nemesiskp Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Τα addons τα βαζει εδω:Steam\steamapps\common\Left 4 Dead 2\left4dead2\addons.Δες εαν ειναι εκει αυτα που κατεβασες και σβηστα. 1
noobogadgetakias Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 γενικα να ρωτησω κατι..επαιξε μετα απο καμποσες προσπαθειες...τι ακριβως κανουν ρε παιδια αυτα τα addons?ειναι καινουριες πιστες?? ειναι συνεχειες καποιων αλλων πιστων? να τα κατεβασω η να τα αφησω ετσι και να παιζω μονο σε αυτα που ηδη υπαρχουν?
nemesiskp Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Εξαρταται το addon.Αυτο για παραδειγμα ειναι πιστα.Αυτο ειναι mod που κανει το οπλο σου να φαινεται διαφορετικο. Εξαρταται τι θες.Εγω προσωπικα μετα απο τοσες ωρες που εχω παιξει,εχω βαρεθει τις μαμα πιστες.Θα τις παιξεις 10;20 φορες;μπορει και παραπανω.Ε,καποια στιγμη θα τις βαρεθεις,ειναι σιγουρο.Οποτε τι μενει;Να κατεβασεις πιστες σαν αυτη που σου εδειξα.Ασφαλως δεν ειναι ολες περιεργες σαν αυτη(lotr) που σου εδειξα.Modακια δεν εχω ψαξει ποτε,οποτε δεν ξερω τι παιζει(να φανταστω αλλες στολες,αλλα οπλα κλπ). Για εμενα αυτες οι πιστες ειναι που κρατανε ζωντανο το παιχνιδι ακομα.Κατεβαζε πιστες(κοιτα κυριως αυτες που εχουν ηδη μεγαλη βαθμολογια) και δεν θα βαρεθεις το παιχνιδι ποτε. 1
noobogadgetakias Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 να σαι καλα φιλε μου.σε ευχαριστω πολυ
maxdore217 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Παίζω το παιχνίδι στο Steam και θέλω να κάνω το επίτευγμα που πρέπει να τελειώσεις κάποιες αποστολές στο expert επειδή όμως οι άλλοι 3 δεν είναι ποτέ σταθεροί! και μια την κάνουν πριν το ολοκληρώσουμε ή θα κάνουν χαζομάρες (και στο τέλος σκοτωνόμαστε μετάξι μας ) θέλω να ρωτήσω πρέπει να βγουν όλες μαζί ( θέλω να πω η 4 αποστολές πχ της κάθε πίστας ή αν έχω περάσει κάποια αποστολή παραμένει και μετά πρέπει να παίξω μόνο αυτήν που δεν έχω περάσει ? ρωτάω γιατί πολλές φορές μπαίνω και σε παιχνίδι που είναι σε εξέλιξη και μπορεί να είναι πχ στην τελευταία αποστολή της πίστας) ξέρει κάποιος....
veteranos123 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 .Καλημέρα, από χθες όταν πάω να μπω σε κάποιο παιχνίδι του left for dead 2 μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα. Όπως μου είπε το μέλος @selianx μπήκα στο steam και πάτησα "δεξί κλικ" στο παιχνίδι, μετά πήγα στις ιδιότητες και μετά εκεί που λέει "ορισμός επιλογής εκκίνησης" και μου βγάζει το παρακάτω. Επίσης στο φάκελο με τα αρχεία του παιχνιδιού δεν βρήκα κάτι σχετικό με "insecure" Τι να κάνω, πιο παλιά το παιχνίδι έπαιζε κανονικά. Μήπως φταίει που έχω το λογαριασμό μου σε 2 pc? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Τώρα δοκιμάζω να το ξανά κατεβάσω.
selianx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Έφτιαξε με το reinstall; Αν όχι δοκίμασε να βάλεις -steam στις επιλογές εκκίνησης.
veteranos123 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Τώρα κατεβαίνει, θέλει 1 ώρα ακόμα. Θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω αν και σε άλλους λένε ότι δεν έφτιαξε με reinstall.
selianx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Όταν έκανες απεγκατάσταση, έσβησες ότι είχε απομείνει από το steamapps/l4d2φάκελο; Αν όχι, καλό θα ήταν να φύγουν για να είσαι σίγουρος ότι δεν έκανε δουλειά το reinstall. Όπως και να 'χει περιμένουμε και βλέπουμε.
selianx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Όχι δεν το έκανα. Άμα έχεις ακόμη το πρόβλημα, δοκίμασε να τα σβήσεις. Απλά δες τις ημερομηνίες και ότι είναι παλιό shootαρε το. Αυτό με τους λογαριασμούς που λές, δε νομίζω να εννοείς 2 λογαριασμούς ταυτόχρονα online (δε ξέρω καν αν γίνετε..). Στο άλλο PC μπαίνει;
veteranos123 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 'Oχι δεν είναι ταυτόχρονα και οι 2 online. Στο άλλο pc παίζει. Πριν κάνω format έπαιζε.
selianx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Αν προσπαθήσεις με reinstall και όλα τα κόλπα και συνεχίζει να σου κάνει νερά, αν υπάρχει η δυνατότητα, πάρε όλο το l4d2 φάκελο από το άλλο pc και βάλτο στο steamapps στη θέση του υπάρχων l4d2 φακέλου, λογικά θα παίξει
veteranos123 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 οk. Σκεφτόμουν να φτιάξω 2ρο λογαριασμό στο steam(ανεξάρτητα από το πρόβλημα). Αν πάρω τα αρχεία του lfd2 και τα μεταφέρω στο άλλο pc με τον άλλο λογαριασμό θα παίξει κανονικά και το multiplayer?
selianx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Αν δε το έχεις αγορασμένο στον λογαριασμό όχι. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι:Παίρνεις αντίγραφο του φακέλου L4D2 από το PC που δουλεύει.Απεγκαθιστάς και διαγράφεις το L4D2 από το PC που δε δουλεύει. Βάζεις στο steamapps/common κλπ το φάκελο L4D2 που αντέγραψες (working one). Ανοίγεις το steam και πατάς να κάνει εγκατάσταση το L4D2, αυτό θα ψάξει για ήδη υπάρχοντα αρχεία του παιχνιδιού, θα τα βρει και δε θα κάνει download, θα γίνει αμέσως το install. Από εκεί και πέρα, λογικά θα παίξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα