Προς το περιεχόμενο

Halo Reach (Xbox360)

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 7 μήνες μετά...
  • Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 1 μήνα μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδιά, όποτε πατάω να βγω στο dashboard μου βγάζει μαύρη οθόνη και κολλάει; Ξέρω ότι αυτό κανονικά είναι θέμα κονσόλας, αλλά μόνο στη beta μου το κάνει... έχει κανένας παρόμοια εμπειρία ;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εμένα γιατί όλα τα halo μου φαίνονται σχεδόν ίδια? Προσωπικά για μένα τραγική η σειρά halo και πολύ overhyped...Έχω τερματίσει τα 3 ξερά και δεν έχω καταλάβει τί παίζω...Ούτε υπόθεση ούτε τίποτα! Καλά για γραφικά δεν το συζητάω, είναι 100 χρόνια πίσω! Ξενέρα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Το παιχνιδι χαραμιζεται στο X-BOX

Βγαλτε το στο PC γιατι δεν εχω 360......

Fixed.

Anyway το παιχνιδι φαινεται εκπληκτικο, οι επιλογες παιχνιδιου κ τα modes που εχει βαλει η Βungie στο Reach ξεπερνουν καθε προσδοκια - το παιχνιδι φαινεται να εχει φτιαχτει με πολλη αγαπη.

Το GOTY ερχεται οποτε ολα τα trolls ας βρουνε μια τρυπα να κρυφτουνε και ας πεταξουν οση λασπη προλαβαινουν μεχρι τις 14 Σεπτεμβρη...Τhe Battle Begins bitches! :-D

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να σωσεις την προοδο ρε παιδια πρεπει να κανεις pause->Save and quit?

Το checkpoint, δεν θεωρειται αυτοματως και save? Ειχα παει στην 4η Mission, και εκλεισα το xbox, χωρις να κανω save and quit, και σημερα που το ανοιξα με ξαναξεκινησα απο την 3η παλι, και χρειαστηκε να την ξαναπερασω...

Δημοσ.

Καλά πραγματικά η σειρά halo αποδεικνύει σε κάθε έκδοση το πόσο μούφα και overhyped είναι. Τραγικά γραφικά για την εποχή και πάλι, το έβαλα 5 λεπτά και το βαρέθηκα. Δεν ξέρω τί γίνεται στο multiplayer του γιατί ποτέ δεν ασχολήθηκα, αλλά το single σε τεχνογνωσία είναι για μένα εποχής 2005...Τσάμπα το δισκάκι πάλι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...