Προς το περιεχόμενο

E3 2009: Sony Press Conference

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις τελείωσε η φετινή Ε3 για την Microsoft.

Δε θα πω πολλά. Απλά, δε περίμενα να δω τόσα πολλά νέα και μαζί πρωτόγνωρα πράγματα για τον άνθρωπο Gamer. Τόση τεχνολογία. Θα καταλήξει σε καλό; Κανείς δε μπορεί να ξέρει. Εγώ ένα φοβάμαι. Οτι οι άνθρωποι θα καταλήξουν ακόμα πιο κλεισμένοι στον εαυτό τους μιας που δημιουργήθηκαν νέα πράγματα, όπως το Project του Peter Douglas Molyneux. Εμένα πάντως, ως κάτοχο Ps3 με άφησε με μια μεγάλη πικρία. Όχι μόνο για τα νέα τεχνολογικά επιτεύματα που κατάφεραν και δημιούργησαν οι developers της Microsoft, αλλά και γιατί ανακοινώθηκαν άλλα τόσα νέα και πάρα πάρα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα όπως το Sky.

Το θέμα μας με τη Sony τώρα.

Τι περιμένετε εσείς; Περιμένετε να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό ή νομίζετε οτι έχει χάθεί; Οτι το playstation 3 "έμεινε πίσω";

Δώστε τις γνώμες σας, και αύριο όλοι μαζί γύρω στις 9 θα δούμε και τη παρουσίαση της Sony απο ιστοσελίδες όπως Ign, gamespot κ.λπ.

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πέραν από τα πολλά exclusives που θα ανακοινωθούν αύριο δεν νομίζω ότι θα δούμε κάποιο νέο τεχνολογικό επίτευγμα,ίσως κάποια μείωση τιμής του PSP/PS3.Αλλά κάτι τόσο νέο και πρωτοπωριακό όσο ήταν αυτά που μας παρουσίασε η M$ δεν νομίζω να τα δούμε.Μακάρι να μας αποδείξει το αντίθετο η $ony και να έχει πραγματικά κρυφούς άσους στο μανίκι της.

Δημοσ.
Ξενέρωσα,κι όχι γιατί θα κυκλοφορήσει στο ΧΒΟΧ360 αλλά γιατί θα πρωταγωνιστεί ο Raiden.

Μπα... Γιατί; :P Εγώ τον πάω τον Raiden :-)

Είναι σίγουρο δηλαδη;... Τέλος η Sony; Και πάει για xbox; Πιο πολυ σημερα, αυτο με χαλασε.

Κοίτα τι είδα κάπου

nice...but this is multyplatform and mgs5 is only gonna be on ps3

Θα περιμένω μέχρι τις 1 που θα τελειώσει ΠΑΛΙ το φλασακι στη konami.

Δημοσ.

Παίζει και αυτό το ενδεχόμενο αλλά το κόβω λίγο χλωμό,είπε ότι τον καλωσορίζουν στην πλατφόρμα της Μ$ και ότι πλέον το ΧΒΟΧ360 είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα με την προσθήκη του Hideo Kojima στην οικογένειά τους.

Δημοσ.

Ναι, αλλά είπε τίποτα για eclusive; Είπε δε μπορώ να σας πω παραπάνω. Κάτι είναι και αυτό.

Και εκτός αυτών, μπορεί να βασίζεται απλά σε ένα side story. Και το κανονικό mgs στο ps3.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:32 ----------

Αυτό περίμενα τόσες ώρες; :mad:

88989504.jpg

Δημοσ.

Βασικά, εγώ περιμένω το rising να βγει και για τις δύο κονσολες, και να βγει και ένα exclusive με τον big boss για ps3. Αν προσέξεις εδώ, αριστερά έχει μια μάσκα η οποία μπορεί να λέει πολλά.

Γιατί αν θυμάστε, στο flash έδειχνε και τον big boss.(αν ήταν αυτός...)

Edit:

Δείτε τι ανέβασε το kotaku.

mgs_rising_platforms.jpg

και η Wikipaidia

mgsrisingplatforms.jpg

Δημοσ.

Το Metal Gear Rising το έχει αναλάβει η ομάδα του Hideo Kojima,όμως ο Hideo δεν θα ασχοληθεί μαζί του,αυτό ειπώθηκε επίσημα χθές.Αυτό που θα ειπωθεί σήμερα είναι γιατί δεν θα ασχοληθεί με το MGSR,

κι επειδή κάποιος διέρρευσε την πληροφορία ο Hideo ανέλλαβε το νέο Castlevania:Lords Of Shaddow και θα ανακοινωθεί σήμερα στο Sony's Conference.Είναι πολύ πιθανό να βγεί και στο 360 μιας και το γύρισε σε multiplatform ο Hideo.

Δημοσ.
MGS5 exclusive gia PS3.θα πεσει το γελιο της αρκουδας αν ανακοινωθει κατι τετοιο σημερα.

Δε νομίζω. Εφόσον η ομάδα του Kojima θα δουλέυει πάνω στο rising. Βέβαια... Ποτε μη λες ποτέ. Μακαρι. Τώρα που καταλαβα ποιος ειναι και ο Big Boss :o

Δημοσ.
MGS5 exclusive gia PS3.θα πεσει το γελιο της αρκουδας αν ανακοινωθει κατι τετοιο σημερα.

γιατί να πέσει το γέλιο της αρκούδας;...θα είναι κάτι πρωτόγνωρο;

Δημοσ.
γιατί να πέσει το γέλιο της αρκούδας;...θα είναι κάτι πρωτόγνωρο;

Επειδή η Xbox fans μας δουλευουν που ο Kojima το γυρισε προς xbox :o

Δημοσ.

δεν νομίζω να είπε κανείς ότι το γύρισε και ότι θα βγάζει τίτλους μόνο στο ΧΒΟΧ...έλεος δλδ

σίγουρα θα ανακοινωθεί MGS για την ΣΟΝΥ, είτε για το Loadstation 3 είτε για το PSP

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...