Προς το περιεχόμενο

Halo Reach (Xbox360)

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον το game τα σπαει απο καθε αποψη. Τα γραφικα του πολυ δυνατα για κονσολα και fps...

Δεν καταλαβα γιατι ειναι καλυτερο το γκριzone 2 στο κλαιωstation 3 ή καποιο αλλο fps γενικα σε κονσολα, δεν νομιζω!

Το gameplay ειναι σε αλλο επιπεδο πραγματικα...εγω θα το εβαζα διπλα στο halo 1 και ναι ειναι αυτο που ηθελα στο xbox 360.

Δημοσ.

αν δεν την εχεις πιασει απο την αρχη την σειρα και παρεις μονο το τελευταιο, ναι θα συμφωνησω δεν θα σου αρεσει και πολυ. Αλλα το storyline ειναι αρκετα καλο. η μουσικη ειναι παρα πολυ καλη. οσο για τα γραφικα.. δεν μπορω να πω κατι ακομα γιατι δεν το επαιξα σε HD αλλα απο οσο ειδα ηταν πολυ καλα, καθως και το gameplay. κλασσικο halo. αν σου αρεσε το πρωτο και δεν πετουσες χαρταετο στα βιντεακια και ακουγες τους διαλογους- κοινος να ξερεις τι γινετε στο παιχνιδι τοτε θα σου αρεσει... Αν θες γραφικα, gameplay, ηχο, κτλ.. δοκιμασε crysis (pc) η bad company 2 (ps3) (κατα την γνωμη μου το bad com 2 ειναι πολυ καλυτερο) και μετα οσα παιχνιδια εχεις παιξει μεχρι τωρα δεν θα σου αρεσουν..(αναφερομαι κυριως στα γραφικα και gameplay) για παραδειγαμα το wow απο γραφικα, ναι, ειναι πολυ παλια και αν δεν ξερεις την ιστορια, οχι δεν θα σου αρεσει. για μενα αξιζει το παιχνιδι, ειναι ενα.. halo (πιστευω να ημουν λιγο αντικειμενικος)

Δημοσ.
Λοιπον το game τα σπαει απο καθε αποψη. Τα γραφικα του πολυ δυνατα για κονσολα και fps...

Δεν καταλαβα γιατι ειναι καλυτερο το γκριzone 2 στο κλαιωstation 3 ή καποιο αλλο fps γενικα σε κονσολα, δεν νομιζω!

Το gameplay ειναι σε αλλο επιπεδο πραγματικα...εγω θα το εβαζα διπλα στο halo 1 και ναι ειναι αυτο που ηθελα στο xbox 360.

http://gamingbolt.com/halo-reach-versus-killzone-2-hd-screenshot-comparison

Δημοσ.

Το Reach είναι επιεικώς ΕΠΟΣ!

Το καλύτερο campaign EVER, (ναι, ακόμα κι από του original), και το πιο εκτουμπανισμένο multiplayer. Κι αυτό λέει πολλά, μιας και με το multiplayer του Halo 1, 2 και 3 έχω περάσει τις περισσότερες ώρες της ζωής μου, παρέα με τους (offline) φίλους μου :-D

Πραγματικά, δε θα μπορούσα να ζητήσω περισσότερα.

Ευχαριστώ τη Bungie για άλλη μια φορά, είναι νομίζω οι μοναδικοί developers πλέον που πραγματικά φτιάχνουν τα παιχνίδια τους με αγάπη και στοργή.

Η Bungie και η Bethesda έμειναν, κανένας άλλος.

Μοναδικό storytelling, μιας και το Halo έχει ένα απο τα καλύτερα stories στην ιστορία των video games, αν όχι το καλύτερο.

Πολλοί δεν το καταλαβαίνουν οτι το story είναι το πιο δυνατό στοιχείο του Halo, ίσως πιο δυνατό κι απο το ίδιο του το multiplayer που το έκανε γνωστό, αλλά δε με αφόρα και καθόλου μπορώ να πώ.

Haters gonna hate. Όποιος δεν εκτιμάει το Halo, ας πάει να παίξει Modern Warfare.

Τα παλικάρια δημιουργούν κουλτούρα και γράφουν ιστορία, απλά.

Δημοσ.
Το Reach είναι επιεικώς ΕΠΟΣ!

Το καλύτερο campaign EVER, (ναι, ακόμα κι από του original), και το πιο εκτουμπανισμένο multiplayer. Κι αυτό λέει πολλά, μιας και με το multiplayer του Halo 1, 2 και 3 έχω περάσει τις περισσότερες ώρες της ζωής μου, παρέα με τους (offline) φίλους μου :-D

Πραγματικά, δε θα μπορούσα να ζητήσω περισσότερα.

Ευχαριστώ τη Bungie για άλλη μια φορά, είναι νομίζω οι μοναδικοί developers πλέον που πραγματικά φτιάχνουν τα παιχνίδια τους με αγάπη και στοργή.

Η Bungie και η Bethesda έμειναν, κανένας άλλος.

Μοναδικό storytelling, μιας και το Halo έχει ένα απο τα καλύτερα stories στην ιστορία των video games, αν όχι το καλύτερο.

Πολλοί δεν το καταλαβαίνουν οτι το story είναι το πιο δυνατό στοιχείο του Halo, ίσως πιο δυνατό κι απο το ίδιο του το multiplayer που το έκανε γνωστό, αλλά δε με αφόρα και καθόλου μπορώ να πώ.

Haters gonna hate. Όποιος δεν εκτιμάει το Halo, ας πάει να παίξει Modern Warfare.

Τα παλικάρια δημιουργούν κουλτούρα και γράφουν ιστορία, απλά.

Σωστος και νομιζω το φετινο, ειναι ενα ολοκληρωμενο Halo, και θα κρατησει, οπως κρατησαν και τα αλλα. Τι να πω, καλυψες οσα λες για το Campaign. Εγω θα μιλησω για το πλουσιο Μυλτι του. Καλα δεν υπαρχει, ολα τα maps, το gameplay του εχει γινει ακομη ποιο σφικτο, δηλαδη, σταθερο και πολυ προσεγμενο για τους FPS Λατρεις. Εξαλου, η bungie ειναι ο λογος που το Xbox360 ειναι κονσολα για FPS. Και τα καινουργια abilities special abilities, που αλλαζει εντελως την στρατιγικη σου στο παιχνιδι. ΑΠΕΙΡΑ GAMEMODES , οταν λεω απειρα ..λεω ΑΠΕΙΡΑ. Πολυ πραμα να δουμε και να παιξουμε, και θα ειμαστε μεσα 2 χρονια σιγουρα οπως και τα υπολοιπα.

Γραφικα λιγο καλυτερα απο το 3. Ωραια ανιματιον, δεν ξερω παντως, χτες που μαζευτικαμε η κλασσικη , Halo φανς, περασαμε αφανταστα. Και δυσκολευτικαμε να το σταματησουμε για να κοιμηθουμε.

Το παιχνιδι, ειναι ΕΠΙΚΟ απο ολες τις αποψεις, απο οχηματα, απο total Carnage, απο στρατηγικη, απο τα ολα του.

Μεγαλο Μπραβο, αυτο το game δεν ειναι για κοπια, αλλα για συλλογη.

10/10 ...100%

Δημοσ.

Κριμα που ειναι μοναχα για XBOX....

Το κριμα παει πως μου τα στελνουν απο την MS αλλα δεν εχω XBOX, δεν μαρεσουν οι παιχνιδομηχανες ουτως η αλλιως :(

Δημοσ.

Yπαρχει και 3η κατηγορια...αυτοι που δεν τους αρεσει κανενα απο τα 2.:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...