mihachris Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Λοιπον, παιδια θα ηθελα τη βοηθεια σας! Οταν εχω ανοιχτο το παραθυρο του MSN και επιλεγω καποιο αλλο παραθυρο που ειναι στο taskbar των Windows, δεν φευγει το παραθυρο του ΜSN για να εμφανιστει το αλλο παραμονο αμα το ελαχιστοποιησω ή αμα το κλεισω. Το μονο που εχω δοκιμασει ειναι reinstall του MSN. Παρακαλω αμα καποιος γνωριζει τη λυση να με βοηθησει το συντομοτερο! Ευχαριστω!
pournaras Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Πηγαινε στο μενου -> Εργαλεια και ξετσεκαρισε την πρωτη επιλογη που λεει "Παντα σε πρωτο πλανο".
mihachris Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Πηγαινε στο μενου -> Εργαλεια και ξετσεκαρισε την πρωτη επιλογη που λεει "Παντα σε πρωτο πλανο". Τι εννοεις εργαλεια;
cosmos000 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 του μσν εννοεί ...............tools αν το χεις στα αγγλικά
mihachris Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Αα ευχαριστω πολυ παιδια! Και κατι αλλο... Πως μπορω να εχω την γραμμη εργαλειων μονιμα πανω. Τωρα πρεπει να παταω το alt για να εμφανιζεται.
pournaras Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Πανω δεξια εχει 4 κουμπακια, το κλεισιμο την ελαχιστοποιηση τη μεγιστοποιηση και και το εμφανιση μενου. Επελεξε το και επελεξε το "Εμφανιση μενου"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.