kasp123 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 εχετε ακουσει τιποτα για το left 4 dead 3 ??????
tonkpils Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μονάχα φήμες από youtubers και ''δημοσιογράφους'' που κυνηγάνε τα views κ τα likes. Από την στιγμή που ανήκει στην Valve μην περιμένεις τπτ. Όποτε κ άμα τους καπνίσει κ άμα δουν καμιά μείωση στις πωλήσεις skins στο CSGO, ίσως τότε να κάνουν κάτι απλά για να πουλήσουν πάλι skins αλλά στο L4D3.
Dantε Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μπα δυσκολο να βγει 3. Και το 2 ενα upgrade του 1 ηταν ουσιαστικα,οχι κανα καινουργιο παιχνιδι.
HALF EVIL Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 εχετε ακουσει τιποτα για το left 4 dead 3 ?????? Όσο έχουμε ακούσει για HL3 Μονάχα φήμες από youtubers και ''δημοσιογράφους'' που κυνηγάνε τα views κ τα likes. Από την στιγμή που ανήκει στην Valve μην περιμένεις τπτ. Όποτε κ άμα τους καπνίσει κ άμα δουν καμιά μείωση στις πωλήσεις skins στο CSGO, ίσως τότε να κάνουν κάτι απλά για να πουλήσουν πάλι skins αλλά στο L4D3. Όσο τα πιτσιρίκια γουστάρουν CS δεν υπάρχει ελπίδα. 1
txcellas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Υπάρχει κάποιος που δεν γουστάρει cs? Δεν νομίζω ότι είναι ο λόγος αυτός που δεν βγαίζουν καινούριο left4dead η half life.
Dantε Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι,εγω το βαριεμαι το cs Παλια που επαιζα με παρεα ,σαφως ελεγε,αλλα τωρα να μπαινω με το καθε ρωσσο,δε μου λεει κατι.
kasp123 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 στο steam είδα διαθέσιμο και το l4d2 beta.Τινειμαι αυτο???? ετοιμαζεται κάνα update?????
DJ_Duker Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 στο steam είδα διαθέσιμο και το l4d2 beta.Τινειμαι αυτο???? ετοιμαζεται κάνα update????? Όχι είναι χρόνια εκεί, κάποια πειράματα τα έκαναν πρώτα εκεί πριν τα περάσουν στο τελικό game. Για όσους βαρέθηκαν πάντως τα campaigns, υπάρχουν πολλά αξιόλογα fan made για να δοκιμάσουν με τους φίλους τους. 1
txcellas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Από το παιχνίδι (συνήθως versus) έχω μάθει πόσες ρωσικές βρισιές και εκφράσεις. Πιο πολύ γελάω με τους άλλους παίκτες παρά με το παιχνίδι πλέον (σχεδόν 6k ώρες έχω) Αν παίζει κανείς versus ας μου στείλει αίτημα να παίζουμε μαζί αν τύχει. Jimmy Gibbs junior
gauss00 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Γεια σας παιδια σκεφτομαι να αγορασω το παιχνιδακι αξιζει υπαρχει κοσμος;επισης με το παρακατω hardware μπορω να το παιξω κυριλε χωρις κολληματα intel i3-4170 4gb ram με intel hd4400;
SoFGR Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Γεια σας παιδια σκεφτομαι να αγορασω το παιχνιδακι αξιζει υπαρχει κοσμος;επισης με το παρακατω hardware μπορω να το παιξω κυριλε χωρις κολληματα intel i3-4170 4gb ram με intel hd4400 ; τσου ρε λακη χρειαζεσαι παλια μεταχειρισμενη gpu ( φαση gtx 260 / HD5770 ) ή τουλαχιστον μια gtx 950/ radeon 260 απο τις πιο καινουργιες ...
Dantε Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Αν η 4400 ειναι καλυτερη απο μια Χ1250 που εχω στο λαπτοπ μου,τοτε το παιζει. Η Χ1250 το παιζε ολα low.Δυσκολα μεν,αλλα το παιζε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα