Προς το περιεχόμενο

Left 4 Dead 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δε το αγοράσεις, δε παίζεις.
Αυτό θα το κάνεις εφόσον δε παίζει στο ένα PC και παίζει στο άλλο, σημαίνει ότι στο PC που δε παίζει κάποιο αρχείο λείπει λογικά και σου δημιουργεί το πρόβλημα. Αυτό το αρχείο λογικά υπάρχει στο PC που δουλεύει, άρα αν το μεταφέρεις θα παίξει και στα δυο.

Για να καταλάβω, και στα δυο PC με τον ίδιο λογαριασμό δε παίζεις;

Δημοσ.

Αν δε το αγοράσεις, δε παίζεις.

Και είχα μια ελπίδα. :P

Αυτό θα το κάνεις εφόσον δε παίζει στο ένα PC και παίζει στο άλλο, σημαίνει ότι στο PC που δε παίζει κάποιο αρχείο λείπει λογικά και σου δημιουργεί το πρόβλημα. Αυτό το αρχείο λογικά υπάρχει στο PC που δουλεύει, άρα αν το μεταφέρεις θα παίξει και στα δυο.

Για να καταλάβω, και στα δυο PC με τον ίδιο λογαριασμό δε παίζεις;

Ναι με τον ίδιο παίζω αλλά δεν είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένα και τα 2 pc.

Δημοσ.

Α, έλεγα ότι τόση ώρα προσπαθείς να μπεις με άλλο λογαριασμό χωρίς να το έχεις αγοράσει :-P

Το reinstall τελείωσε; Ακόμη τα ίδια;

Δημοσ.

Επίσης, κάτι τελευταίο που μου σκέφτηκα.
Εφόσον το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά από format.
Μήπως στις ρυθμίσεις του steam έχεις κλειστό κανα security option γι'αυτό έχεις θέματα με VAC; πχ. το Steam Guard.

Δημοσ.

Τελικά δεν έφτιαξε αλλά πήγα στις ιδιότητες και μετά εκεί που λέει "ορισμός επιλογής εκκίνησης" και έγραψα -steam και έστρωσε. Πλέον παίζει μια χαρά. Thanks για την βοήθεια.

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ειχα καει μια περιοδο, ειχα ολα τα achievements στο 1 και μου ελεειπαν 3-4 στο 2, μεχρι που εφαγε ban το account μετα που μου το χακαραν. Στο νεο account δεν εχω πολυασχοληθει, και δεν εβρισκα και παικτες ικανους για realism expert.

Δημοσ.

Επαιζα αρκετα και ασχολιομουν και με promod.

Αλλα μειωθηκαν οι παικτες,επεσε και το επιπεδο και το παρατησα.

Ειχα καπου 2500 ωρες.

Εαν εχεις παρεα να παιζεις ειναι πολυ καλο.

Με φιλους κατεβαζαμε και custom maps και καιγομασταν.

Δημοσ.

και εγω αρχικα με φιλους ξεκινησα και τωρα παιζω στο internet με αλλους.. υπαρχουν αρκετοι Ελληνες.

Αυτη τη στιγμη εχω κατι λιγοτερο απο 6k ωρες..

Δημοσ.

Επαιζα αρκετα και ασχολιομουν και με promod.

Αλλα μειωθηκαν οι παικτες,επεσε και το επιπεδο και το παρατησα.

Ειχα καπου 2500 ωρες.

Εαν εχεις παρεα να παιζεις ειναι πολυ καλο.

Με φιλους κατεβαζαμε και custom maps και καιγομασταν.

promod τι ειπες ρε τρελε. Ειχα και εγω σε localhost, αλλα ειχαμε Ping, και καναμε ταμα αν μας εβαζε σε server με promod+survivor upgrades

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Υπαρχει καποιος που παιζει ακομα αυτο το Game ή ειμαι απο τους λιγους????Πραγματικα απο τα καλυτερα που βγηκαν (κατα την γνωμη μου) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...