Προς το περιεχόμενο

Halo Reach (Xbox360)

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

+1

το παιχνιδι ειναι τραγικο...επαιξα για πρωτη φορα Halo με το Reach για να δω προς τι ολος ο χαμος.Απαρχαιωμενα γραφικα και gameplay για 5χρονους.Πραγματικα κλαιω το δισκακι...

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμένα πάλι από την άλλη μου άρεσε.

Περιμένα λίγο καλύτερη την ιστορία αλλά πέραν αυτού το ευχαριστήθηκα.Βέβαια τα παλιότερα πιστεύω ότι ήταν καλύτερα.Κάτι που δε μου άρεσε είναι ότι πάλι δε μπορείς να κάνει dual wield όπως στο 3.

Όσον αφορά το multi είναι πάρα πολύ καλό.Έχω να παίξω από το Halo 3 βέβαια γιατί κανά 2μηνο αφότου βγήκε το 3 φλάσαρα τη κονσόλα και σταμάτησα να παίζω live αλλά τώρα ψήνομαι να πάρω νέα κονσόλα μόνο και μόνο για να παίξω Reach online(και κανά δυο ακόμα παιχνίδια που θέλω που θα βγουν σύντομα)

Σχετικά με το armory.Οι αναβαθμίσεις είναι μόνο οπτικές ή έχουν επίπτωση και στο gameplay ξέρει κανείς;

Δημοσ.
Το έβαλα 20 δευτερόλεπτα, δεν μ άρεσε -> Είναι μούφα και overhyped.

Η επιτομή της βλακείας.

Σε 20 δευτερα εσυ εβγαλες ολα αυτα τα συμπερασματα?

Φανταζομαι οτι δεν χρειαζεται να δεις εναν ΟΛΟΚΛΗΡΟ αγωνα ποδοσφαιρου, απο τον τροπο που γινεται η σεντρα βγαζεις και το τελικο αποτελεσμα.

ps

οκ ειπαμε δεν μπορει να αρεσουν ολα σε ολους αλλα αυτο που εγραψες ηταν μαλλον η "Η επιτομη της βλακειας"

Δημοσ.
Σε 20 δευτερα εσυ εβγαλες ολα αυτα τα συμπερασματα?

Φανταζομαι οτι δεν χρειαζεται να δεις εναν ΟΛΟΚΛΗΡΟ αγωνα ποδοσφαιρου, απο τον τροπο που γινεται η σεντρα βγαζεις και το τελικο αποτελεσμα.

ps

οκ ειπαμε δεν μπορει να αρεσουν ολα σε ολους αλλα αυτο που εγραψες ηταν μαλλον η "Η επιτομη της βλακειας"

Φιλε νομιζω πως ο φιλος butters ειρονευονταν τα αλα παιδια ,επειδη ειπαν οτι το εβαλαν 5 λεπτα και το ειπαν μπουρδα.

Δημοσ.

Προσωπικά το ευχαριστήθηκα, ωραίες αποστολές , μη επαναλαμβανόμενες αλλά σχετικά μικρότερες σε σχέση με το 3.

Η μουσική απλά επική, τα γραφικά μια χαρά πολύ βελτιωμένα από αυτά του 3 και του ODST.

Μου φάνηκε πιο εύκολο στο Legendary και το τερμάτησα χωρίς μεγάλη δυσκολία. Στα αρνητικά, πιστεύω οτι η ιστορία θα μπορούσε να είναι καλύτερη καθώς και η τραγική φιλική A.I. των στρατιωτών αλλά η εχθρική είναι πολύ καλή με τους covenant να καλύπτονται να προσπαθούν να σε περικυκλώσουν και γενικά να σου κάνουν τη ζωή δύσκολη.

Πολύ συγκινητικό το τέλος, ελπίζω η bungie να συνεχίσει με τη σειρά αν και με το μήνυμα που ακολουθεί μετά τους credits αμφιβάλλω

Δημοσ.
+1

το παιχνιδι ειναι τραγικο...επαιξα για πρωτη φορα Halo με το Reach για να δω προς τι ολος ο χαμος.Απαρχαιωμενα γραφικα και gameplay για 5χρονους.Πραγματικα κλαιω το δισκακι...

Αν δεν έχεις ασχοληθεί με τα Halo γενικά, δύσκολο να σε εντυπωσιάσει το Reach...

Αυτά τα παιχνίδια είναι για όσους αγαπάνε τη σειρά.

"Απαρχαιωμένα γραφικά;" - δε νομίζω. Εδώ παίζω το HL 2 στο PC και φαίνεται μια χαρά, που είναι παιχνίδι του 2004.

"Gameplay για 5χρόνους" - τα Halo έχουν από τις καλύτερες ΑΙ στους εχθρούς και αν είναι κάτι που έχουν κορυφαίο αυτό δεν είναι τα γραφικά αλλά το gameplay.

'Αποψή σου βέβαια, τη σέβομαι, νομίζω όμως πως είτε δεν του έδωσες την προσοχή που χρειάζεται είτε είσαι προκατελειμμένος.

Δημοσ.
+1

Αν δεν έχεις ασχοληθεί με τα Halo γενικά, δύσκολο να σε εντυπωσιάσει το Reach...

Αυτά τα παιχνίδια είναι για όσους αγαπάνε τη σειρά.

"Απαρχαιωμένα γραφικά;" - δε νομίζω. Εδώ παίζω το HL 2 στο PC και φαίνεται μια χαρά, που είναι παιχνίδι του 2004.

"Gameplay για 5χρόνους" - τα Halo έχουν από τις καλύτερες ΑΙ στους εχθρούς και αν είναι κάτι που έχουν κορυφαίο αυτό δεν είναι τα γραφικά αλλά το gameplay.

'Αποψή σου βέβαια, τη σέβομαι, νομίζω όμως πως είτε δεν του έδωσες την προσοχή που χρειάζεται είτε είσαι προκατελειμμένος.

Δημοσ.

Εντάξει overhyped είναι το Reach αλλά όχι μάπα.

Πάντως παίζει να έχει τα πιο άθλια γραφικά για ΑΑΑ παιχνίδι του 2010. Μα καλά, δεν παίρνουν παράδειγμα απο την Εpic;

Το gameplay ίδιο με τα προηγούμενα.

Μερικά features παραπάνω, αλλά γενικά δικαιώνονται αυτοί που έκαναν λόγο για ενα Halo 3.5. Δεν προσφέρει το κάτι διαφορετικό στη σειρά.

Δημοσ.

Εντάξει overhyped είναι το Reach αλλά όχι μάπα.

Πάντως παίζει να έχει τα πιο άθλια γραφικά για ΑΑΑ παιχνίδι του 2010. Μα καλά, δεν παίρνουν παράδειγμα απο την Εpic;

Το gameplay ίδιο με τα προηγούμενα.

Μερικά features παραπάνω, αλλά γενικά δικαιώνονται αυτοί που έκαναν λόγο για ενα Halo 3.5. Δεν προσφέρει το κάτι διαφορετικό στη σειρά.

Δημοσ.
Καλά πραγματικά η σειρά halo αποδεικνύει σε κάθε έκδοση το πόσο μούφα και overhyped είναι. Τραγικά γραφικά για την εποχή και πάλι, το έβαλα 5 λεπτά και το βαρέθηκα. Δεν ξέρω τί γίνεται στο multiplayer του γιατί ποτέ δεν ασχολήθηκα, αλλά το single σε τεχνογνωσία είναι για μένα εποχής 2005...Τσάμπα το δισκάκι πάλι...

+1

Δάκρυσα από τα γέλια λέμε!

Εντάξει τι περιμένατε (ειδικά εσύ με τα 5 λεπτά (REALLY?)) να βγάλει χέρι το XBOX και να σου ρίξει σφαλιάρες;

Δημοσ.
Καλά πραγματικά η σειρά halo αποδεικνύει σε κάθε έκδοση το πόσο μούφα και overhyped είναι. Τραγικά γραφικά για την εποχή και πάλι, το έβαλα 5 λεπτά και το βαρέθηκα. Δεν ξέρω τί γίνεται στο multiplayer του γιατί ποτέ δεν ασχολήθηκα, αλλά το single σε τεχνογνωσία είναι για μένα εποχής 2005...Τσάμπα το δισκάκι πάλι...

+1

Δάκρυσα από τα γέλια λέμε!

Εντάξει τι περιμένατε (ειδικά εσύ με τα 5 λεπτά (REALLY?)) να βγάλει χέρι το XBOX και να σου ρίξει σφαλιάρες;

Δημοσ.
Μα καλά, δεν παίρνουν παράδειγμα απο την Εpic;

φιλε μηπως να παρει η epic παραδειγμα απο τη bungie και το ΕΠΙΚΟ multiplayer του halo?????προτιμω εναν τιτλο με καλα γραφικα και ΕΠΙΚΟ ξαναλεω μουλτι παρα ενα τιτλο με φοβερα γραφικα και μουλτι για πεταμα.οσο για τα trolls θα ειναι παντα trolls....μην σκατε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...