Προς το περιεχόμενο

Blur (Xbox360/PS3)

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Χμμμ... ...μετά από 9 μήνες...

Παρόλο που δεν φαίνεται να έχει αρκετό ενδιαφέρον για συζήτηση το Blur και επειδή είμαι γενναιόδωρος (!)... εμ... μπαίνω στο ψητό!

Μόλις σήμερα έλαβα ένα trial code (από το hmv.com) για το Blur (είναι μόνο για το Xbox 360) και αφού δεν έχω κονσόλα, γιατί να πάει άδικα;

Έτσι όποιος ενδιαφέρεται αντιγράφει τον κωδικό:

7UAF-2AC3-T64F-ZFNN

και το βάζει εδώ:

www.blurgame.com/beta

"Sign up for the Blur Multiplayer Beta and get a 48-hour free trial for Xbox Live Gold!"

Αυτά...

Δημοσ.
Χμμμ... ...μετά από 9 μήνες...

Παρόλο που δεν φαίνεται να έχει αρκετό ενδιαφέρον για συζήτηση το Blur και επειδή είμαι γενναιόδωρος (!)... εμ... μπαίνω στο ψητό!

Μόλις σήμερα έλαβα ένα trial code (από το hmv.com) για το Blur (είναι μόνο για το Xbox 360) και αφού δεν έχω κονσόλα, γιατί να πάει άδικα;

Έτσι όποιος ενδιαφέρεται αντιγράφει τον κωδικό:

7UAF-2AC3-T64F-ZFNN

και το βάζει εδώ:

www.blurgame.com/beta

"Sign up for the Blur Multiplayer Beta and get a 48-hour free trial for Xbox Live Gold!"

Αυτά...

Τον χρησιμοποιήσα εγώ, thanks. Θα το κατεβάσω αργότερα.

Δημοσ.

Ας μας πει εντυπώσεις όποιος το δοκιμάσει, αν και δεν περιμένω να είναι κάτι ιδιαίτερο ή πρωτότυπο.

Δημοσ.

btw, ανακοινώθηκε ότι θα υποστηρίζεται η επικοινωνία των παικτών σε Xbox 360 και PS3 μέσω Twitter στο παιχνίδι. Guess what: όσον αφορά στο Xbox 360 ισχύει μόνο για τα platinum/gold members του LIVE.

Πάντως θυμάμαι ότι στο παρελθόν είχε ειπωθεί ότι οι δημιουργοί του Blur είχαν ενσωματώσει εικονικά socializing δίκτυα, τουλάχιστον όσον αφορά το single player κομμάτι. Στη συνέχεια το ξανασκέφτηκαν και προτίμησαν να εκμεταλλευτούν τα ήδη υπάρχοντα στο multiplayer. Αυτό με το Twitter δεν είναι τίποτα το extreme (απλά μηνύματα στέλνεις) αλλά όσο να 'ναι, απ' το ολότελα... Απ' όσο γνωρίζω, βρίσκονται και σε διαπραγματεύσεις με Facebook.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...