NickTheGreekWar Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Καλησπερα σας.Θα ηθελα να κανω 1 ερωτηση , πηρα ενα καινουργιο PC και η Motherboard εχει 4 θυρες sata και 1 θυρα IDE .Και ρωτο εχω εναν σκληρο IDE που τον χρειαζομαι και θελω να ξερω αν μπορω να συνδεσω στην θυρα IDE τον CD/Rom Drive και τον σκληρο μαζι. Ευχαριστω για τον χρονο σας ...
nick#18 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 καλησπερα και καλως ορισες Ναι μπορεις να το κανεις αυτο αλλα δεν θα θα προτηνα και τοσο να βαλεις και τις 3 συσκευες....βαλε σκληρο και dvd μονο...
NickTheGreekWar Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 καλως σας βρηκα.Να σου κανω μια ερωτηση , οταν λες δεν θα θα προτηνα και τοσο να βαλεις και τις 3 συσκευες τι εννοεις??? Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση ...
nick#18 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 θα ζοριζετε ο ide controler του motherboard να δουλειευ με 3 συσκευες....καλητερα παρε ενα dvd σε sata αν θελεις 2 και βαλε τον σκληρο και το 1 απο τα 2 dvd...τον φτιαχνεις μονο σου τον υπολογιστη? σκληρο sata εχεις αλλο? γιατι ο ide με το υπολοιπο συστημα κλπ χαντακωνει το μηχανημα...
NickTheGreekWar Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 χαχα εγινε μια μικρη παρεξηγηση φιλε Νικο.Εχω 1 CD/Rom Drive και 1 σκληρο IDE .Καμια απο τις 2 συσκευες δεν ειναι sata και λεω μηπος μπορω να βαλω στην θυρα IDE αυτες τις 2 συσκευες.Ναι εγω το φτιαχνω το PC...
caution Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 1 IDE = 2 devices 1 SATA = 1 device Aυτά! (...άρα γίνεται αυτό που ζητάς ts αλλά προσοχή στα master/slave jumpers...)
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Mεχρι 2 συσκευες μπορει να παρει ο ide. H μια θα ειναι master και η αλλη slave. Απλα κοιτα να βαλεις σωστα τα jumpers πισω απο τον σκληρο και το drive.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.