Street-Fighter Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Χαλαρώστεεεεεε Ναι ποροθεικαμε λιγο ειναι η αλήθεια δεν βλέπεις τον ραιου έτοιμος ειναι Παω για cafe σιγια.
butters9013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Εγω σαν χαζούλης που είμαι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ας πούμε περιέχεται το MAG στις 13 σούπερ ουάου αποκλειστικότητες, ενώ κάτι Alan Wake, Left 4 Dead 2, Crackdown 2, Forza 3 ακυρώνονται λέγοντας "έδειξαν μόνο το natal" και βγαίνουν κάτι 13>1 και τέτοια.
G_Zisis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Ώπα φίλε,είσαι λάθος εδώ.Πιστεύω κανείς δεν ακύρωσε τα παιχνίδια που ανέφερες,πόσο μάλλον το alan wake.Αυτό που λέμε είναι ότι αν η παρουσίαση της ms δεν είχε το natal δεν θα εντυπωσίαζε τόσο.Και αν έμπαιναν στο παιχνίδι μόνο τα παιχνίδια που θα παρουσίαζε η κάθε εταιρία,τότε κατά γενική ομολογία η sony θα κέρδιζε τις εντυπώσεις.Αυτό βέβαια δεν λέει κάτι,αλλά κουβέντα να γίνεται...
ultralisk Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Street Fighter σόρρυ αλλά λέγοντας ότι Uncharted 2, Heavy Rain, Last Guardian και Final Fantasy versus είναι για τα μπάζα, μου θυμίζεις κάτι τραγικά SONY fanboys που έβγαζαν μάπες τα HALO,GOW,Mass Effect, Lost Odyssey κτλ...έλεος, μην τα ισοπεδώνουμε όλα συμφωνώ ότι η MS δεν ήθελε να μας φλομώσει με τίτλους που ΘΑ βγουν, πράγμα που κάνει η SONY αφού σε πόσα exclusives της, έχει ανακοινώσει ημερομηνία κυκλοφορίας;...σε ελάχιστα Heavy Rain Final Fantasy XIV Gran Turismo 5 White Knight Chronicles Final Fantasy 13 Versus The Agent Ratchet And Clank a crack in time MAG The last Guardian(Ico 3) όλα αυτά παραμένουν υποσχέσεις και sooooon...πολλές αποκλειστικότητες τις είδαμε και στην περσινή E3 και πολλές θα τις δούμε και στην επόμενη...γνωστή η τακτική της SONY σε αυτό το θέμα είναι ότι και οι 2 εταιρείες έχουν αξιόλογους τίτλους αλλά η MS έκλεψε τις εντυπώσεις με τις τεχνολογίες της που πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα υλοποιηθούν
butters9013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Ε απλά είδα αυτό εδω Αν δεν ήταν το Natal θα ήταν χειρότερη και από την παρουσίαση της Nintendo,αλλά και πάλι 13 exclusives > Project Natalγιατί 13>1 εγώ ο αδαής που δεν ξέρω καν τι είναι η Ε3 ας πούμε θα νόμιζα ότι μιάμιση ώρα δίναν το μικρόφωνο στο κοινό να πει ανέκδοτα και ένα μισαωράκι στο τέλος δείξανε το natal. Άσχετο, είχα ακούσει ότι ο δημιουργός του God of War την έκανε απ την Sony κι έφτιαξε καινούργιο στούντιο, άμεσα συνδεδεμένο με την Sony όμως. Ισχύει αυτό; Και όντως ας χαλαρώσουμε, προτιμότερο θα ήταν να ψάχνουμε να βρούμε τρόπο να παίξουμε ό,τι καλό παρουσιάζεται σε οποιαδήποτε κονσόλα παρά να εκμηδενίζουμε όσα δεν βγαίνουν στην δικιά μας.
telegamesvg Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 συμφωνώ ότι η MS δεν ήθελε να μας φλομώσει με τίτλους που ΘΑ βγουν, πράγμα που κάνει η SONY αφού σε πόσα exclusives της, έχει ανακοινώσει ημερομηνία κυκλοφορίας;...σε ελάχιστα Ασε που πολλα απο αυτα τα ανακοινωνει πλεον καθε χρονο
darklordvader77 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μάλιστα Εγω να στο πω αλλιως για να το καταλάβεις λιγο το πράγμα πως εχει. Αυτο που ειδες στη έκθεση της σονι ήταν κατι που το άρχισαν πριν 2 βδομάδες το πολύ και φάνηκε εξαρχής, αντιθέτως αυτο που είδες απο την ms ηταν κατι που λειτουργούσε 99% και του λείπουν μόνο οι τίτλοι. μμμ να υποθεσω δεν εχεις ασχοληθει ποτε με προγραμματισμο,ετσι? αλλα παρ' ολα αυτα εχεις γνωμη, ακομη κ αποψη οσον αφορα ποτε το ξεκινησαν. Εσυ θες να δεις δηλ. μια τεχνολογια ρετουσαρισμενη, για να πεις οτι αυτη πηρε καιρο... σε πληροφορω λοιπον, πως οχι. ο προγραμματισμός, η εξομοιώση κ ολα τα συναφη, ειναι αυτα που παιρνουν περισσότερο καιρο.. εσενα περιμενα καμαρι μου τοσο καιρο! στα αστρα σε εψαχνα, κ στη γη σε βρηκα! Επίσης πες μου λιγο ποια αποκλειστικότητα ειχε το ps3 στην έκθεση? με ενα γκουκλαρισμα επειδη βαριεμαι κ να σου γραψω: Multiplatform: * Assassin's Creed 2 * Final Fantasy XIII PlayStation 3 Exclusives: * Uncharted 2: Among Thieves * MAG * Agent * Final Fantasy XIV Online (or maybe not so exclusive) * Heavy Rain * ModNation Racers * The Last Guardian * Gran Turismo 5 * God of War III Δηλαδή ενας αντικειμενικός οπως ειμαι εγω διοτι δεν εχω καμια κονσόλα (ασχετα αν περνω το μερος της ms στο παρον τοπικ και σε αυτες τις συζητήσεις διοτι ειναι το πιστεύω μου απο αυτο που βλεπω) αν παει αυριο να αγοράσει κονσόλα ποια θα παει να παρει? Το πιστευον σου λοιπον στο μελλον να ειναι οχι αυτο που βλεπεις, αλλα αυτο που αγγιζεις. σε ευχαριστω που με βγαζεις απ τη δυσκολη θεση να αμφισβητησω τα κατα σου, μιας κ τα παραδεχεσαι εσυ ο ιδιος..κ με ακραδαντα επιχειρηματα μαλιστα (δεν εχω καμια απ τις κονσολες, αλλα εχω γνωμη/δεν εχω ιδεα απο προγραμματισμο αλλα ειμαι σιγουρος σε 3 μερες το φτιαξαν τo motion conroller) δε μας χ*ζεις ρε νταλάρα... μιας κ κατεχω την 1, κ εχω παιξει κ στις 2 κονσολες αρκετες φορες τη βδομαδα, με αντικειμενικο ματι, η καθε μια προσφερει τα καλα κ τα κακα.. αν θες με πιστευεις βεβαια.. Το ps3 ή το xbox360 με βάση αυτα που ειδε? Σαν gamer, (που τον ενδιαφερει το παρον, τι παιχνιδια θα βγουν τι του αρεσουν) ps3 ειχε περισσότερα φετος ακομη κ αν προσθεσεις αυτα της microsoft+Nintendo Σαν developer θα δειξει η καθε πλατφορμα ποσο θα "κερδισει" με τις δυνατοτητες κ τις ευκολιες της. βεβαια εσυ που μονο κοιτας, κ εισαι μαντης να υποθεσω ξερεις απο τωρα Πες μου τωρα ps3 να παω να φουντάρω να πουμε. θα στο πω οχι για να φουνταρεις, αλλα για να μας αφησεις ησυχους αγαπητε μου.. ps3 το χαντάκωσε η sony πριν καλα καλα βγει νιωστο λιγο το πράγμα μην ζεις στην ψευδαίσθηση οτι ειναι η κονσόλα που το έχει γιατί δεν το εχει απο όποια σκοπια και να το δεις. χαχα! μου θυμισες την φραση απ ενα βιντεακι που σατιρίζει το lineage2 που λεει "δε μπορεις,δε το εχεις, ερχομαιιι!":lol: την sony την χαντακωσαν διαφορα πραγματα τα οποια τα χουν χιλιοαναφερει στο ps3 vs. xbox360 thread. αν μπορεις κανε ενα κοπο να διαβασεις ποσο μοιαζουν τα γραπτα σου με το κοντο κ το μακρυ του καθενος εκει. ανα 5 σελιδες, 1 σοβαρο ποστ.. βεβαια σε σενα δεν ισχυει σχεδον ποτε το σοβαρο ποστ.. Υ.Γ. η αμαθεια σου σε μερικα βασικα πραγματα οπως -να συναιριζεσαι την γνωμη των αλλων -να αμφισβητεις καμια φορα τον εαυτο σου (μπας, λεω μπας κ κανει λαθος-ανθρωποι ειμαστε) -να μιλας παντα με επιχειρηματα να μην ακυρωνεις λογια δικα σου αλλα κ αλλων
KleKoR Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Χαχαχαχαχαχα είσαι θεός darklordvader77.... έγραψες....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pytzamarama Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Ειναι φοβερο παντως οτι απο Thread με τιτλο E3 2009: Microsoft Press Conference ακουμε κοτσανες του τυπου "το MAG ειναι PS3 exclusive" και λοιπες ασαφειες και ανακριβιες... Αδερφια ποσταρετε αυτα που πρεπει, εκει που πρεπει και ριχτε κανα βλεφαρο πριν γραψετε κατι.
klainmaingr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Είναι φοβερό το οτι κάποιοι αυτοαποκαλούνται gamers και τολμάνε να αμφισβητούν το Last guardian. Και μόνο οι δύο προηγούμενοι τίτλοι της ίδιας εταιρίας είναι αρκετοί για να μας κάνουν να περιμένουμε σα χαζοί.. Επίσης όντως η m$ είχε πέραν του νατάλ πολύ καλούς τίτλους που ανακοινώθηκαν. Συγκριτικά στον ουδέτερο παρατηρητή η παρουσίαση της m$ ήταν πιο ευχάριστη και πλήρης απο ότι της σόνυ που μαρκέτιζε πολύ.
GabrielConnor Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Είναι φοβερό το οτι κάποιοι αυτοαποκαλούνται gamers και τολμάνε να αμφισβητούν το Last guardian. Και μόνο οι δύο προηγούμενοι τίτλοι της ίδιας εταιρίας είναι αρκετοί για να μας κάνουν να περιμένουμε σα χαζοί..Επίσης όντως η m$ είχε πέραν του νατάλ πολύ καλούς τίτλους που ανακοινώθηκαν. Συγκριτικά στον ουδέτερο παρατηρητή η παρουσίαση της m$ ήταν πιο ευχάριστη και πλήρης απο ότι της σόνυ που μαρκέτιζε πολύ. Νο offence αλλά.... Τα Ico και Shadow of the Colossus ήταν όντως απίστευτα παιχνίδια. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να πάμε αμάσητο οτιδήποτε μας πασάρουν κάτω από αυτό το πρίσμα. Μόλις δω gameplay video θα κρίνω. Από computer graphics cinematics δεν κρίνεται κανένα παιχνίδι. Δεν το λέω για να θάψω το Last Guardian. Το περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία. Αλλά θέλω να παραμείνω σκεπτόμενος καταναλωτής. Προσωπικά χειροκροτώ και ενθουσιάζομαι με οτιδήποτε πάει "μπροστά" το gaming. Natal - η φαντασία οργιάζει MAG - 256 παίχτες, impressive Όλη αυτη η αντιπαράθεση και ο ανταγωνισμός το μόνο που κάνει είναι να ωθεί τις εταιρίες σε νέα breakthroughs. Έχουμε να δούμε πολλά πράγματα ακόμα. PS3, Xbox360, Wii, Super Nintendo....who cares! Χαλαρώστε και απολαύστε το gaming:) PS: Α και ειρήνη και ευτυχία στον πλανήτη Γή
klainmaingr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μα καλα εννοείται αυτό που γράφεις.. Αλλα όσο ναναι οι προσδοκίες είναι μεγάλες και η ιστορία έχει δείξει ενδιαφέροντα δείγματα. Η νεκροψία θα δείξει. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:37 ---------- btw super nintendo>all
Street-Fighter Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 μμμ να υποθεσω δεν εχεις ασχοληθει ποτε με προγραμματισμο,ετσι? αλλα παρ' ολα αυτα εχεις γνωμη, ακομη κ αποψη οσον αφορα ποτε το ξεκινησαν. Εσυ θες να δεις δηλ. μια τεχνολογια ρετουσαρισμενη, για να πεις οτι αυτη πηρε καιρο... σε πληροφορω λοιπον, πως οχι. ο προγραμματισμός, η εξομοιώση κ ολα τα συναφη, ειναι αυτα που παιρνουν περισσότερο καιρο.. εσενα περιμενα καμαρι μου τοσο καιρο! στα αστρα σε εψαχνα, κ στη γη σε βρηκα! με ενα γκουκλαρισμα επειδη βαριεμαι κ να σου γραψω: Multiplatform: * Assassin's Creed 2 * Final Fantasy XIII PlayStation 3 Exclusives: * Uncharted 2: Among Thieves * MAG * Agent * Final Fantasy XIV Online (or maybe not so exclusive) * Heavy Rain * ModNation Racers * The Last Guardian * Gran Turismo 5 * God of War III Το πιστευον σου λοιπον στο μελλον να ειναι οχι αυτο που βλεπεις, αλλα αυτο που αγγιζεις. σε ευχαριστω που με βγαζεις απ τη δυσκολη θεση να αμφισβητησω τα κατα σου, μιας κ τα παραδεχεσαι εσυ ο ιδιος..κ με ακραδαντα επιχειρηματα μαλιστα (δεν εχω καμια απ τις κονσολες, αλλα εχω γνωμη/δεν εχω ιδεα απο προγραμματισμο αλλα ειμαι σιγουρος σε 3 μερες το φτιαξαν τo motion conroller) δε μας χ*ζεις ρε νταλάρα... μιας κ κατεχω την 1, κ εχω παιξει κ στις 2 κονσολες αρκετες φορες τη βδομαδα, με αντικειμενικο ματι, η καθε μια προσφερει τα καλα κ τα κακα.. αν θες με πιστευεις βεβαια.. Σαν gamer, (που τον ενδιαφερει το παρον, τι παιχνιδια θα βγουν τι του αρεσουν) ps3 ειχε περισσότερα φετος ακομη κ αν προσθεσεις αυτα της microsoft+Nintendo Σαν developer θα δειξει η καθε πλατφορμα ποσο θα "κερδισει" με τις δυνατοτητες κ τις ευκολιες της. βεβαια εσυ που μονο κοιτας, κ εισαι μαντης να υποθεσω ξερεις απο τωρα θα στο πω οχι για να φουνταρεις, αλλα για να μας αφησεις ησυχους αγαπητε μου.. χαχα! μου θυμισες την φραση απ ενα βιντεακι που σατιρίζει το lineage2 που λεει "δε μπορεις,δε το εχεις, ερχομαιιι!":lol: την sony την χαντακωσαν διαφορα πραγματα τα οποια τα χουν χιλιοαναφερει στο ps3 vs. xbox360 thread. αν μπορεις κανε ενα κοπο να διαβασεις ποσο μοιαζουν τα γραπτα σου με το κοντο κ το μακρυ του καθενος εκει. ανα 5 σελιδες, 1 σοβαρο ποστ.. βεβαια σε σενα δεν ισχυει σχεδον ποτε το σοβαρο ποστ.. Υ.Γ. η αμαθεια σου σε μερικα βασικα πραγματα οπως -να συναιριζεσαι την γνωμη των αλλων -να αμφισβητεις καμια φορα τον εαυτο σου (μπας, λεω μπας κ κανει λαθος-ανθρωποι ειμαστε) -να μιλας παντα με επιχειρηματα να μην ακυρωνεις λογια δικα σου αλλα κ αλλων Ενα θα πω πως οταν παρουσιαζεις κατι στο κοινο σου και στους φαν σου πρεπει να ειναι ετοιμο και οχι κατι που θα το φτιαξεις. Εισαι προγραμματιστης?Ειδες κατι το δυσκολο κατι το οποιο ηθελε χρονο για να φταχτει? Οχι ειδες μια χαζομαρα της σονυ που την εβγαλε αναγκαστικα απο την παραγωγη της για να μην χασει αυτους τους gamers που εχει. Οσο για ολα τα αλλα μην περιμένεις καμια απαντηση.
loukas77 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Εγώ να ρωτήσω κάτι άκυρο... (ναί πείτε με άσχετο...) Τι είναι τα time exclusives??? Και κάτι ακόμα πιο άκυρο: χαχα! μου θυμισες την φραση απ ενα βιντεακι που σατιρίζει το lineage2 που λεει "δε μπορεις,δε το εχεις, ερχομαιιι!":lol: Θεϊκό video :lol: Και τέλος δεν θελω να πάρω μέρος σε αυτή τη μάχη Ειρήνη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.