KilliK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 ο διερμηνεας τα διαβαζει απο το μπλοκακι;;;; γουατ;
pscrazy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 45 λεπτα μεχρι στιγμης απλα ΤΙΠΟΤΑ δεν εχει πει! Κανω λαθος?
Street-Fighter Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Για πιο πράγμα;;; για αυτα που εχω δει μεχρι τωρα ισως
pantnick Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Πόσο κάνει το κούρεμα εκει ρε? Γιατι το αποφεύγουν όλοι τους?
KilliK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 καλα ε ο χιντεο κοροιδευει ψιλο γαζι ολο τον κοσμο,και τους χβοχαδες και τους πσ3αδες. ελεος με αυτον τον ιαπωνα. :mad: ρε ο τυπος δεν παιζεται με αυτα τα promotional tricks που κανει.προσεξτε: λεει στην πρεςς της μαικροσοφτ,πως το μγς με τον ραιντεν θα φτιαχνεται απο την ομαδα του,αλλα οχι απο τον ιδιο.αλλα θα ειναι οσο το δυνατον πιο πιστο στο μγσ franchise. τωρα στην πρεςς της σονυ,παρουσιαζει αλλο μγς για το πσπ,το οποιο λεει ειανι το αληθινο σικουελ του μγσ franchise,φτιαγμενο απο τον ιδιο. ο ανθρωπος παιζει με την νοημοσυνη του κοινου,και μας παραμυθιαζει επειδη λογω της απληστιας του θελει να παιζει σε διπλο ταμπλο. Jesus. υγ.φυσικα κραταει τον ασσο του σολιντ σνεικ,μεχρι να δει τι θα κανει τελικα με το MGS5.ποια εταιρεια θα του δωσει το περισσοτερο χρυσαφι για το exclusive (αν θαναι time,console- κτλ)
pscrazy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 μου αρεσε το FANTASTIC που ειπε στο τελος ο ridge racer!!!!!!:lol:
giorgos147 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Χτες αν ειδατε, μιλουσε αγγλικα στην ms...Στην sony γιατι ετσι; Και...ΓΙΑΤΙ PSP;;;; Βγαλε το για ps3 ρε ανθρωπε να εχει ΚΑΙ γραφικα να ειμαστε και εμεις ευχαριστημενοι! Και οχι αλλο psp! Μια ωρα psp;;;; ΦΤΑΝΕΙ!!
Allokotos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μου φαίνεται ή το ps3 το έχουν γράψει εντελώς φέτος!?
giorgos147 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μου φαίνεται ή το ps3 το έχουν γράψει εντελώς φέτος!? Δε σου φαινεται... Και εγω ετσι νομιζω
GabrielConnor Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μου φαίνεται ή το ps3 το έχουν γράψει εντελώς φέτος!? Για να δούμε, έχουν ώρα ακόμα να το σώσουν.
ultralisk Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 πωπω πέρα από το Uncharted 2, μιλάμε εντελώς GTP
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.