privateer Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 E3: A lap of Blur http://www.gamersyde.com/news_7976_en.html
Mourgolikos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Χμμμ... ...μετά από 9 μήνες... Παρόλο που δεν φαίνεται να έχει αρκετό ενδιαφέρον για συζήτηση το Blur και επειδή είμαι γενναιόδωρος (!)... εμ... μπαίνω στο ψητό! Μόλις σήμερα έλαβα ένα trial code (από το hmv.com) για το Blur (είναι μόνο για το Xbox 360) και αφού δεν έχω κονσόλα, γιατί να πάει άδικα; Έτσι όποιος ενδιαφέρεται αντιγράφει τον κωδικό: 7UAF-2AC3-T64F-ZFNN και το βάζει εδώ: www.blurgame.com/beta "Sign up for the Blur Multiplayer Beta and get a 48-hour free trial for Xbox Live Gold!" Αυτά...
Sir Pretender Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Και btw για έξτρα υλικό κλπ κλπ, υπάρχει και thread στο subforum των PC Games.
The_Sheep Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 !!!!πως εχει την ελλαδα σαν χωρα για beta online απο την στιγμη που δεν υποστηριζει η ms το xbox live στην ελλαδα?!!
Tilemaxx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Χμμμ... ...μετά από 9 μήνες... Παρόλο που δεν φαίνεται να έχει αρκετό ενδιαφέρον για συζήτηση το Blur και επειδή είμαι γενναιόδωρος (!)... εμ... μπαίνω στο ψητό! Μόλις σήμερα έλαβα ένα trial code (από το hmv.com) για το Blur (είναι μόνο για το Xbox 360) και αφού δεν έχω κονσόλα, γιατί να πάει άδικα; Έτσι όποιος ενδιαφέρεται αντιγράφει τον κωδικό: 7UAF-2AC3-T64F-ZFNN και το βάζει εδώ: www.blurgame.com/beta "Sign up for the Blur Multiplayer Beta and get a 48-hour free trial for Xbox Live Gold!" Αυτά... Τον χρησιμοποιήσα εγώ, thanks. Θα το κατεβάσω αργότερα.
Tigran Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Ας μας πει εντυπώσεις όποιος το δοκιμάσει, αν και δεν περιμένω να είναι κάτι ιδιαίτερο ή πρωτότυπο.
Sir Pretender Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 btw, ανακοινώθηκε ότι θα υποστηρίζεται η επικοινωνία των παικτών σε Xbox 360 και PS3 μέσω Twitter στο παιχνίδι. Guess what: όσον αφορά στο Xbox 360 ισχύει μόνο για τα platinum/gold members του LIVE. Πάντως θυμάμαι ότι στο παρελθόν είχε ειπωθεί ότι οι δημιουργοί του Blur είχαν ενσωματώσει εικονικά socializing δίκτυα, τουλάχιστον όσον αφορά το single player κομμάτι. Στη συνέχεια το ξανασκέφτηκαν και προτίμησαν να εκμεταλλευτούν τα ήδη υπάρχοντα στο multiplayer. Αυτό με το Twitter δεν είναι τίποτα το extreme (απλά μηνύματα στέλνεις) αλλά όσο να 'ναι, απ' το ολότελα... Απ' όσο γνωρίζω, βρίσκονται και σε διαπραγματεύσεις με Facebook.
Toufas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 επαιξα και εγω σημερα, αρκετα διασκεδαστικο. σαν wipeout με αμαξια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.