johnny21a Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Τι τους εχει πιασει ολους με τα 3d γραφικα ρε γαμωτο, ειλικρινα προτιμω χιλιες φορες να εχει την ατμοσφαιρα του 1ου monkey island kai ας εχει και τα γραφικα με τα 16 χρωματα. Πραγματικα 8α το ευχαριστηθω πιο πολυ απο οτιδηποτε εχω παιξει τα τελευταια χρονια. Αυτο βεβαια θα ισχυε αν εχει βαλει το χερακι του ο Gilbert, αλλα δυστυχως το βλεπω χλωμο...
Bourdoulas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Ναι κρίμα... Κι εγώ θα προτιμούσα να έχει handmade γραφικά. Το τελευταίο MI δεν το ευχαριστήθηκα.
alkapel Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Εμένα δεν με πειράζουν καθόλου τα 3d γραφικά.. Μου αρκεί να υπάρχει χιούμορ και ενδιαφέρον σενάριο!
DJ_Duker Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Έτσι όπως τα βλέπω προτιμώ να παίξω το remake του παλιού παρά το Tales... Δε με τρέλανε...
kostacurtas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Tales of Monkey Island video is a very fun watch
Land_Of_Banania Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Πολύ όμορφο φαίνεται! Και από άποψη διαλόγων και από μουσική και από ατμόσφαιρα. Ανυπομονώ!
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Πολύ όμορφο φαίνεται! Και από άποψη διαλόγων και από μουσική και από ατμόσφαιρα. Ανυπομονώ! Συμφωνώ. Η τελική εντύπωση από το βιντεο είναι ευχάριστη και Monkey Island-ish-y .
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 "And now we re going to die.Again." :lol: ..The monkey island spirit is aliiiiive:-) ααααααααααααααααα
v-tidus Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Ήθελα να ξερα, αν το έκαναν με γραφικά σαν του monkey island 3 θα χαλαγε κανέναν??? Νομίζω πως θα ήταν ΠΟΛΥ καλύτερο από αυτά τα ψιλοπρόχειρα γραφικά της telltale...
chek2fire Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δεν μου αρέσουν τα επισόδια δεν μου αρέσει που ο guybrysh μεγάλωσε και έχει και τέτοια φάτσα. Με λίγα λόγια περιμένω το remake..
@topos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Πλακα κανετε... Σοβαρα θα βγει σε 5μερες...? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 από ότι άκουσα θα υπάρχει επιλογή για να έχεις τα παλιά γραφικά, αληθεύει?
chek2fire Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Ναι αλλά αν θέλεις τα παλιά γραφικά μπορείς να παίξεις το παλιό μέσω scummvm
Str Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 από ότι άκουσα θα υπάρχει επιλογή για να έχεις τα παλιά γραφικά, αληθεύει? ακριβώς όπως το 3 είχε επιλογή για 3d γραφικά για οποιον το ήθελε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα