχνίδια που αξίζουν να δώσεις 60 ευρώ εαν είσαι έστω και λίγο φαν της σειράς

Το πακέτο single/multiplayer είναι παραπάνω απο πλήρες

Όσο για το ότι ο καφέ κόσμος είναι περιορισμός της ue3 δεν ισχύει για παράδειγμα δες το mirror edge

καμία σχέση

Της unreal engine όπως υλοποιείται στα Gears λέω. Και το mirror's edge και τo Last Remnant και π.χ. το Magna Carta II έχουν μεγάλη χρωματική παλέτα. Απλά προσωπικά δεν μ εξιτάρει τόσο ο brown κόσμος των Gears. Τεχνικά κωλολένε.

---------- Προσθήκη στις 00:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:44 ----------

Το Gears of War 3 είπα, όχι το God of War.

Ε ακόμα δεν έχει βγεί και σύ, γιαννάκη το βαφτίσαμε ! Χαχά ! Κάτσε να το δούμε πρώτα. Αν και όντως παίζει να πάρει τα σκήπτρα. Συνήθως συντομογραφικά το gears το έχω συνηθίσει ως GeOW. (To GOW ένα είναι ;) )

Δημοσ.

Να πάρει τα σκήπτρα απο που; Το Reach δεν φτάνει ούτε στο ελάχιστο τα γραφικά του Gears 2. Πόσο μάλλον το 3 που αναμένεται να είναι ανώτερο του Uncharted 2.

Δημοσ.
Να πάρει τα σκήπτρα απο που; Το Reach δεν φτάνει ούτε στο ελάχιστο τα γραφικά του Gears 2. Πόσο μάλλον το 3 που αναμένεται να είναι ανώτερο του Uncharted 2.

Σε γραφικά καθαρά - και όχι μιλώντας για συνολική τεχνική αρτιότητα - (που αυτή εκθειάζω στο reach, όχι τα γραφικά μόνο) θα πάρει τα σκήπτρα από Gears 2 και Alan Wake στο 360. Όσον αφορά το PS3 αμφιβάλλω αν θα είναι καλύτερο από Uncharted 2. Θα δούμε...! Πάντως φαίνεται πολύ καλό για κονσόλα 5ετίας.

Δημοσ.

Χωρις να ξερω τι θα γινει τελικα.Αποψη μου ειναι οτι το τελευταιο ειναι δυσκολο.

Ta halo ποτέ δεν εντυπωσίαζαν τόσο για τα γραφικά τους όσο για το γενικότερο setting, την ιστορία και το gameplay τους.

Παντως ως κατοχος xbox,μπoρω να πω οτι μου αρεσαν πολυ τα γραφικα των Halo σε αυτη τη κονσολα.

Εχω την αισθηση οτι εντυπωσιαζαν περισσοτερο(στον οπτικο τομεα) απο τα σημερινα Halo.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...