Προς το περιεχόμενο

Macbook car charger

Founes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδακια...

Εκανα μια μικρή έρευνα στον αγαπητό μας γοογλη και δεν βρήκα κάτι που να με πείσει...

Μήπως έχει βρει κάποιος απο εσας εναν φορτιστή αυτοκινήτου για macbook ή έστω έχει κάνει καμια modια για να περνάμε ρευμα στο macbook μας απο τον αναπτήρα του αυτοκινήτου ???

thanx in advance!!!

Δημοσ.

Πρόσφατα είχα δει κάτι σαν μετατροπέα AC/DC με output σε αναπτήρα αυτοκινήτου και input απλή shouko πρίζα.

Δες αυτόν [όχι απαραίτητα από αυτό το κατάστημα], αλλιώς πας σε branded Apple φορτιστή αυτοκινήτου που τσούζει από άποψη τιμής...

• Super Moderators
Δημοσ.
[...] αλλιώς πας σε branded Apple φορτιστή αυτοκινήτου που τσούζει από άποψη τιμής...

Δεν ξέρω τι οδηγείς καθημερινά... :P

... αλλά το προϊόν που προτείνεις είναι airline adapter. Και μάλιστα στο link το λέει καθαρά: Προσοχή: Το Apple Magsafe Airline Adapter δεν είναι συμβατό με την θύρα του αναπτήρα αυτοκινήτου και δεν φορτίζει την μπαταρία του υπολογιστή..

Δημοσ.
Δεν ξέρω τι οδηγείς καθημερινά... :P

Αναλόγως τον καιρό. Αν είναι σαν σήμερα, εννοείται το jet μου προς κάποιο τροπικό νησί με άπειρες Χαβανέζες. ;)

-- Το είδα προχθες εντελώς τυχαία, και δεν είχε το "Προσοχή"...

Η άλλη λύση (και με λινκ σε ελληνικό κατάστημα :devil:) είναι τουλάχιστον αποδεκτή.

Πρόσφατα είχε μια προσφορά το Lidl ένα παρόμοιο της Trust(!) με €24... Το πήρε ένας φίλος και δουλεύει μια χαρά. Δουλεύει και με πολύπριζο!

• Super Moderators
Δημοσ.
Αναλόγως τον καιρό. Αν είναι σαν σήμερα, εννοείται το jet μου προς κάποιο τροπικό νησί με άπειρες Χαβανέζες. ;)

Αν έχεις ανάγκη από ιπτάμενο φροντιστή, ενημέρωσέ με. :-)

Δημοσ.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ : Άνεργος απόφοιτος Ψυχολογίας με μεταπτυχιακά σε θέματα Παράνοιας, για μόνιμη θέση φροντιστή σε jet που εκτελεί πτήσεις Ηράκλειο Κρήτης - Χαβάη κάθε δεύτερη Πέμπτη. Μισθός 2 Χαβανέζες κάθε Πέμπτη, συζυτήσιμος.

Βαγγέλης 6979797948 ΜΟΝΟ πρωινές ώρες. Αν έχει MacBook, να το φέρει και αυτό. Έχω αυθεντικό Apple Airline Adapter.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Βρήκα μια στο ebay ~30E με location το Hong-Kong

απο την άλλη μου καλάρεσε και το Trust που βγάζει μπρίζα στην οποία μπορείς να βάλεις ότι θες και όχι μονο τον φορτιστή του macbook και κοντά στην τιμή, στα ~32Ε το οποίο νομίζω μπορώ να βρώ και σε κάποιο mediamarkt ή electroworld άμεσα και όχι να περιμένω 3 βδομάδες να μου έρθει απο το hong kong, αρα μάλλον θα το προτιμήσω ;)

ps. Η θέση της αγγελίας παίζει ακόμα ??? :P

Δημοσ.
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Βρήκα μια στο ebay ~30E με location το Hong-Kong

απο την άλλη μου καλάρεσε και το Trust

Καλή ιδέα, αλλά έχε το νου σου και στα ηλεκτρικά του αυτοκινήτου σου (κυρίως μπαταρία και εναλλακτή) να μην αδειάσεις τη μπαταρία σου :shifty:

Δημοσ.

το εχω σκεφτεί αυτό αλλά με αναμμένη μηχανή λες να έχω πρόβλημα (για το macbook αναφέρομαι πάντα!)???

Δημοσ.

Ακόμα ακάλυπτη είναι η θέση Founes!

Με αναμένη τη μηχανή είσαι ΟΚ. Τώρα αν είσαι σβηστός, δεν υπόσχομαι ευχάριστες καταστάσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...