Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 ακριβώς όπως το 3 είχε επιλογή για 3d γραφικά για οποιον το ήθελε... Ειχε το 3 επιλογη για 3d??Γιατι δεν θυμαμαι κατι τετοιο?
Str Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 (επεξεργασμένο) ακυρο... . Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2009 από Str
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δεν φαινεται το pic,αλλα προφανως εννοεις την "επιλογη"για 3d γραφικα στα options ε?
Str Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 http://www.chrisevans3d.com/pub_blog/?p=298 και κατι που με βρισκει σύμφωνο... ειναι μια γώμη για τη χρήση 3δ εκει που μπορούν να μείνουν τα γραφικα στις 2 διαστάσεις
Moderators Praetorian Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Αύριο, 7 Ιουλίου, είναι η πρεμιέρα για το πρώτο από τα μηνιαία επεισόδια του Tales of Monkey Island από την Telltale Games, που θα τιτλοφορείται: Launch of the Screaming Narwhal. Επίσης, η LucasArts στις 8 Ιουλίου ξεκινά να διαθέτει μια πρώτη "φουρνιά" με δέκα από τα παλιά κλασσικά της παιχνίδια μέσω του Steam. Ακούγεται πως θα είναι "ρυθμισμένα" (πατσαρισμένα; -sic) ώστε να τρέχουν χωρίς προβλήματα σε Vista και XP. Πολλά από αυτά, βέβαια, ήδη τρέχουν στα εν λόγω συστήματα με το ScummVm. The complete list of games to be released on July 8 via Steam includes: • Armed and Dangerous™ • Indiana Jones® and the Fate of Atlantis • Indiana Jones® and the Last Crusade: The Graphic Adventure • LEGO® Indiana Jones: The Original Adventure • LOOM™ • Star Wars Battlefront® II • Star Wars Republic Commando® • Star Wars Starfighter™ • The Dig® • Thrillville®: Off the Rails™ (πηγή: η ανακοίνωση) Τέλος, στις 15 Ιουλίου κυκλοφορεί το Secret of Monkey Island: Special Edition.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Ε, ας τα κάνουν και τα άλλα καμία σπέσιαλ εντίσιον.
Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Βγήκε το πρώτο επεισόδιο! Και επίσης: Demo demo demo demo demo !!! :-D(189 MB) Μερικά reviews: Gamespot International House of Mojo IGN Guardian UK (!)
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Βγήκε το πρώτο επεισόδιο!Και επίσης: Demo demo demo demo demo !!! :-D(189 MB) Downloading!Ωραιο απογευμα θα χουμε
NickTheGreek Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Πολύ καλό το 1ο. Βέβαια τίποτα δεν νομίζω να φτάσει τα MI1 και MI2, παρόλα αυτά το episode1 είναι αξιοπρεπέστατο!
vagpap Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Με ξενίζει λίγο ο τρόπος χειρισμού του, αλλά OK. Όσο έχω προλάβει να ασχοληθώ, έχει αρκετά από την ατμόσφαιρα των παλαιών, έχει τις ηλίθιες ερωτήσεις και τους ηλίθιους διαλόγους που περιμένεις να έχει, έχει και τον απόλυτο τρόπο να κλέβεις πράματα από άλλους: "Look, a three-headed monkey"-way!!! Γραφικά θα προτιμούσα 2D είναι η αλήθεια, και λίγο καλύτερο lipsync στους διαλόγους, αλλά μου έχει λείψει η adventure αίσθηση. Λογικά θα ασχοληθώ με όλα τα episodes (εξάλλου, I paid more than 20 bucks for a game !!! ) Feels good to meet an old friend again ;-)
chek2fire Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Και μια παρουσίαση για το remake http://www.eurogamer.net/articles/the-secret-of-monkey-island-special-edition-review η νεά φάτσα του guybrush κάπως μου καθετε παράξενα. Ξέρουμε πότε βγαίνη η retail έκδοση γιατί δεν βλέπω τπτ ούτε καν σε play.com
Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Ξέρουμε πότε βγαίνη η retail έκδοση γιατί δεν βλέπω τπτ ούτε καν σε play.com Δεν πρέπει να υπάρχουν σχέδια για άλλη διανομή πλην του digital download. Όχι προς το παρόν.
Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Κυκλοφόρησε το The Secret of Monkey Island™: Special Edition από το Steam! Τιμή 8,99€ για την ώρα.
fearwhatnow Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Παιδια ο,τι και να πω ειναι λιγο.Ειναι απλα απιστευτη η δουλεια που εχει γινει.Μας φερνει πισω στα νιατα μας.Καπου εχω ακομη τις 7 δισκετες του παιχνιδιου.Μακαρι να κανουν το ιδιο και με το δευτερο αλλα και με το Grim Fandango. Εντιτ:Ξεχασα!Θελω και Full Thottle και The Dig...χεχεχε!
chek2fire Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Για να δούμε. Το έχω το original στο scumvm αλλά θέλω να δω και το remaster.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα