pscrazy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 PSP εκδοση mgs ! εχω να το φορτισω πανω απο 1 χρονο!!! Iσως να το ζεστανω λιγο στην πριζα να το εχω ετοιμο για οταν θα θα θα θα ερθει μαζι με το gt psp edition
KilliK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 το μονο σιγουρο παντως ειναι πως χειροτερη παρουσιαση απο την νιν,δεν προκειται να κανει η σονυ.
giorgos147 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Εγώ θα την δω απο εδώ Σε 40 λεπτά αρχίζει.
GabrielConnor Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 το μονο σιγουρο παντως ειναι πως χειροτερη παρουσιαση απο την νιν,δεν προκειται να κανει η σονυ. Όντως, γιατί πολύ απλά δεν γίνεται! Ελπίζω η Sony να μην μας απογοητεύσει.
pscrazy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Βασικα ξερω τι θα δω, gt5 , god of war, heavy rain, trico, uncharted 2 coming soon!
skanjos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Βασικα ξερω τι θα δω, gt5 , god of war, heavy rain, trico, uncharted 2 coming soon! μην το λές παλίκαρε όλο και κάποιο κρυφό χαρτί θα έχει κρατήσει η σόνυ,φυσικα μια ανακοίνωση όπως το psp go δεν μπορούσε να κρατηθεί κρυφή αλλα για games πιστεύω κατι θα δουμε .20 λεπτα για να δουμε
giorgos147 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 μην το λές παλίκαρε όλο και κάποιο κρυφό χαρτί θα έχει κρατήσει η σόνυ,φυσικα μια ανακοίνωση όπως το psp go δεν μπορούσε να κρατηθεί κρυφή αλλα για games πιστεύω κατι θα δουμε .20 λεπτα για να δουμε 2 ωρες +20 λεπτα για να τα δουμε ΟΛΑ.
pscrazy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 μην το λές παλίκαρε όλο και κάποιο κρυφό χαρτί θα έχει κρατήσει η σόνυ,φυσικα μια ανακοίνωση όπως το psp go δεν μπορούσε να κρατηθεί κρυφή αλλα για games πιστεύω κατι θα δουμε .20 λεπτα για να δουμε Σιγα το PSP GO! Αντι να δωσει στο psp μια δικια του οντοτητα και προσωπικοτητα , το εχει καταντισει ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ hardware του PS2 και PS3! Tο εχει θαψει με την πολιτικη της, το εχει καταδικασει να ειναι δευτερο και καταιδρωμενο!
giorgos147 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Tο εχει θαψει με την πολιτικη της, το εχει καταδικασει να ειναι δευτερο και καταιδρωμενο! Δευτερο απο τι; EDIT:Θα ηθελα να ζητησω μια χαρη. Κατα τη διαρκεια της Ε3 για τη sony, να μη γραφεται "κακά" λογάκια για τις παρουσιάσεις που θα κάνει (προς κατοχους xbox πάει )
GabrielConnor Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δευτερο απο τι; EDIT:Θα ηθελα να ζητησω μια χαρη. Κατα τη διαρκεια της Ε3 για τη sony, να μη γραφεται "κακά" λογάκια για τις παρουσιάσεις που θα κάνει Θα γράφουμε καλά λογάκια για τις καλές και κακά για τις κακές How's that?
pscrazy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Αντε να δουμε εχω αγωνια!!!!! Μακαρι να ειναι καλη....
KilliK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 και εγω εχω αγωνια για το ποσο χαλια θα παει η σονυ
giorgos147 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 και εγω εχω αγωνια για το ποσο χαλια θα παει η σονυ Α ρε χωρατατζή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.