neovdr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Πολυ καλο παιχνιδι... νομιζω πως δικαιωνει τισ προσδοκιες μας...Αλλα εχω ενα προβλημα, απο το forza 2. Εχω sdtv και μου εμφανιζει 2 μαυρες μπαρες πανω και κατω απτην εικονα. Ειναι τα μονα παιχνιδια που το κανουν αυτο. Ολα τα αλλα ειναι fullscreen. Ξερετε αν διορθωνεται αυτο; Φίλε μάλλον δεν θα βγάλεις άκρη επειδή είναι sdtv τηλεόραση και από ότι φαίνεται 4:3. Αν είχες VGA καλώδιο και οθόνη υπολογιστή μπορείς να αλλάξεις ανάλυση. Κοίτα βέβαια στα settings του xbox (όχι του παιχνιδιού) αν έχεις καμία επιλογή που να λέει Widescreen. Αν έχεις ενεργοποίησε την αλλά θα βλέπεις όπως βλέπεις το ΣΚΑΙ σε 4:3 οθόνη!
DJTaurus Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Παρατηρηση:Τα γραφικα στα τοπια οπως και στο GT ειναι ψευδογραφικα και ξερουμε οτι βγαινουν με ειδικες τεχνικες για να μην καταναλωνουν πορους...δεν παυουν ομως να ειναι τελεια...καθως και τα γραφικα στην πιστα και τα αυτοκινητα που ειναι οτι καλυτερο εχει βγει μεχρι στιγμης σε ασφαλτινο racing....ομως γενικα στα racing θεωρω οτι του Dirt 2 ειναι καλυτερα.Το gameplay δεν επιβεβαιωσε το hype που ειχα...τυπικο forza κατι μεταξυ sim και arcade...το επαιξα τουλαχιστον στο hard για να πω οτι ειναι sim....περιμενα πιο βαρια αισθηση του αυτοκινητου αλλα και παλι σε σχεση με Grid/Shift/Dirt κτλ ειναι 1000 φορες καλυτερο. ps - Το damage που ειδαμε στο demo ειναι και το τελικο?
evilsonic665 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Γραφικάρες πρώτον, μόνο ψεγάδι κατ'εμε το aliasing, πού όμως αν αναλογιστούμε τα physics calculations, το damage modelling, τα μοντέλα των αυτοκινήτων, και την λεπτομέρεια στα tracks, είναι αναμενόμενο, και σε καμία περίπτωση δεν "μειώνει" το παιχνίδι στο σημείο που να χαλάει την γενικότερη εικόνα του. Η συμπεριφορά των αυτοκινήτων και το γενικότερο gameplay παραμένει στα υψηλά επίπεδα που έχει καθιερώσει ως τώρα το Forza και πάει και μερικά βήματα μπροστά, ο χειρισμός με τιμονιέρα είναι πραγματικά απόλαυση. Το demo βέβαια είναι αρκετά μικρό (2 Laps,5 cars) και σε σχέση με το συνολικό περιεχόμενο του τελικού παιχνιδιού δίνει μόνο μια ποοολυ μικρή γεύση..εντυπωσιάστηκα γενικώς κυρίως από την δουλειά που έγινε στο χρονικό διάστημα μεταξύ του 2 και του 3. Αυτά.
polakis21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Μακράν το κορυφαίο racing game όλων των εποχών! Τέλος...
DJTaurus Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Tα γραφικα στο τοπιο και στην πιστα ειναι super....στα αυτοκινητα με χαλανε και ειδικα στο cokpit που φαινεται μονο το ταμπλο ενω η αισθηση ειναι καπως πλαστικη με πολυ εντονο χρωμα.Το gameplay ειναι super και με τις βοηθειες στο off γινεται sim.Must verb Ενα πρωτο συγκριτικο με το prologue.... http://www.gameswire.net/comparisons/forza-motorsport-3-vs-gran-turismo-5-prologue--comparison_31.html
vfragos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε παιδια μην τρελλαθουμε κιολας, και εγω φανατικος forza ειμαι αλλα οκ απο γραφικα μαπα το καρπουζι...για μενα και πολλους ακομα φταιει η χρωματικη παλλετα που χρησιμοποιουν και οι φωτισμοι που δεν δινουν αυτον το φωτορεαλισμο που εχει πχ το gt5p. Το in car view επισης ισως το χειροτερο που εχω δει, καμμια σχεση παλι με του gt5p ή του πιο προσφατου need for speed shift. Στους τομεις pyshics και car damage εχουν κανει πολυ καλη δουλεια.
The_Sheep Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 τα γραφικα σε συγκριση με το 2 ειναι πολυ πιο πανω, αλλα συμφωνω και εγω οτι τα in cockpit ειναι ψιλοαθλια.Ειδικα οι φωτισμοι πανω στα ταμπλο κτλ ειναι σαν χβοχ 1. ΑΛΛΑ η αισθηση οδηγησης ειναι υπεροχη.Μyυ αρεσε πολυ περισσοτερο απο το 2 και το gameplay ειναι απιστευτα smooth
Tigran Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Όπως λέει και ο vfragos, τα γραφικά είναι μεν ωραία, αλλά καθόλου ρεαλιστικά(μιλάω για τα αυτοκίνητα). Πιο πολύ εντυπωσιακά θα τα χαρακτήριζα. Όλα τα υπόλοιπα είναι σούπερ!
The_Sheep Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.mygamercard.net/leaderboard.php?gt=&g=926&z=&c=&x=46&y=14 μεχρι χτες ηταν 4 ατομα και ολοι απο την tunr10...τωρα κοσμος πολυς
papahlamidas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Στα πόσα τις εκατό είναι το Demo; Γιατί πιθανολογώ ότι ίσως φτιάξουν κάποια πράγματα στην τελική έκδοση. Πάντως και με αυτά τα γραφικά και την στιγμή που ακόμα το GT5 δεν έχει βγει μπαίνει αυτό στην κορυφή; Άντε να βγει και το GT5 να δούμε αν φτιάξανε τίποτα καλό εκτός από τα γραφικά.
mavlamemos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 κατι θα βελτιωθει!δεν πιστευω να μας αφησουν ετσι!τα γραφικα οντως ειναι παρα πολυ καλα!
MiltoZ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Τα γραφικά σε σχέση με το gt5p είναι πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα για μένα. Το gt5p έει καλύτερο φωτισμό και το forza έχει καλύτερα environments. Στο photomode και στα replay shots φαίνονται και τα δύο τέλεια αλλά in-game και στα δύο θα βρεις ατέλειες. Εμένα μου αρκεί που το forza 3 είναι καλύτερο σε όλους τους τομείς από το forza 2, ένα παιχνίδι που παρά τις ατέλειές του είχε 90 στο metacritic, και φυσικά το gameplay/ physics/ AI/ features κλπ είναι απείρως σημαντικότερα από τα γραφικά. edit: flyaway υπερβολικό σε βρίσκω, δοκίμασε να αλλάξεις τα settings στην τβ σου και μείωσε το sharpness.
evilsonic665 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Τα γραφικά είναι κορυφαία. Όποιος πιστεύει το αντίθετο είναι απλά ανίδεος και προφανώς δεν έχει ιδέα του τι απαιτείται για να παραχθεί αυτό που βλέπουμε στην οθόνη στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Sorry που είμαι τόσο απόλυτος, αλλά στην προκειμένη περίπτωση έχετε ξεφύγει πραγματικά. Τα μοντέλα των αυτοκινήτων είναι τουλάχιστον ανάλογα με ότι καλύτερο έχουμε δει σε αυτόν τον τομέα ώς τώρα σε κονσόλα, το damage modelling και τα collisions είναι μοναδικά, δουλεμένα, και λειτουργούν όπως πρέπει. Μέχρι στιγμής το μόνο που έχουμε δει σε κονσόλα στον τομέα του simulation είναι προκλητικά ανύπαρκτα collisions και μηδενικό damage. Τα περιβάλλοντα στο track, εκτός και αν έχει κάποιος (κυριολεκτικά όμως) πρόβλημα είναι ότι πιο ζωντανό και λεπτομερές έχει γίνει ως τώρα. Στα physics δεν θα αναφερθώ γιατί σε αυτό τον τομέα το συγκεκριμένο franchise ήταν από πολύ πριν, πολύ μπροστά. Αν συνυπολογίσουμε και τα 400 αμάξια τα 100 tracks το πιο εκτενές customization ποτέ, τα custom liveries, το auction house, το Storefront για τον κάθε παίχτη, και τις πραγματικά ατελείωτες tuning επιλογές, τότε απόψεις που διάβασα πιο πάνω παύουν να υφίστανται. Ξαναλέω Sorry μάγκες, αλλά έχετε πει αρκετές μπούρδες so far.
pantnick Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μπερδεύεις το συνολικό παιχνίδι με τον τομέα των γραφικών μάλλον... Οι παραπάνω εξέφρασαν παράπονο μόνο για τα γραφικά.
neovdr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Συμφωνώ απόλυτα με τον evilsonic και καταλαβαίνω την αγανάκτηση του. Οι άλλοι αναφέρθηκαν στα γραφικά αποσπασματικά (αυτό με πείραξε και εμένα) χωρίς να αξιολογήσουν την υπολογιστική ισχύ που απαιτείται για physics και γενικά για την ενίσχυση του gameplay. Αν λάβουμε αυτό υπ όψιν τα γραφικά είναι εντυπωσιακά. Αν θέλετε σούπερ γραφικά να περιμένετε το GRID 2....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.