darhe13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 ελπιζω αυτο που γυρνας τον χρονο πισω να ισχυει μονο οταν παιζεις arcade...!!!!!!!!!!!
neovdr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 ελπιζω αυτο που γυρνας τον χρονο πισω να ισχυει μονο οταν παιζεις arcade...!!!!!!!!!!! Φαίνεται άμα το χρησιμοποιείς δηλαδή δεν γίνεται να το παίζεις Senna στα leaderboards χρησιμοποιώντας το...
explorer21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 ελπιζω αυτο που γυρνας τον χρονο πισω να ισχυει μονο οταν παιζεις arcade...!!!!!!!!!!! Νομίζω αυτό θα το ενεργοποιείς εσύ αν θες,δηλαδή θα είναι gameplay assist...
anamenos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Καταρρίπτεται και η φήμη που ήθελε το 360 να έχει φθάσει στο απόγειο του στο GOW2. Πολύ απλά ήταν η μηχανή της Epic που δεν είχε άλλες δυνατότητες...
darhe13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Νομίζω αυτό θα το ενεργοποιείς εσύ αν θες,δηλαδή θα είναι gameplay assist... σαν driving aid δηλαδη...ετσι δεκτο..αλλα αχρειαστο πιστευω...forza ειναι δεν ειναι grid που εχει πολλα στοιχεια arcade
darhe13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 παντως μιας κ πιασαμε το θεμα των γραφικων στα driving sim. games δεν παιζει κ τοσο ρολο τα γραφικα ο χειρισμοσ ειναι αυτος που κανει την διαφορα σε αυτον τον τομεατων παιχνιδιων!το φορζα 2 τα ειχε καταφερει περιφημα σε αυτον τον τομεα!αν κ πιστευω οτι ο βασιλιασ ειναι το gtr2 για τα pc!
Merdock Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 σαν driving aid δηλαδη...ετσι δεκτο..αλλα αχρειαστο πιστευω...forza ειναι δεν ειναι grid που εχει πολλα στοιχεια arcade Όσο να ναι χρειάζεται που και που εκτός αν είσαι εντελώς hardcore παίκτης. Πχ θυμάμαι μια φάση στο Forza 2.Έτρεχα σε ένα αγώνα με πολλούς γύρους(δε θυμάμαι πόσους) και ενώ ήμουν δεύτερος με διαφορά από τον πρώτο γύρο στο δευτερόλεπτο,λίγο πριν τελειώσει ο αγώνας και ενώ ήμουν στην αρχική ευθεία είχα μπει πίσω από τον προπορευόμενο για να πάρω το slip-streaming και να τον περάσω και ξαφνικά τον βλέπω να επιβραδύνει απότομα(ήθελε να μπει στα pit ο βλάκας) αλλά ήμουν τόσο κοντά που δε πρόλαβα να αντιδράσω(πάτησα φρένο και έστριψα το αμάξι αλλά πήγαινα με πάνω από 200 και ήμουν πολύ κοντά του) με αποτέλεσμα να πέσω πάνω του και να γίνει βίδες το αμάξι.Μιλάμε μου ρθε να το σπάσω το 360.Αν μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο θα τη γλίτωνα.
pantnick Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 http://www.joystiq.com/2009/06/11/hands-on-forza-motorsport-3/
pscrazy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 http://www.gamersyde.com/news_8085_en.html Οπτικη μαγεια...τι ειναι αυτα ρε παιδια? Δεν αντεχω αλλο το θελω τωρα.....
The_Sheep Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 http://goonlinegames.net/2009/06/12/new-info-announced-for-forza-motorsport-3/
anamenos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 παιδιά αυτό είναι το comeback του XBOX360, απλά για να κλείσουν κάποια στόματα...
pscrazy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Eγω φιλε anamenos θα ελεγα το ξεβρακωμα του gt5 και της poliphony παρεα! -Τα γραφικα του forza 3 δεν υπαρχουν πουθενα! -Ο χειρισμος και τα physics του ειναι σε αλλο επιπεδο! -Το online mode του θα ειναι σαν το forza2 αιωνες καλυτερο απο το online χαλι του gt5P! -Το damage modeling του forza 2-3 ειναι ΓΕΙΑ ΣΑΣ! Συμπερασμα : Δεν υπαρχει περιπτωση το forza 3 ναι ειναι σε ενα σημειο χειροτερο του GT5 οr GT5 FOREVER (Το forever ειναι ο συνηρμος με το DUKE NUKEM FOREVER , που ολο βιντεακια βλεπουμε αλλα τιγανιτα τιποτα!!!! Δεν πανε να αλλαξουν κανενα λαστιχο στην poliphony και να αφισουν το προγραμματισμο! Το φρεναρισμα του gt5 ακομη και αυτο δεν θα αλλαξουν θα ειναι το ο ηχος της πατημενης γατας! (εχω ps3 και χβοχ 360)
neovdr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Eγω φιλε anamenos θα ελεγα το ξεβρακωμα του gt5 και της poliphony παρεα!-Τα γραφικα του forza 3 δεν υπαρχουν πουθενα! -Ο χειρισμος και τα physics του ειναι σε αλλο επιπεδο! -Το online mode του θα ειναι σαν το forza2 αιωνες καλυτερο απο το online χαλι του gt5P! -Το damage modeling του forza 2-3 ειναι ΓΕΙΑ ΣΑΣ! Συμπερασμα : Δεν υπαρχει περιπτωση το forza 3 ναι ειναι σε ενα σημειο χειροτερο του GT5 οr GT5 FOREVER (Το forever ειναι ο συνηρμος με το DUKE NUKEM FOREVER , που ολο βιντεακια βλεπουμε αλλα τιγανιτα τιποτα!!!! Δεν πανε να αλλαξουν κανενα λαστιχο στην poliphony και να αφισουν το προγραμματισμο! Το φρεναρισμα του gt5 ακομη και αυτο δεν θα αλλαξουν θα ειναι το ο ηχος της πατημενης γατας! (εχω ps3 και χβοχ 360) Συμφωνώ 100% μαζί σου pscrazy. Να φανταστείς ότι για πρώτη φορά αυτοί που δεν κοιτάνε άλλα Racing παιχνίδια πήγαν στα booth της Turn10 για να δούν τι παίζει! Τι να πούμε τώρα... Και για να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο δεν έχω τίποτα προσωπικό με το GT, ίσα ίσα τα έχω παίξει όλα. Απλά έχει καταντήσει αστείο το όλο ζήτημα. Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το GT5 και μέχρι να κυκλοφορήσει θα έχουν κυκλοφορήσει τουλάχιστον 2 Forza, και το τρία φαίνεται να είναι τρελά βελτιωμένο... Επιπλέον υποπτεύομαι ότι στην Polyphony αργούν για τον κλασικό λόγο, δηλαδή κάθονται και δουλεύουν πάνω στην εμφάνιση των αυτοκινήτων (το παραδοσιακά ισχυρό χαρτί του GT) αλλά ούτε λόγος για AI, πίστες... Μάλλον η Polyphony θα πρέπει να πουλήσει το GT5 κατευθείαν στις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων για εικονικό test drive αφού τα αυτοκίνητα θα φαίνονται σούπερ και δεν θα υπακούν στον χαζό νόμο της φύσης που λέει ότι αν στουκάρεις στον τοίχο το αυτοκίνητο δεν θα συνεχίσει σαν να μην έγινε τπτ...
darhe13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 κ εγω πιστευω οτι το φορζα 3θα ειναι το κορυφαιο driving sim αυτης τησ γενιασ!αλλα ας κραταμε κ μια πισινη για το gt5..poliphony ειναι αυτη εχει τεραστεια εμπειρια στον χωρο!εμενα πρσωπικα αυτη η εταιρια με εκανε να ασχοληθω κ να λατρεψω αυτο το ειδος των παιχνιδιων με το gran turismo το πρωτο!απο εκει κπερα με απογοητευσε πολλες φορες αλλα νομιζω οτι δεν θα μεινει κ με σταυρομενα χερια οσον αφορα το forza 3..παντςσ τωρα θα ειναι πιο δυσκολο το εργο τησ γιατι πλεον ο κοσμοσ εχει καταλαβει την αξια του forza!
neovdr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 κ εγω πιστευω οτι το φορζα 3θα ειναι το κορυφαιο driving sim αυτης τησ γενιασ!αλλα ας κραταμε κ μια πισινη για το gt5..poliphony ειναι αυτη εχει τεραστεια εμπειρια στον χωρο!εμενα πρσωπικα αυτη η εταιρια με εκανε να ασχοληθω κ να λατρεψω αυτο το ειδος των παιχνιδιων με το gran turismo το πρωτο!απο εκει κπερα με απογοητευσε πολλες φορες αλλα νομιζω οτι δεν θα μεινει κ με σταυρομενα χερια οσον αφορα το forza 3..παντςσ τωρα θα ειναι πιο δυσκολο το εργο τησ γιατι πλεον ο κοσμοσ εχει καταλαβει την αξια του forza! Κοίτα και εγώ ελπίζω και εύχομαι το GT5 να είναι αν όχι καλύτερο (γιατί θα βγεί μετά) τουλάχιστον ισάξιο γιατί ας το παραδεχτούμε δεν μας συμφέρει να υπάρχει μόνο ένας ... σαν τον Highlander! Από την άλλη δεν ξέρω είμαι απαισιόδοξος καθώς από το GT3 και μετά έχει ακολουθηθεί η στρατηγική που ανέφερα παραπάνω, δηλαδή τέλεια αυτοκίνητα εμφανισιακά και απλώς επαρκής gameplay εμπειρία. Μακάρι να διαψευστώ όταν με το καλό βγεί και το GT5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.