Προς το περιεχόμενο

Forza 3 (Xbox360)

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 195
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η έλειψη damage model εκεί που κουτουλάει στον τοίχο είναι για γέλια.

Αλλά τώρα να συγκρίνεις την ταχύτητα 2 racing games δείχνοντας μια μεν στο 1 GTR κλάσης αγωνιστικά τέρατα με θεαματικά πλάνα απο replays και στο δε άλλο πλάνα απο συμβατικό με την άθλια chase cam???

E νομίζω είσαι λίγο προκαταλημένος.

Εμένα μου φαίνεται καλό απο κάποια vids που εχω δεί.

Και το online εύκολα φτιάχνετε.

Όταν έπαιξα το GT5 στο λίγο που το παιξα με g25 δε με ενθουσίασε αφού δε μου δινε αίσθηση και δε μου άρεσε η ανάδραση και γενικά η λειτουργία του wheel.

Να μην ξεκινήσουμε ομως το τροπάριο xbox vs ps πάλι...

Δημοσ.

Υiannis, για πλακα το εβαλα το βιντεο.

Δεν ανικατοπτριζει την πραγματικοτητα. Αλλα η πικρια μου, που το gt5 αργει τοσο πολυ με εχει κανει να χαβαλεδιαζω με την παρτι του.

Απο Νοεμβριο forza 3 θα εχουμε ολοι μας και θα πεζουμε μαζι του μεχρι να βγει το gt5 και να δουμε τελικα εαν αξιζε ολη αυτη η φασαρια. Εαν ειναι καλο παμε σε gt5 αλλιως μενουμε στο ΘΕΙΚΟ απο οσα δειχνει forza 3....

Δημοσ.

FORZA 3 ON THE ROAD

77058336.jpg

70585383.jpg

Ρε παιδια το καφεδακι της παριγοριας στην polyphony digital ! Yamauchi ασχολεισου με το psp αγορινα μου, γιατι στις next gen κονσολες δεν εχεις μελλον!

Το forza 3 ειναι περα απο αυτο που ονειρευομασταν !

Δεν μπορω να δεχτω οτι απο τον ΟΚΤΩΒΡΙΟ θα εχω το καλυτερο sim racing game που υπαρχει στον κοσμο, τοσο απο physics , graphics, damage modeling, live races....ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ!

Το forza 3 ειναι εδω, και σκοπος του να βουλωσει ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΜΑΤΑ!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
στο μοναδικό πράγμα που υπερέχει το GT5 είναι ο φωτισμός τίποτα άλλο...

σε ποιον επερεχει ;) ? post processing εφε του ps3 is a piece of shit man !

Δημοσ.
στο μοναδικό πράγμα που υπερέχει το GT5 είναι ο φωτισμός τίποτα άλλο...

Αν και εγώ είμαι υποστηρικτής του Forza μιας και είναι πολύ μπροστά πλέον από Gran Turismo, δεν ξέρουμε ακόμα σε τι μειονεκτεί και σε τι θα υπερέχει το GT5.

Δεν ξέρεις τι μπορεί να παίξει...

Δημοσ.
Αν και εγώ είμαι υποστηρικτής του Forza μιας και είναι πολύ μπροστά πλέον από Gran Turismo, δεν ξέρουμε ακόμα σε τι μειονεκτεί και σε τι θα υπερέχει το GT5.

Δεν ξέρεις τι μπορεί να παίξει...

Το GT5 εσκαψε ενα λακο και επεσε μεσα! Η ιδια poliphony απο Οκτωβριο θα παιζει forza 3 οπως και στην E3!

Κανεις μας δεν περιμενε ενα τετοιο forza 3 , κανεις μας δεν περιμενε τοση κρυμμενη δυναμη απο το χβοχ 360, κανεις μας δεν περιμενε οτι το καλογιαλυσμενο gt5 θα δειχνει old μπροστα στην οπτικη μαγεια του forza3....Oλο αυτα μας κανουν να περιμενουμε ενα τιτλο με τοση μεγαλη αγωνια!

Το forza 2 ηταν φοβερο game , αλλα τα γραφικα του δεν το αφησαν να ξεδιπλωσει τις αρετες του, τωρα ομως τα πραγματα αλλαξαν, το FORZA 3 παρεχει αυτο που ολοι θελαμε! Μια οπτικη Μαγεια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...