Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση σκληρού ΚΑΙ CD-ROM σε ελεγκτή IDE

NickTheGreekWar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας.Θα ηθελα να κανω 1 ερωτηση , πηρα ενα καινουργιο PC και η Motherboard εχει 4 θυρες sata και 1 θυρα IDE .Και ρωτο εχω εναν σκληρο IDE που τον χρειαζομαι και θελω να ξερω αν μπορω να συνδεσω στην θυρα IDE τον CD/Rom Drive και τον σκληρο μαζι.

Ευχαριστω για τον χρονο σας ...

Δημοσ.

καλησπερα και καλως ορισες :-) Ναι μπορεις να το κανεις αυτο αλλα δεν θα θα προτηνα και τοσο να βαλεις και τις 3 συσκευες....βαλε σκληρο και dvd μονο...

Δημοσ.

καλως σας βρηκα:-D.Να σου κανω μια ερωτηση , οταν λες

δεν θα θα προτηνα και τοσο να βαλεις και τις 3 συσκευες
τι εννοεις???

Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση ...

Δημοσ.

θα ζοριζετε ο ide controler του motherboard να δουλειευ με 3 συσκευες....καλητερα παρε ενα dvd σε sata αν θελεις 2 και βαλε τον σκληρο και το 1 απο τα 2 dvd...τον φτιαχνεις μονο σου τον υπολογιστη? σκληρο sata εχεις αλλο? γιατι ο ide με το υπολοιπο συστημα κλπ χαντακωνει το μηχανημα...

Δημοσ.

χαχα εγινε μια μικρη παρεξηγηση φιλε Νικο.Εχω 1 CD/Rom Drive και 1 σκληρο IDE .Καμια απο τις 2 συσκευες δεν ειναι sata και λεω μηπος μπορω να βαλω στην θυρα IDE αυτες τις 2 συσκευες.Ναι εγω το φτιαχνω το PC...

Δημοσ.

Mεχρι 2 συσκευες μπορει να παρει ο ide. H μια θα ειναι master και η αλλη slave. Απλα κοιτα να βαλεις σωστα τα jumpers πισω απο τον σκληρο και το drive.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...