Προς το περιεχόμενο

Forza 3 (Xbox360)

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η συμπεριφορά των αυτοκινήτων και το γενικότερο gameplay παραμένει στα υψηλά επίπεδα που έχει καθιερώσει ως τώρα το Forza και πάει και μερικά βήματα μπροστά, ο χειρισμός με τιμονιέρα είναι πραγματικά απόλαυση. Το demo βέβαια είναι αρκετά μικρό (2 Laps,5 cars) και σε σχέση με το συνολικό περιεχόμενο του τελικού παιχνιδιού δίνει μόνο μια ποοολυ μικρή γεύση..εντυπωσιάστηκα γενικώς κυρίως από την δουλειά που έγινε στο χρονικό διάστημα μεταξύ του 2 και του 3. Αυτά.

Tα γραφικα στο τοπιο και στην πιστα ειναι super....στα αυτοκινητα με χαλανε και ειδικα στο cokpit που φαινεται μονο το ταμπλο ενω η αισθηση ειναι καπως πλαστικη με πολυ εντονο χρωμα.Το gameplay ειναι super και με τις βοηθειες στο off γινεται sim.Must verb :P

Ενα πρωτο συγκριτικο με το prologue....

http://www.gameswire.net/comparisons/forza-motorsport-3-vs-gran-turismo-5-prologue--comparison_31.html

Ρε παιδια μην τρελλαθουμε κιολας, και εγω φανατικος forza ειμαι αλλα οκ απο γραφικα μαπα το καρπουζι...για μενα και πολλους ακομα φταιει η χρωματικη παλλετα που χρησιμοποιουν και οι φωτισμοι που δεν δινουν αυτον το φωτορεαλισμο που εχει πχ το gt5p. Το in car view επισης ισως το χειροτερο που εχω δει, καμμια σχεση παλι με του gt5p ή του πιο προσφατου need for speed shift. Στους τομεις pyshics και car damage εχουν κανει πολυ καλη δουλεια.

τα γραφικα σε συγκριση με το 2 ειναι πολυ πιο πανω, αλλα συμφωνω και εγω οτι τα in cockpit ειναι ψιλοαθλια.Ειδικα οι φωτισμοι πανω στα ταμπλο κτλ ειναι σαν χβοχ 1.

ΑΛΛΑ η αισθηση οδηγησης ειναι υπεροχη.Μyυ αρεσε πολυ περισσοτερο απο το 2 και το gameplay ειναι απιστευτα smooth

Όπως λέει και ο vfragos, τα γραφικά είναι μεν ωραία, αλλά καθόλου ρεαλιστικά(μιλάω για τα αυτοκίνητα). Πιο πολύ εντυπωσιακά θα τα χαρακτήριζα.

Όλα τα υπόλοιπα είναι σούπερ!

Τα γραφικά σε σχέση με το gt5p είναι πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα για μένα. Το gt5p έει καλύτερο φωτισμό και το forza έχει καλύτερα environments. Στο photomode και στα replay shots φαίνονται και τα δύο τέλεια αλλά in-game και στα δύο θα βρεις ατέλειες.

Εμένα μου αρκεί που το forza 3 είναι καλύτερο σε όλους τους τομείς από το forza 2, ένα παιχνίδι που παρά τις ατέλειές του είχε 90 στο metacritic, και φυσικά το gameplay/ physics/ AI/ features κλπ είναι απείρως σημαντικότερα από τα γραφικά.

edit: flyaway υπερβολικό σε βρίσκω, δοκίμασε να αλλάξεις τα settings στην τβ σου και μείωσε το sharpness.

Όντως, δεν αναφερθήκαμε καθόλου στα υπόλοιπα του παιχνιδιού φίλε evilsonic, που μας χαρακτηρίζεις και ανίδεους...

Όλοι ειδικοί και εξυπνάκιδες την έχουν δει...

• Απαντ. 195
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είδες κάπου στο post μου να λέω "Όλα τα post από όλους τους users πάνω από το δικό μου Post είναι γραμμένα από ανίδεους?" Απλά κατά καιρούς και ειδικά τώρα, από την κυκλοφορία του demo και μετά γράφτηκαν κάποια πράγματα τα οποία είναι out of fucking space.

Δεν πρόκειται να μπω στην διαδικασία των quotes και καπάκι quotes. Το έχω βαρεθεί το άθλημα εδώ και καιρό. Είναι γεγονός πως ο καθένας έχει την άποψη του, και έχει επίσης και κάθε δικαίωμα να την εκφράζει. Είναι επίσης γεγονός πως για εμένα αυτή η άποψη μπορεί να είναι μπούρδα (αυτό φυσικά μπορεί να ισχύει και για άλλους και για την δική μου άποψη.) Happy now?

PS. neovdr, με έπιασες Dude ;).

Δημοσ.

Τότε κράτα τους χαρακτηρισμούς για την πάρτυ σου αγοράκι μου. Όπως θες να εκφράζεις άποψη και να την σέβονται οι άλλοι, έτσι σεβάσου κι εσύ την δικιά τους.

Δημοσ.

Είπα κάπου στο post μου οτι οφείλει κανείς να σεβαστεί την άποψη μου?

Αν κάποιος θέλει κάποιος να την σεβαστεί έχει καλώς, αν όχι, δεν θα μπορούσε να με ενδιαφέρει λιγότερο.

ΜΠΟΥΡΔΕΣ.

ΑΝΙΔΕΟΙ.

there.

Δημοσ.

Για πες μου Tigran τι φασισμός είναι αυτός?? Αναφέρθηκε κανένας σε εσένα προσωπικά? Τι υφάκι είναι αυτό του τύπου "κράτα τους χαρακτηρισμούς σου για σενα" ενώ εσύ δεν φαίνεται να ακολουθείς αυτά που υποστηρίζεις "αγοράκι"?

Δημοσ.

Φαντάζομαι διορίστηκε με παμψηφία ο επίσημος υπερασπιστής των πληγέντων από το demo του FM3 και η φωνή τoy "δικαίου" στο insomnia...:fear:

Ας πάμε on topic όμως. Σήμερα έκανα 1:05:518 στο demo με το R8 5.2...

Δοκιμάζει κανείς να κάνει χρόνους? Μπορεί κάποιος να τρέξει μόνος του σε φάση time trial, το αναφέρω σε περίπτωση που κάποιος δεν γνωρίζει, γιατί έτσι όπως το έχουν βάλει στο demo είναι σαν να μην θέλουν να το δει κανείς.

*Πριν ξεκινήσει ο αγώνας πατάς Υ για να προβάλλει τα leaderboards και από εκεί πατάς A για να ξεκινήσει το Trial

Δημοσ.

Τα γραφικά μου άρεσαν (πολύ πλαστικούρα όμως), ο φωτισμός δεν είναι καλός, θα μπορούσε να είναι καλύτερος. (Μέχρι και το GT4 έχει καλύτερο φωτισμό). Το GT5 σε αυτόν τον τομέα είναι έτη φωτός μπροστά. Το gameplay είναι καλό, εν αναμονή του GT5 για να κρίνω.

Δημοσ.

Σημερα δοκιμασα το demo.

Ειναι πανω κατω οτι περιμενα απο το forza3 ( τουλαχιστον απο το μικρο κομματι που μπορουμε να δουμε στο demo ).

Ωραιο interface , κορυφαιο gameplay ( αν και δεν ειμαι και ο ειδικος περι οδηγησης , αλλα καταλαβαινεις αμεσως οτι ειναι σοβαρο racing sim ).

Αντε να δουμε και το full game...

Δημοσ.

απογοητευτικό το demo για εμένα.πολύ μέτρια γραφικά γεμάτα juggies και ανύπαρκτο AA όπως επίσης ένα από τα χειρότερα incar που έχω δει,ελπίζω να είναι early build.Από gameplay κλασικό forza οπότε μια χαρά αν διόρθωσαν και τα προβλήματα του παλιού ,loading times, δυσκίνητα μενού και το βαρετό career mode τότε ok.

Δημοσ.

[ame]http://xbox360.ign.com/dor/objects/14345839/forza-3/videos/forza3_vdr_100709.html[/ame]

9.4

best online modes ever!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:34 ----------

http://www.xboxlive.fr/news_affiche_10500.html

http://www.xboxlive.fr/news_affiche_10494.html

ολες οι πιστες και ολα τα αμαξια με φωτο

• OXM France - 19/20

• Eurogamer.fr - 8/10

• IGN UK - 9.4/10

• IGN US - 9.4/10

• Team Xbox - 9.5/10

• Gamespy - 4.5/5

• G4 - 5/5

• Gamer365.hu - 9.5/10

• JeuxVideo.com - 17/20

• Xboxygen - 5/5

• NowGamer - 9.2/10

• Videogamer - 10/10

• GameDaily - 9/10

• Xbox360Achievements - 93%

• MSXboxWorld - 9/10

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...