Προς το περιεχόμενο

E3 2009: Sony Press Conference

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Να ρωτήσω κάτι ο αδαής?

Τα "exclusive" είναι για να χαίρεται κανείς? (πέρα από την εταιρία)

Δε το έχω καταλάβει.

Δε νομίζω :o

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
"Square Enix isn't stopping there," says Jack. He's going to show the first footage of Final Fantasy XIV. PS3 "will be the only console you can play it on when it launches in 2010"

ποσοι απο εδω μεσα πηραν ps3 για tekken, final fantasy , grand turismo kai metal gear ?

λογικά μεταφράζεται ως: Θα βγει σε PC και PS3(will be the only console you can play it on)... και θα είναι time exclusive στο PS3(when it launches in 2010)...

GT5 με official WRC και Nascar, για το δευτερο χέστηκα, και μοντέλο ζημιών...

Δημοσ.
"Square Enix isn't stopping there," says Jack. He's going to show the first footage of Final Fantasy XIV. PS3 "will be the only console you can play it on when it launches in 2010"

ποσοι απο εδω μεσα πηραν ps3 για tekken, final fantasy , grand turismo kai metal gear ?

Eγω το πηρα για sport games(nba 2k9, pro κ.τ.λ) και για blu ray movies. Ετσι και αλλιως pc>consoles σε οποιοδηποτε fps. Επαιξα λιγο killzone με gamepad και σιχαθηκα. Βαζω στοιχημα οτι οποιος παιζει με ποντικι θα εχει τα 100πλασια kills. Επισης ειμαι και fan των MMO'S οποτε και εκει pc>consoles

Δημοσ.

Παιδιά,να κάνω λίγο μία ερώτηση?Αφού η sony είχε από παλιά την ιδέα του full body motion sensing (βλ. eyetoy),γιατί τόσο καιρό ασχολιόταν με την ανάπτυξη αυτού του wiimote-like controller που μας παρουσίασε σήμερα,αντί να αναπτύξει την παλιά της ιδέα,που όπως αποδείχθηκε,μάλλον ήταν και η καλύτερη?Ρωτάω γιατί μου φαίνεται πραγματικά περίεργο και λέω μήπως από σας έχει καταλάβει κάτι παραπάνω.Μήπως θέλει να ποντάρει και στις δυο τεχνολογίες? :confused:

Δημοσ.
Παιδιά,να κάνω λίγο μία ερώτηση?Αφού η sony είχε από παλιά την ιδέα του full body motion sensing (βλ. eyetoy),γιατί τόσο καιρό ασχολιόταν με την ανάπτυξη αυτού του wiimote-like controller που μας παρουσίασε σήμερα,αντί να αναπτύξει την παλιά της ιδέα,που όπως αποδείχθηκε,μάλλον ήταν και η καλύτερη?Ρωτάω γιατί μου φαίνεται πραγματικά περίεργο και λέω μήπως από σας έχει καταλάβει κάτι παραπάνω.Μήπως θέλει να ποντάρει και στις δυο τεχνολογίες? :confused:

Σου φάνηκε να ασχολείστε πολύ καιρό?

Εμενα μου φάνηκε να το άρχισε χ8ες πάντως.

Δημοσ.

Σου φάνηκε...Έχουν βγει εδώ και πολύ καιρό φήμες που έλεγαν για το συγκεκριμένο controller.Μάλιστα ανέφεραν και αυτό το φωτινό λαμπάκι που έχει στην κορυφή το χειριστήριο και είχαν και ένα σκίτσο με το χειριστήριο.Άλλο τώρα αν η παρουσίαση δεν ήταν τόσο καλή.Πάντως εγώ όταν την ξαναείδα δεύτερη φορά,μου φάνηκε καλύτερη και την προτίμησα από το απλό βίντεο που έδειξε η microsoft και τη live ζωγραφική.

Αλλά το ερώτημά μου ήταν άλλο. :-)

Δημοσ.

Προφανως και το "motion" πραγμα της Sony το ανεσυραν "εχθες".

Το μαραφετι αυτο υπαρχει σε καθε post-production studio στο κοσμο.

Μουφα και παπατζα για να μπαλανσαρουν λιγο το πραγμα. Τους εσυρε παλι η MS σε πεδια στα οποια δεν ηταν καν προετοιμασμενοι...

Δημοσ.

Το Motion-dildo της Sony είναι προφανές πως είναι εύρημα της τελευταίας στιγμής για να σώσουν την παρουσίαση. Επιοικώς απαράδεκτο συν του ότι το tracking ήταν προβληματικό, έβγαζε μάτι.

Ξαναζεσταμένο φαί σε άλλο πιάτο, θα φάω έξω ευχαριστώ. Οι μοναδικοί που δεν το βλέπουν είναι αυτοί με παρωπίδες, sorry.

Δημοσ.
Το Motion-dildo της Sony είναι προφανές πως είναι εύρημα της τελευταίας στιγμής για να σώσουν την παρουσίαση. Επιοικώς απαράδεκτο συν του ότι το tracking ήταν προβληματικό, έβγαζε μάτι.

Ξαναζεσταμένο φαί σε άλλο πιάτο, θα φάω έξω ευχαριστώ. Οι μοναδικοί που δεν το βλέπουν είναι αυτοί με παρωπίδες, sorry.

+1. (10 χαρακτήρες)

Δημοσ.

To 2009 θα είναι ξεκάθαρα χρονιά υπέρ του PSP. Το παραμελημένο παιδί έχει πολλούς νέους και αξιόλογους τίτλους που δίνουν νέα ζωή στο μηχάνημα. Το Go μια από τα ίδια.

Όσον αφορά το PS3, ουδέν σχόλιο για το νέο κοντρόλερ καθώς είναι σε πρώιμο στάδιο. Βιάστηκαν για μένα λόγω ανταγωνισμού από Μ$. Απίστευτο το Uncharted 2 αλλά αυτό το ξέραμε. Για τα άλλα, θέλω περισσότερα στοιχεία δε μου φτάνουν τα βιντεάκια.

Άφησα το GOW3 για το τέλος και επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μου. Είχα διαβάσει ότι βασίζεται σε μια αναβαθμισμένη μηχανή του 2. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα, το περίμενα καλύτερο βέβαια αλλά ίσως είναι προτιμότερο έτσι που δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν καμιά βλακεία στο franchise.

Δεν έμεινα ευχαριστημένος ούτε από την παλιά αγαπημένη μου Ν ούτε από τη Σόνυ. Όπως και να χει Uncharted 2, Last Guardian, GOW3 θα τα αγοράσω σίγουρα.

Άντε και του χρόνου

Δημοσ.

για μένα το μπαμ έγινε με την ανακοίνωση του MMO Final Fantasy XIV...εντυπωσιακό το Uncharted όπως και το Last Guardian όπου σίγουρα θα είναι φοβερό concept και παιχνίδι...επίσης πολύ δυνατό φάνηκε το God of War ασχέτως αν τα γραφικά δεν ήταν τίποτα σπουδαίο

απογοήτευση το MAG (a.k.a LAG) αφού τα γραφικά είναι προσβλητικά για next gen μηχάνημα, όπως και ψιλο-pathetic η προσπάθεια να ζωντανέψουν τον νεκρό (PSP)...καλύτερα η SONY να συνηδειτοποιήσει ότι αυτήν την στιγμή το DS δεν παίζεται (κάτι ξέρει η ΜΣ που δεν τολμάει να μπει σε αυτήν την κόντρα) και να προσπαθήσει να βγάλει αν θέλει κάτι εντελώς καινούριο σχετικά με το φορητό gaming

καραλόλ για το ματζαφλάρι που παρουσίασαν, έλεος με την κοροϊδία του "και καλά real driving simulation" που τελικά δεν λέει να βγει και άφθονος γέλωτας για την τιμή του PSP Go (249,99 δολλάρια = 249,99 ευρώ)

Δημοσ.

Νο metal gear for ps3 πάντως.

Το uncharted 2 και το time exclusive ac2 με ενθουσίασαν.

To god of war 3 για κάποιο λόγο μου φάνηκε αφόρητα βαρετό και expansion του (καταπληκτικού) 2. Περίμενα κάτι πιο ground breaking μάλλον.

Το κινησοματζαφλάρι φάνηκε να έχει καλή απόκριση αλλα μετά το natal φάνηκε μια μλκεία και μισή.

Το pspgo αδιάφορο... Πόσο μάλλον το portable Gt (γιατί βγάλανε και το 5 για να βγάλουν και portable τα ζώα).

Για το ffxiv βλέπουμε.

Μέτρια προς καλή η σόνυ. Τουλάχιστον δεν έκλαψα το χρόνο μου.

Δημοσ.

Ρε παιδες γινεται να δω την e3 σε κανα βιντεο στο ιντερνετ για σονι και νιντεντο γιατι διαβαζα και τις εχασα..:-(

Δημοσ.
Ρε παιδες γινεται να δω την e3 σε κανα βιντεο στο ιντερνετ για σονι και νιντεντο γιατι διαβαζα και τις εχασα..:-(

στο gametrailers εχει όλα τα videos απο τις conferances γλιτώνεις χρόνο ετσι,αλλα αν θες να τις δεις ολόκληρες πανε στο gamespot στην σελιδα του e3 και τις έχει streaming replay.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...