Προς το περιεχόμενο

Forza 3 (Xbox360)

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 195
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κοίτα και εγώ ελπίζω και εύχομαι το GT5 να είναι αν όχι καλύτερο (γιατί θα βγεί μετά) τουλάχιστον ισάξιο γιατί ας το παραδεχτούμε δεν μας συμφέρει να υπάρχει μόνο ένας ... σαν τον Highlander! Από την άλλη δεν ξέρω είμαι απαισιόδοξος καθώς από το GT3 και μετά έχει ακολουθηθεί η στρατηγική που ανέφερα παραπάνω, δηλαδή τέλεια αυτοκίνητα εμφανισιακά και απλώς επαρκής gameplay εμπειρία. Μακάρι να διαψευστώ όταν με το καλό βγεί και το GT5

ετσι ειναι..ειναι καλο να υπαρχει ανταγωνισμος αναμεσα στις εταιριες γιατι αυτο συμβαλει στην δημιουργια ποιοτικοτερων παιχνιδιων...!συμφωνω κ στο οτι μετα το gt3 ηρθε η παρακμη της σειρας gran turismo...το μονο που μοθ αρεσε απο το gt4 ηταν τα πολλα αμαξια κ οι φλογες που εβγζαν οταν εκανεσ κνα κατεβασμα...αν κ εκει το παρακαναν θυμαμαι ειχα ενα honda civic απειραχτο κ σε καθε κατεβασμα εβγαζε φλογες...υπερβολη...καλα για το gt5 prologue εκει ακομα χειροτερα...ευτυχως που μπορουσες να παρεις μονοθεσιο f1 κ ενταξει καπως την εβρισκες...εκει πυ πρεπει να δουλεψει η poliphony ειναι στην σχεση αμξιου με ον δρομο!χαρακτηριστικο παραδειγμα ειναι οτι στο gt ειτε οδηγας πισοκουνα ειτε 4κουνα ειτε με κινηση στους μπροστινους τροχους ειναι το ιδιο κ το αυτο...κ μιλαω χωρις driving aids ενεργα...πολλα ειπα:o

Δημοσ.
Eγω φιλε anamenos θα ελεγα το ξεβρακωμα του gt5 και της poliphony παρεα!

Gran Turismo makers try Forza 3

Το σίγουρο είναι πως μόνο κερδισμένοι βγαίνουμε ως gamers από τέτοια "ξεβρακώματα".

Μέχρι να γεννήσει η polyphony digital αυτο το άγιο game, ο ανταγωνισμός τους έφτασε (forza 2) και όπως όλα δείχνουν, θα μείνουν και πίσω..(forza 3) Σκέτη αυτοκτονία.

Δημοσ.
Gran Turismo makers try Forza 3

Το σίγουρο είναι πως μόνο κερδισμένοι βγαίνουμε ως gamers από τέτοια "ξεβρακώματα".

Μέχρι να γεννήσει η polyphony digital αυτο το άγιο game, ο ανταγωνισμός τους έφτασε (forza 2) και όπως όλα δείχνουν, θα μείνουν και πίσω..(forza 3) Σκέτη αυτοκτονία.

Αυτοκτονία δεν λες τίποτα.... Είναι λίγο περίεργο που αργούν τόσο πολύ ενώ έχουν ήδη βγάλει το prologue που παλαιότερα ήξερες ότι μόλις βγεί σε ένα χρόνο θα έβγαινε και το κανονικό. Πάντως νομίζετε ήταν τυχαίο που από την κυκλοφορία του 2 μέχρι την φετινή e3 δεν ακούσαμε κιχ για το Forza 3 και τώρα σκάσανε μύτη να το δούνε? Τα παλικάρια αφήσανε τους άλλους από την Polyphony να παλεύουν με τα 800 αμάξια τους και φτιάξανε το 3. Δεν πειράζει θα καταλάβουν και αυτοί όπως φαίνεται να κατάλαβε και η Konami ότι το να επαναπαύεσαι στη φήμη σου αποδίδει για λίγο και μετά σε ... παίρνουν πρέφα!

Δημοσ.

http://www.joystiq.com/2009/06/11/hands-on-forza-motorsport-3/

Ρε τι μας λες αμα αυτό δεν είναι arcade είναι εγω είμαι ο Πάπας Ιωάννης Παύλος...

2 Πράγματα τσεκάρετε μόνο.

Το 2πλό J-turn που κάνει η ανθρακή maserati ανάμεσα στα 2 άλλα αυτοκίνητα χωρίς να κόβει καθόλου φυσικά.:lol::lol::lol:

Το ντoνατs που κάνουν το Dodge άσπρη με μαυρες ρίγες ταυτόχρονα με την κίτρινη corvete.

Έ εκεί θύμωσα κινούνται προς τα μπρος και ξάφνου ρίχνει άγκυρα η μύτη και γυρνάνε Donats, να μη μιλήσω για την μετέπειτα κινηση τους με την όπισθεν μέχρι να παρκάρουν κάτω απο τη γέφυρα...

Ωραία γραφικά, ωραίο το καινούργιο onboard κόκπιτ ναι, αλλά δε μπορείς να βάλεις τόσα καρπούζια κάτω απο μια μασχάλη.

Η ms καλύτερα να πήγαινε το forza προς sim πλευρά όπως προσπαθεί να κάνει η polyph... Και να αφήσει τα Burnout Paradise ,Need for Speed, Midnight Club και το Project Gotham Racing με τα ηλίθια Κudos - Vinils και Body Paints να κάνουν τέτοια παπατζιλίκια...

Κρίμα θα πάει χαμένο το game και τα γραφικά του είναι καλά. Τι καλά τέλεια είναι οπως και του GT5:p

PCας είμαι με LFS - GTR2 -Rfactor -GP4 ασχολούμενος και με G25 βεβαίος (γιατί τα αυτοκίνητα δεν οδηγούνται με joypad - ευτυχός όχι ακόμα...) μη με πλακώσετε στο flame επειδή μίλησα για polyph.:P

Δημοσ.
http://www.joystiq.com/2009/06/11/hands-on-forza-motorsport-3/

Ρε τι μας λες αμα αυτό δεν είναι arcade είναι εγω είμαι ο Πάπας Ιωάννης Παύλος...

2 Πράγματα τσεκάρετε μόνο.

Το 2πλό J-turn που κάνει η ανθρακή maserati ανάμεσα στα 2 άλλα αυτοκίνητα χωρίς να κόβει καθόλου φυσικά.:lol::lol::lol:

Το ντoνατs που κάνουν το Dodge άσπρη με μαυρες ρίγες ταυτόχρονα με την κίτρινη corvete.

Έ εκεί θύμωσα κινούνται προς τα μπρος και ξάφνου ρίχνει άγκυρα η μύτη και γυρνάνε Donats, να μη μιλήσω για την μετέπειτα κινηση τους με την όπισθεν μέχρι να παρκάρουν κάτω απο τη γέφυρα...

Ωραία γραφικά, ωραίο το καινούργιο onboard κόκπιτ ναι, αλλά δε μπορείς να βάλεις τόσα καρπούζια κάτω απο μια μασχάλη.

Η ms καλύτερα να πήγαινε το forza προς sim πλευρά όπως προσπαθεί να κάνει η polyph... Και να αφήσει τα Burnout Paradise ,Need for Speed, Midnight Club και το Project Gotham Racing με τα ηλίθια Κudos - Vinils και Body Paints να κάνουν τέτοια παπατζιλίκια...

Κρίμα θα πάει χαμένο το game και τα γραφικά του είναι καλά. Τι καλά τέλεια είναι οπως και του GT5:p

PCας είμαι με LFS - GTR2 -Rfactor -GP4 ασχολούμενος και με G25 βεβαίος (γιατί τα αυτοκίνητα δεν οδηγούνται με joypad - ευτυχός όχι ακόμα...) μη με πλακώσετε στο flame επειδή μίλησα για polyph.:P

οτι να ναι λεει ο καθενας....οσο κ να προσπαθησεις το forza δεν ειναι αrcade.....το βιντεο που αναφρερεις ειναι cgi βιντεο οχι απο την μηχνη φυσικων δυναμεων που χρησ. το παιχνιδι κ ειχε προβληθει στην ε3 για το οτι ενας χρηστης μπορει σαν video editorνα κανει!!δεν βλεπω να σχολιαζεις κ το αλλο βιντεο που δοθηκε στην δημοσιοτιτα κδειχνει τον stephan sarazin οδηγο αγωνων να παιζει με την τιμονιερα κ να λεει οτι εχει βοηθησει την turn10 στο εργο της....μαλλον κραταμε στην μνημη μας πραγματα που μας συμφερουν κ μας βοηθουν να κραξουμε ευκολοτερα..!:-D

Δημοσ.
οτι να ναι λεει ο καθενας....οσο κ να προσπαθησεις το forza δεν ειναι αrcade.....το βιντεο που αναφρερεις ειναι cgi βιντεο οχι απο την μηχνη φυσικων δυναμεων που χρησ. το παιχνιδι κ ειχε προβληθει στην ε3 για το οτι ενας χρηστης μπορει σαν video editorνα κανει!!δεν βλεπω να σχολιαζεις κ το αλλο βιντεο που δοθηκε στην δημοσιοτιτα κδειχνει τον stephan sarazin οδηγο αγωνων να παιζει με την τιμονιερα κ να λεει οτι εχει βοηθησει την turn10 στο εργο της....μαλλον κραταμε στην μνημη μας πραγματα που μας συμφερουν κ μας βοηθουν να κραξουμε ευκολοτερα..!:-D

Δεν ξέρω τον Sarazin να πω την αλήθεια. Αυτό που ξέρω είναι πως το βίντεο που έδειξα κινήται σε πολύ αντίθετη κατεύθυνση με το siming γενικότερα και καλύτερα να μην έβγαινε καθόλου...

Ο Sarazin εντωμεταξή Sarazin αλλά απο το ότι η view που χρησιμοποιεί δεν internal φαίνονται πολλά.

Πολλά λέει και η μη υποστήριξη g25 της ms.

Γενικά το θέμα είναι απο πια οπτική το βλέπεις το πράγμα.

Εγω ας πούμε βλέπω αυτά και παθιάζομαι.

1) Rfactor σε force dynimics με frex wheel

2) Lfs σε projector με g25 ποιό γήηνο σετάπ.:-(

3) GT5+PS3+G25 με internal cocpit κάμερα και κάποιον που θέλει πολύ να to κάνει να δείχνει sim (φαίνετε πολύ πειστικό αλλά δεν εχω καμιά ιδέα τι αίσθηση δίνει ούτε σαν ανάδραση ούτε σαν physics, ενω και τα γάντια του τύπου μάλλον πάνε στο παραπάνω που γράφω - θέλει πολύ να to κάνει να δείχνει sim...)

Και βλέπω και το βιντεάκι που μου λές με το Sarazin να παίζει βλέποντας σα θεός μέσα απο το αμάξι, χωρίς να φαίνονται ούτε ρόδες ούτε τπτ. Σαν το superman μου φαίνεται που γυρνάει πετόντας σε μια πίστα. Ας έβαζε τουλάχιστον την cockpit, τι την έβαλαν...Επίσης βλέπω κάγκουρες με Tatoo να μιλάνε για το Forza για vinils look και αναρτήσης που χωροπηδάνε. Να χαρώ θες ή να βάλω τα κλάματα...

Δημοσ.
Δεν ξέρω τον Sarazin να πω την αλήθεια. Αυτό που ξέρω είναι πως το βίντεο που έδειξα κινήται σε πολύ αντίθετη κατεύθυνση με το siming γενικότερα και καλύτερα να μην έβγαινε καθόλου...

Ο Sarazin εντωμεταξή Sarazin αλλά απο το ότι η view που χρησιμοποιεί δεν internal φαίνονται πολλά.

Πολλά λέει και η μη υποστήριξη g25 της ms.

Γενικά το θέμα είναι απο πια οπτική το βλέπεις το πράγμα.

Εγω ας πούμε βλέπω αυτά και παθιάζομαι.

1) Rfactor σε force dynimics με frex wheel

2) Lfs σε projector με g25 ποιό γήηνο σετάπ.:-(

3) GT5+PS3+G25 με internal cocpit κάμερα και κάποιον που θέλει πολύ να to κάνει να δείχνει sim (φαίνετε πολύ πειστικό αλλά δεν εχω καμιά ιδέα τι αίσθηση δίνει ούτε σαν ανάδραση ούτε σαν physics, ενω και τα γάντια του τύπου μάλλον πάνε στο παραπάνω που γράφω - θέλει πολύ να to κάνει να δείχνει sim...)

http://www.youtube.com/watch?v=Kh2_kF_2l2U

Και βλέπω και το βιντεάκι που μου λές με το Sarazin να παίζει βλέποντας σα θεός μέσα απο το αμάξι, χωρίς να φαίνονται ούτε ρόδες ούτε τπτ. Σαν το superman μου φαίνεται που γυρνάει πετόντας σε μια πίστα. Ας έβαζε τουλάχιστον την cockpit, τι την έβαλαν...Επίσης βλέπω κάγκουρες με Tatoo να μιλάνε για το Forza για vinils look και αναρτήσης που χωροπηδάνε. Να χαρώ θες ή να βάλω τα κλάματα...

καλα ο τυπος στο πρςτο βιντεακι ειναι οντως πωροση!θεος απλα!εγω φιλε μου στο μονο που διαφωνω ειναι στο οτι ειναι arcade το φορζα!οσο αφορα την τιμονιερα ακουσα οτι θα βγει μια ειδικα για το forza 3 στυλ g25...οσο για τουσ τυπουσ με τα τατοο η αληθεια ειναι οτι θυμιζουν λιγο pimp my ride!αλλα δεν με πειραζει αυτο γιατι μιλουν για ενα feature του παιχνιδιου πυ αρεσει σε πολυ κοσμο!http://forzamotorsport.net/en-us/news/The-Ultimate-Racing-Wheel-for-Xbox-360.htm η τιμονιερα που λεγαμε..!

Δημοσ.

Χμμ συνεργασία με την fanatek βλέπω. Και με extra βελτιωμένη πεταλίερα.

Εμείς που εχουμε g25 γιατί όχι στο πηγάδι κ......? :X

Τέσπα όπως και να χει θα δούμε.

Για μένα το ιδανικό και τέλειο driving sim απλά δεν υπάρχει.

Θα υπήρχε μόνο αν έπερναν τα καλύτερα απο τα 5 Top sim και εφτιαχναν ενα game.

Με graphics απο GT5 (sorry αλλά για κάποιο λόγο μάλλον γεωμετρίας μου φαίνονται πιο real), ταχύτητα εναλαγής καρέ, damage model και speed sensation απο forza 3, χειρισμό ανάδραση και physics απο LFS, ήχο απο GTR2 ή rfactor και δυνατότητες modding προσθήκες πιστών αυτοκινήτων απο rfactor.

Αυτά σε συνδυασμό με κανένα projectora ή ακόμα καλύτερα με μια παραβολική οθονίτσα

http://www.youtube.com/watch?v=H27DBPl1p4k

και ενα frex Wheel-pedal σετ και μόνον αυτά...:lol:

Τα γάντια και τα κράνη είναι για τους φλώρους.:P

Δημοσ.

για εμενα οπως εχω ξαναπει ο βασιλιας ειναι το gtr2!ουτε εντυπωσιακα γραφικα ουτε τπτ!ηχο κ χειρισμο δωστε μου!να παιζεις στην βροχη κ να παλευεις με διορθωσεις!με πιανεις..?απλα εγω διαφωνω οτι το forza ειναι στην ιδια κατηγορια με pgr nfs κτλ..!η turn10 προσπαθει εγω υτο βλεπω....να δουμε κ tin codemasters που εχει παρει την f1...εκει φοβαμαι εγω....μην βγαλουν καμια πατατα....

Δημοσ.
για εμενα οπως εχω ξαναπει ο βασιλιας ειναι το gtr2!ουτε εντυπωσιακα γραφικα ουτε τπτ!ηχο κ χειρισμο δωστε μου!να παιζεις στην βροχη κ να παλευεις με διορθωσεις!με πιανεις..?απλα εγω διαφωνω οτι το forza ειναι στην ιδια κατηγορια με pgr nfs κτλ..!η turn10 προσπαθει εγω υτο βλεπω....να δουμε κ tin codemasters που εχει παρει την f1...εκει φοβαμαι εγω....μην βγαλουν καμια πατατα....

Δοκίμασε και το lfs.

Βροχή δεν εχει αλλά χειρισμό και αντιδράσεις απο άλλο πλανήτη...

Και υπάρχει και οργανωμένη Ελληνική κοινότητα η GVR που τρέχει πρωταθλήματα.

Και δικά της και παγκόσμια.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν πήγε κανείς στο site της Fanatec να τσεκάρει τι ακριβώς παίζει με την τιμονιέρα για το X360, αλλά @@ θα πάρουμε... 2.000 κομμάτια στα €500 είναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...