Narayan Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Τα καλά: God of War 3 The Last Guardian Final Fantasy XIV (αλήθεια, 5 μήνες μετά το ΧΙΙΙ θα βγει; ) Uncharted 2 Metal Gear Solid Peace Walker Τα υπόλοιπα μούφες... περίμενα να δω release date για το GT5 αλλά όπως πάει μάλλον θα βγει στο PS4 τελικά.
nodas_21greek Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Ρε μην είστε βιαστικοί. Αφού το είπε ο πρόεδρας. Στηρίζουν το 10ετες πλάνο τους υποστήριξης της κονσόλας. Ως τότε βέβαια μπορεί να παίζουμε και κάνα modern warfare 3 στο Natal. Πάντως πέρα από την πλάκα, καλό φινάλε η σόνυ, αλλά πολύ βιαστικό ρε παιδάκι μ. Δλδ δεν μποορύσαν να φάνε χρόνο από τις μαϊμούδες και τους δονητές για να στηρίξουν τα δυνατά τους χαρτιά; Ή κακός προγραμματισμός ή δεν είχαν κάτι περισσότερο να δέιξουν από αυτά, οπότε καλά 40 για την κυκλοφορία τους. Πάντως αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί συνεχώς αναφέρουν σαν επιχείρημα ότι μόνο στο ps3 μπορούν να φτιαχτούν αυτά τα παιχνίδια και δεν αποφασίζουν να τα δώσουν και στον λαό. Πολύ μελί αλλά από τηγανίτα...
Allokotos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Gherudos μήπως είχες βάλει επανάληψη στο video καμιά παλιά E3 της sony και δεν το καταλάβες
gherudos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 η μεγαλύτερη ανακοίνωση της Ε3 ήταν το final fantasy xiv exclusive online mmo ps3.είναι γεγονός οτι θα έρθει 2011+ αλλα είναι καταπληκτικά νέα για τους ps3 owners.θα είναι μακράν το τοπ polished mmo για κονσόλες.... 2010 θα κυκλοφορήσει,το ανακοίνωσαν.
polakis21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Αυτό είναι το μήνυμα για την Sony για το 2009: Τίποτα άλλο για φέτος... Από 2010 βλέπουμε και αν...
privateer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Γαμάτα τα uncharted 2 και last guardian To god of war 3 καλό αλλά το περίμενα πιο εντυπωσιακό. Το GT5 αν συνεχίσει έτσι θα γίνει το νέο duke nukem
giorgos147 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Τελικά ρε παιδιά, το νέο MGS θα είναι xbox exclusive;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 welcome back ρε Apokleire...τσάμπα ο καιρός που μας έριχνες στάχτη στα μάτια στο topic Xbox360 VS PS3
telegamesvg Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Ελεος με το GT5 ,ουτε το γεφυρι της Αρτας να ηταν .. Ακομη και ελληνικη δημοσια επιχειρηση να αναλαμβανε την κατασκευη του θα το ειχε τελειωσει.. ΑΜΑΝ!!!
Street-Fighter Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Πραγματικά εγω δεν μπόρεσα ποτε να καταλάβω με πια λογική πήγατε και πήρατε ps3?Με ποια?Η μονη λογική απάντηση που εχω ακούσει ειναι ειμαι φανατικός της sony (κορόιδο δηλαδή)
Toufas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 η μεγαλύτερη ανακοίνωση της Ε3 ήταν το final fantasy xiv exclusive online mmo ps3.είναι γεγονός οτι θα έρθει 2011+ αλλα είναι καταπληκτικά νέα για τους ps3 owners.θα είναι μακράν το τοπ polished mmo για κονσόλες.... "Square Enix isn't stopping there," says Jack. He's going to show the first footage of Final Fantasy XIV. PS3 "will be the only console you can play it on when it launches in 2010" ποσοι απο εδω μεσα πηραν ps3 για tekken, final fantasy , grand turismo kai metal gear ?
skanjos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 εγω το πήρα το δεκεμβριο 2008 είχε είδη ανακοινωθεί το ffxiii για 360 ,αλλα γενικά το Ps3 έχει πάρα πολλα games που με ενδιαφέρουν (οπως mgs/uncharted/disgaea3/vc/wkc/gow3/demons soul).και πάρα πολλα που περιμένω να ανακοινωθούν.(suikoden/persona) πάντος εγώ απογοητέυτικα απο τον Kojima,περίμενα να έχει και κάτι για το ps3 (the mask?) βασικα μιας και είμαι Jrpg fan περιμένω πιο πολύ το tokyo game show για games παρά την e3.
giorgos147 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 πάντος εγώ απογοητέυτικα απο τον Kojima,περίμενα να έχει και κάτι για το ps3 (the mask?) Ελα ντε... Η μασκα τι ρολο παίζει;
Cue Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Να ρωτήσω κάτι ο αδαής? Τα "exclusive" είναι για να χαίρεται κανείς? (πέρα από την εταιρία) Δε το έχω καταλάβει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.