Προς το περιεχόμενο

προβλημα στην φορτωση σελιδας facebook

kousman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τις τελευταίες μερες εχω ενα προβλημα ...οποτε μπαινω στο facebook και μονο αργει παρα πολυ να ανοιξει η σελιδα..ενω δεν αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα οταν μπαινω σε αλλες σελιδες...το ιδιο προβλημα εχει και ο αδερφος μου που μπαινει απο το δικο του pc στο facebook κολλαει παρα πολυ ενω σε αλλες σελιδες δεν εχει κανενα προβλημα...τι λετε να φταιει ρε παιδια ?εχει κανενας αλλοσ το ιδιο προβλημα???

Δημοσ.
τι λετε να φταιει ρε παιδια ?

Το ότι έχει μαζευτεί η σάρα η μάρα και το κακό συναπάντημα,απο 5χρονα μέχρι τσατσόγριες.Αν σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα,βάρεσα ένα deactivate στον λογαριασμό μου...μερικά εκατομμύρια ακόμα και θα στρώσει.

Ναι,αμάρτησα!Μπήκα στο φεϊσμπούκι...η περιέργεια βλέπετε...

Δημοσ.

εργαλεία> εκκαθάριση προσωπικών δεδομένων και διέγραψε τα cookies

η ακολουθα το παράδειγμα του φίλου απο πάνω και πανε καμιά βόλτα

Δημοσ.

ναι ρε παιδια ..οτι εχετε δικιο οτι το εχουν παρακανει με αυτο το facebook δεν εχετε και αδικο..αλλα μου φαινετε πολυ παραξενο να μην φορτωνουν οι σελιδες και να κανει τοση ωρα να μπει σε μια σελιδα...αν ημουν στο χωριο μου με την τρελη συνδεση των 52.8 Kb/sec θα εμπαινα πιο γρηγορα...και ξαναλεω οτι το προβλημα ειναι μονο στο facebook και οχι στις αλλεσ σελιδες...α και εκανα αυτο που μου ειπε ο φιλος απο πανω με την εκκαθαριση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...