Προς το περιεχόμενο

Left 4 Dead 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι και σε έκπτωση πάντως οπότε με 3,5 ευρώ το τσιμπάει όποιος θέλει. Άμα είστε και 4αδα έχει πακέτο με 10,5 ευρώ και τα 4 μαζί.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι και σε έκπτωση πάντως οπότε με 3,5 ευρώ το τσιμπάει όποιος θέλει. Άμα είστε και 4αδα έχει πακέτο με 10,5 ευρώ και τα 4 μαζί.

Denni ψησου ρε να παιξουμε...σχεδον τζαμπα ειναι :ph34r:

Δημοσ.

Επειδη δεν εχω ξαναγορασει παιχνιδι απο το steam γινεται να παρω  2 αντιτυπα του left for dead  και να δωσω το ενα σε ενα φιλο μου?

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Left 4 Dead 2 πρόβλημα: Connection Lost!

Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με το παιδί στο βίντεο... Όσο γίνεται αυτό η σύνδεση μου δεν εμφανίζει κάποιο πρόβλημα όπως παρατηρώ, μόνο το παιχνίδι!!! Καμιά ιδέα..;

http://www.youtube.com/watch?v=aTUvKfAG43Q

Επίσης είναι καλύτερο να παίζω στα online games ή στα Steam Group Servers?!

Δημοσ.

Ποιο router έχεις;

Δε νομίζω να φταίει αυτό αν ήταν θα έπεφτε όλο το σύστημα.. Thomson TG585 v7.. Δεν είναι πολύ καλό.

Δημοσ.

Δε νομίζω να φταίει αυτό αν ήταν θα έπεφτε όλο το σύστημα.. Thomson TG585 v7.. Δεν είναι πολύ καλό.

Το περίμενα.. κι εγώ είχα θέματα με το συγκεκριμένο router στο Left 4 Dead.

Δοκίμασε αυτό (από Link.png Site: εδώ )

Thomson / BT Home Hub users

Please use the following process and custom file to troubleshoot the issue:

• Exit from Steam completely
  • Download these custom files: MasterServers.vdf & MasterServers2.vdf - If the files do not download when clicked, please right click this link and select "Save Target As..."
  • Place it in your \Steam\config\ folder (You will need to overwrite the current file already in place)
    • Default location: C:\Program Files\Steam\config\
  • Right click this updated file and select "Properties"
  • In the General tab, make sure the "Read-only" box is checked and click OK
  • Re-start Steam and test the issue
  • If the issue persists, please complete the rest of this article
Δημοσ.

Το περίμενα.. κι εγώ είχα θέματα με το συγκεκριμένο router στο Left 4 Dead.

Δοκίμασε αυτό (από Link.png Site: εδώ )

Ωραία θα το δοκιμάσω και βλέπουμε!

Μεγάλη απογοήτευση δεν δούλεψε.. Επίσης όταν έβαλα τα αρχεία αυτά στον φάκελο, δεν υπήρχαν, οπότε δε χρειάστηκε κάτι για overwrite αν και το αναφέρει αυτός..... ;/ 

Δημοσ.

Μάλιστα, σ'εμένα υπάρχουν τ'αρχεία πάντως.

Δες κι αυτά που γράφει στο description εδώ: 

Πάντως σίγουρα φταίει το router σου.

Δημοσ.

Μάλιστα, σ'εμένα υπάρχουν τ'αρχεία πάντως.

Δες κι αυτά που γράφει στο description εδώ: 

Πάντως σίγουρα φταίει το router σου.

Μα αυτός έχει άλλο router..

Δημοσ.

Μα αυτός έχει άλλο router..

Τι εννοείς άλλο;

Το 585 έχει κι αυτός, δεν ξέρω αν είναι το v7.

Δοκίμασε το fix που περιγράφει, δε χάνεις κάτι.

Αν το ψάξεις λίγο, θα δεις πολλούς να λένε ότι έχουν προβλήματα με το Left 4 Dead και τα Speedtouch / Thomson (ίδια είναι νομίζω).

Δημοσ.

Τι εννοείς άλλο;

Το 585 έχει κι αυτός, δεν ξέρω αν είναι το v7.

Δοκίμασε το fix που περιγράφει, δε χάνεις κάτι.

Αν το ψάξεις λίγο, θα δεις πολλούς να λένε ότι έχουν προβλήματα με το Left 4 Dead και τα Speedtouch / Thomson (ίδια είναι νομίζω).

Βασικά δε καταλαβαίνω πάρα πολλά από την περιγραφή, θες να μου πεις εσύ τι να κάνω; Στα ελληνικά! :Ρ

Δημοσ.

παιδια καλησπερα.σημερα το μεσημερι κατεβαζα κατι addons που εχει βγαλει στο συγκεκριμενο παιχνιδι..βασικα σαν καινουριες πιστες με φανηκαν εμενα...απο την στιγμη ομως που κατεβασα τις συγκεκριμενες πιστες και οχι ολες ομως γιατι δε προλαβα δεν με ξεκιναει το παινιδι..μολις μπαινω στο μενου να επιλεξω για quick match με βγαζει απο κατω στο κεντρο την τελευταια πιστα που κατεβασα το ονοματης με την μπαρα του download της ολοκληρωμενο και με πεταει εξω χωρις να μπορω να το ξανα τρεξω το παιχνιδι..τι τρεχει? και πως μπορω να πεταξω το πακετο που ηδη εχω κατεβασει ωστε να ξεκολλησει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...