-Dimitris- Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Το GT5 εσκαψε ενα λακο και επεσε μεσα! Η ιδια poliphony απο Οκτωβριο θα παιζει forza 3 οπως και στην E3! Κανεις μας δεν περιμενε ενα τετοιο forza 3 , κανεις μας δεν περιμενε τοση κρυμμενη δυναμη απο το χβοχ 360, κανεις μας δεν περιμενε οτι το καλογιαλυσμενο gt5 θα δειχνει old μπροστα στην οπτικη μαγεια του forza3....Oλο αυτα μας κανουν να περιμενουμε ενα τιτλο με τοση μεγαλη αγωνια! Το forza 2 ηταν φοβερο game , αλλα τα γραφικα του δεν το αφησαν να ξεδιπλωσει τις αρετες του, τωρα ομως τα πραγματα αλλαξαν, το FORZA 3 παρεχει αυτο που ολοι θελαμε! Μια οπτικη Μαγεια! Μα πόσο μπορεί να φτιάχνεται κανείς με ένα απλό παιχνίδι?Σιγά θα γλιστρίσουμε...
dreaming123 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δεν θα γλιστρίσουμε θα κάνουμε drift στο Forza 3 φυσικά!!!!
Merdock Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Καλά τα λέει το παιδί.Άντε γιατί τα Σονενάκια πολύ αέρα έχουν πάρει.Βγάζουν ένα-δύο καλά παιχνίδια μια στο τόσο και νομίζουν ότι έχουν τη κονσολάρα...
darklordvader77 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 ακομη κ σε topic του 360 θαβουν μερικοι το gt.. τσ τσ τσ! offtopic ο αποκλειρος, on topic στο θεμα του.. μα μη του δινετε κ σεις θαρος, αρπαζει ευκολα..
pscrazy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 http://www.gamersyde.com/news_8203_en.html party time!
anamenos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Και τα fanboys θεωρούσαν τελειωμένο το 360. Έτσι!!! Και οι απαντήσεις μαζεμένες...
yiannis_1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Εγω ότι photos και να μου δώσουν αν δε δω ιδίος όμασι ρεαλιστικά phisics και ανάδραση και αίσθηση αληθινου αυτοκινητου σαν να σαι με το αμάξι σου σε ενα trackday του βάζω Χ. Αμα θέλω να δω ωραίες φωτογραφίες θα πάρω κανα περιοδικό. Το ότι δε παίζει με g25 που εχω εχει φάει ήδη Χ... Αλλά τι sim απο τον καναπέ και με το ζούπαντ. Τέσπα simulator στα pc. Κρίμα βέβαια γιατί εκεί δεν παίζει ο ίδιος παράς
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Εγω ότι photos και να μου δώσουν αν δε δω ιδίος όμασι ρεαλιστικά phisics και ανάδραση και αίσθηση αληθινου αυτοκινητου σαν να σαι με το αμάξι σου σε ενα trackday του βάζω Χ.Αμα θέλω να δω ωραίες φωτογραφίες θα πάρω κανα περιοδικό. Το ότι δε παίζει με g25 που εχω εχει φάει ήδη Χ... Αλλά τι sim απο τον καναπέ και με το ζούπαντ. Τέσπα simulator στα pc. Κρίμα βέβαια γιατί εκεί δεν παίζει ο ίδιος παράς Εδω κολλαει το τι κανεις Γιαννη;Κουκια σπερνω! Πραγματικα αηδια εχει καταντησει η κατασταση εδω μεσα...μπαινεις να διαβασεις καποια νεα για τις κονσολες και τα παιχνιδια και τα πιο πολλα post ειναι ανουσιες μπαρουφες xbox trolls vs ps3 trolls. Μηπως οι υπευθυνοι να παιρνανε μια σκουπα και να καθαριζανε λιγο το τοπιο;
yiannis_1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Τι σε πείραξε? Ο ίδιος ο μουσάτος τύπος που βγαίνει σε όλα τα trailer του Forza και λέει για ρεαλισμό και simulation θα έπρεπε να σε πειράζει... Κοίτα πως πάει σα σε ράγες ούτε με στο δρόμο δε χρειάζεται να σαι.:lol: [ame] [/ame] Και ποιός σε χρισε κριτή του forum??? Τι θα ταν καλύτερα να μην γράφαμε τπτ. Ο ενας σου βρωμάει ο άλλος σε χαλάει. Sorry για το off. Αλλά ήταν προσωπική η αναφορά...
Tilemaxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Τι σε πείραξε?Ο ίδιος ο μουσάτος τύπος που βγαίνει σε όλα τα trailer του Forza και λέει για ρεαλισμό και simulation θα έπρεπε να σε πειράζει... Κοίτα πως πάει σα σε ράγες ούτε με στο δρόμο δε χρειάζεται να σαι.:lol: Που τις είδες τις ράγες? Sorry αλλά δεν παίζει να έχεις παίξει ποτέ σου Forza.
yiannis_1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Οχι το 3 τα άλλα 2 ναι. Τι τι? Δε βλέπεις. Το αμάξι δεν φυγοκεντρίζει δεν μεταφέρει μάζα και το tyre και suspension model είναι ότι να ναι. Εκτος αν παίζει με βοηθητικές ο τύπος full??? (aids) Ποιά είναι η επανάσταση στα physics το ότι μπορείς πλέον και να τουμπάρεις???
neovdr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Οχι το 3 τα άλλα 2 ναι.Τι τι? Δε βλέπεις. Το αμάξι δεν φυγοκεντρίζει δεν μεταφέρει μάζα και το tyre και suspension model είναι ότι να ναι. Εκτος αν παίζει με βοηθητικές ο τύπος full??? (aids) Ποιά είναι η επανάσταση στα physics το ότι μπορείς πλέον και να τουμπάρεις??? Τα περισσότερα videos του Forza 3 είναι με όλα τα assists on τι να κάνουμε. Και καλύτερα έτσι όπως φαίνεται να είναι το Forza παρά όπως το θές εσυ. Αν θέλω να παίξω κάργα simulation παιχνίδι παίζω το LFS ή κανα GTR στο PC και τέλος. Όλα αυτά έχουν ειπωθεί 100000 φορές για αυτό το σχόλιο σου εμπίμπτει στην κατηγορία τρολάρισμα.
yiannis_1 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Τα περισσότερα videos του Forza 3 είναι με όλα τα assists on τι να κάνουμε. Και καλύτερα έτσι όπως φαίνεται να είναι το Forza παρά όπως το θές εσυ. Αν θέλω να παίξω κάργα simulation παιχνίδι παίζω το LFS ή κανα GTR στο PC και τέλος. Όλα αυτά έχουν ειπωθεί 100000 φορές για αυτό το σχόλιο σου εμπίμπτει στην κατηγορία τρολάρισμα. Οκ ας συνεχιστεί η συζήτηση για το ποια κονσόλα εχει το καλύτερο τίτλο screenshot genarator για αυτοκίνητα τότε... Και αφήστε το υπόλοιπο 90% που είναι το ρεαλιστικό racing feeling με την δυσκολία που αυτό απαιτεί απέξω. Σε 2-3 εκδόσεις και καμιά δεκαριά χρόνια ακόμα ίσως δούμε και φυσική σε blockbuster commercial τίτλο με αυτοκίνητα.
pscrazy Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 NEW GAMEPLAY VIDEO -> http://www.gamersyde.com/news_forza_3__camino_viejo_at_60fps-8195_en.html Graphics -> physics -> KING FORZA ! Yanni κοψε το τρολαρισμα, εδω μιλαμε για το forza ! Μην χαλας το τοπικ...
darklordvader77 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 μμμ γιατι εχω την εντυπωση οτι καποιος αλλος το χαλαει οταν αντι να αναφερεται στο Forza, αναφερεται στο Gt?? Το χαλαει καποιος που λεει την γνωμη του δηλαδη, κ λεει τι δεν του αρεσει.. μαλιστα! Να σε ενημερωσω λοιπον: Υπαρχει το Official Off Topic Thread για να τα λες εκει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.