Προς το περιεχόμενο

Forza 3 (Xbox360)

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 195
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Περιμένουμε με αγωνία και το review σας για το GT5.

Yπαρχουν πολλες photο απο GT5 στο gaMersyde αναλυσης 20102030p που μονο ο σκηνοθεταρος yamauchi και το υπερμηχανημα ps3 μπορει να τρεξει!:lol::lol:

Το forza 3 ειναι εδω και τα σπαει απο καθε αποψη....Αντε να βγει και original να το παρουμε....θα γινει στο live χαμος!

Δημοσ.

Όντως το forza ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Και ήταν πολύ υψηλές. Με τιμονιέρα είναι ότι καλύτερο έχω παίξει σε κονσόλα. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ racing σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς. Ότι και να πω είναι λίγο. Φοβερή δουλειά έχουνε κάνει οι τύποι. Κάθε αμάξι είναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικό σε όλα.

Συμβουλή: Πάρτε μια τιμονιέρα έστω μεταχειρισμένη με 50 ευρώ(καινούργια κάνει 70 με 100 ευρώ) όπως έκανα και εγώ. Είναι άλλο παιχνίδι. Η φυσική του παιχνιδιού είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Δημοσ.

πολυ καλο το παιχνιδι με ισως την καλυτερη φυσικη απο ολα τα παιχνιδια του ειδους. Ενα live for speed με gt γραφικα! δυο πραγματα με χαλασαν. Το τιμονι απο την incar camera που ενω ο οδηγος κανει U στροφη κουναει ισα ισα τα χερια του και το loading που κοντευω να μαθω ολη την ιστορια του αυτοκινητου οσο περιμενω...

Δημοσ.

παιδια εμενα το μονο που με χαλασε λιγο στα γραφικα ειναι που στην εσωτερικη καμερα,τα τζαμια ειναι λες και δεν υπαρχουν....κατα τ αλλα το παιχνιδι ειναι τρομερο....

Δημοσ.

Εμένα με χάλασε που μια βίδα στην εξάτμιση από κάτω δεν γυαλίζει όσο θα έπρεπε.

Ρε παιδιά πολύ το ψυρίζετε το θέμα. Το παιχνίδι είναι τέλειο από όλες τις απόψεις. Το μόνο πραγματικό αρνητικό που μπορεί να πει κάποιος είναι τα μεγάλα loading times.

Δημοσ.
Εμένα με χάλασε που μια βίδα στην εξάτμιση από κάτω δεν γυαλίζει όσο θα έπρεπε.

Ρε παιδιά πολύ το ψυρίζετε το θέμα. Το παιχνίδι είναι τέλειο από όλες τις απόψεις. Το μόνο πραγματικό αρνητικό που μπορεί να πει κάποιος είναι τα μεγάλα loading times.

ενταξει κι εγω ειπω...οτι ελαχιστα με πειραξε αυτο...

κατι αλλο....

φανταζομαι οτι απο σημερα οσο 'επικυνδινο' ειναι να παιξει κανεις φιφα 10 στο live αλλο τοσο ειναι και forza σωστα???

Δημοσ.

Εμένα με έχει ξενερώσει λίγο στο split screen, όπου δεν μπορείς να επιλέξεις την in car κάμερα, καθώς και τα γραφικά χαλάνε λίγο.

Αν το κάναν για να κρατάει το frame rate στα 60hz, έχει καλώς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...