Street-Fighter Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Επειδή είσαι στραβός και δεν είδες τις αποκλειστικότητες ορίστε φίλε μου πάρε μια γεύση:PS3 -Heavy Rain -Final Fantasy XIV -Gran Turismo 5 -White Knight Chronicles -God Of War 3 -Uncharted 2 -Assasin's Creed 2 -Final Fantasy 13 Versus -The Agent -Ratchet And Clank a crack in time -MAG -ModNation -The last Guardian(Ico 3) Oτι ειναι σε κόκκινο αξίζει ολα τα αλλα πέρα απο assasin's creed 2 ειναι για btw god of war 3 παίζει να βγει λεω εγω τώρα και σε 360
G_Zisis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Αντίθετος.Το οτι δεν εχω καμία απο της 3ης κονσόλες ειναι γιατι αναγκάστηκα να της πουλήσω. Ε ναι εντάξει και τους gamers τους δουλεύει κατι χρόνια τωρα Μάλιστα δωσε μας και κάποιο λινκ αν μπορείς να δούμε τον δονητή της σονι πριν 3ης μήνες Όντως η αλήθεια πονάει οταν αγαπάει κάποιος τα παιχνίδια αλλος γουστάρει την εταιρία και τα blue ray. Άλλο αυτό που είπες πριν και άλλο αυτό που ε΄πες τώρα.Πριν δεν είπες πως τις πούλησες,αλλά πως δεν έχεις απλά.Οπότε παρεξήγηση.Και πάλι όμως η στάση σου και η αντικειμενικότητά σου έδειχναν αυτό που είπα.Τέλος πάντων. Δυστηχώς έψαξα στο google αλλά βρήκα μόνο αυτό http://www.kotaku.com.au/2009/05/report-sony-to-debut-new-motion-sensing-controller/,αφού τώρα πια υπάρχουν νέα για την pc της sony.Βέβαια η είδηση στο link πρέπει να είναι το δεύτερο "κύμα" rumors για την εν λόγο τεχνολογία της sony,αφού το σκίτσο θυμάμαι πως ήταν διαφορετικό (είχε έναν άντρα αντί για τη γυναίκα).
Street-Fighter Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Είναι timed exclusive και θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα σε PS3 και PC. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:40 ---------- Μισοexclusives?Εκτός το Assasin's δεν βλέπω κανένα άλλο timed exclusive Φαίνεται οτι χ8ες άρχισες να παρακολουθεις τα video games με αυτό που λες. Δες λιγο την ιστορία.
gherudos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Όχι φίλε μου εδώ είναι που κάνεις λάθος,όλα αξίζουν εκτός τα: -MAG -ModNation Όσο και να το επιθυμείς God Of War 3 δεν θα βγεί ποτέ στο ΧΒΟΧ360,το franchise ανήκει στη $ony.
Street-Fighter Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Άλλο αυτό που είπες πριν και άλλο αυτό που ε΄πες τώρα.Πριν δεν είπες πως τις πούλησες,αλλά πως δεν έχεις απλά.Οπότε παρεξήγηση.Και πάλι όμως η στάση σου και η αντικειμενικότητά σου έδειχναν αυτό που είπα.Τέλος πάντων. Δυστηχώς έψαξα στο google αλλά βρήκα μόνο αυτό http://www.kotaku.com.au/2009/05/report-sony-to-debut-new-motion-sensing-controller/,αφού τώρα πια υπάρχουν νέα για την pc της sony.Βέβαια η είδηση στο link πρέπει να είναι το δεύτερο "κύμα" rumors για την εν λόγο τεχνολογία της sony,αφού το σκίτσο θυμάμαι πως ήταν διαφορετικό (είχε έναν άντρα αντί για τη γυναίκα). Για σας ειμαι ο Γιώργος και δεν εχω καμία κονσόλα γιατι της πούλησα :whistle: Ψαξε σε γνωστά κοκκινωπά site κάτι θα βρεις... Απο πέρυσι εγω ξερω οτι θα έβγαζαν wii motion φαση και 360 και ps3 απο που ομως το καταλάβαμε και το μάθαμε? Μα φυσικά απο τις πωλήσεις που εχει κάνει το wii. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:51 ---------- Όχι φίλε μου εδώ είναι που κάνεις λάθος,όλα αξίζουν εκτός τα:-MAG -ModNation Όσο και να το επιθυμείς God Of War 3 δεν θα βγεί ποτέ στο ΧΒΟΧ360,το franchise ανήκει στη $ony. Aυτο σε παρακαλώ το 2010 βάλτο στην υπογραφή σου.
gherudos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Φαίνεται οτι χ8ες άρχισες να παρακολουθεις τα video games με αυτό που λες.Δες λιγο την ιστορία. Φίλε μου δυστυχώς είσαι ανάξιος συζήτησης. Δεν μπορείς να τα βγάζεις όλα και όλους άκυρα/ους. Είπαμε να παραδεχόμαστε κάποια πράγματα αλλά και να ακούμε λιγάκι και τους άλλους,δεν γίνεται να έχεις μόνο εσύ δίκαιο.Μόλις πριν λίγο μου έθεσες ως επιχείρημα ότι δεν υπήρχαν exclusives για το PS3 και μόλις σου έδειξα μια λίστα 13 παιχνιδιών μου λες ΟΚ υπάρχουν αλλά 1 από αυτό δεν είναι exclusive κι επίσης μόνο 3 παιχνίδια αξίζουν. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:53 ---------- Για σας ειμαι ο Γιώργος και δεν εχω καμία κονσόλα γιατι της πούλησα :whistle: Ψαξε σε γνωστά κοκκινωπά site κάτι θα βρεις... Απο πέρυσι εγω ξερω οτι θα έβγαζαν wii motion φαση και 360 και ps3 απο που ομως το καταλάβαμε και το μάθαμε? Μα φυσικά απο τις πωλήσεις που εχει κάνει το wii. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:51 ---------- Aυτο σε παρακαλώ το 2010 βάλτο στην υπογραφή σου. Και με τα παραπάνω απέδειξες αυτό που προανέφερα,την ισοππέδωση,είσαι ανάξιος συζήτησης.
Pytzamarama Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 @Gherudos Συνεχιζεις να μην καταλαβαινεις ή να κανεις οτι δεν καταλαβαινεις. Καλλιστα η MS θα μπορουσε να μας φλωμωσει για αλλη μια φορα με τιτλους στην παρουσιαση! Δεν χρειαζοταν φετος. Ειχε αλλο στοχο. Εχει τρελο ασσο στο μανικι να προσφερει κατι φρεσκο στο gaming μετα απο 25+ χρονια. Οι λοιποι δεν εχουν, οποτε τους χορεψε στο δικο της ταψι και φετος απλα με αλλο τραγουδι. Αλλωστε δεν υπαρχει ανθρωπος που να υποστηριζει οτι το 360 δεν εχει το καλυτερο παλμαρε τιτλων σε αυτη τη γενια?? Oυτε στα Games For Windows δεν εκανε αναφορα! Τι παει να πει? Οτι δεν υπαρχουν? Αλλαξαν απλα οι προτεραιοτητες αφου εσβησε ο "κινδυνος" του PS3 για τους ιθυνοντες στο Redmond. Οσο για τα exclusives, πριν κανα δυο μηνες αν θυμαμαι καλα, εκανες δηλωσεις οτι τα πολλα παιχνιδια του 360 δεν ειναι exclusives διοτι υπαρχουν σε PC και τωρα μας μοστραρεις κατι MAG, κατι FF14 Online, κατι AC2 ως exclusives... Ελεος!
Street-Fighter Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Φίλε μου δυστυχώς είσαι ανάξιος συζήτησης.Δεν μπορείς να τα βγάζεις όλα και όλους άκυρα/ους. Είπαμε να παραδεχόμαστε κάποια πράγματα αλλά και να ακούμε λιγάκι και τους άλλους,δεν γίνεται να έχεις μόνο εσύ δίκαιο.Μόλις πριν λίγο μου έθεσες ως επιχείρημα ότι δεν υπήρχαν exclusives για το PS3 και μόλις σου έδειξα μια λίστα 13 παιχνιδιών μου λες ΟΚ υπάρχουν αλλά 1 από αυτό δεν είναι exclusive κι επίσης μόνο 3 παιχνίδια αξίζουν. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:53 ---------- Και με τα παραπάνω απέδειξες αυτό που προανέφερα,την ισοππέδωση,είσαι ανάξιος συζήτησης. Που ειδες να λεω οτι δεν εχει exclusivities? Για ξανα διαβασε το ποστ μου σε παρακαλω. Ας είμαι ανάξιος εσυ πάλι είσαι τα πάντα όλα.
gherudos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Καλά κουκούλια φίλε μου ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:03 ---------- Μάλιστα Εγω να στο πω αλλιως για να το καταλάβεις λιγο το πράγμα πως εχει. Αυτο που ειδες στη έκθεση της σονι ήταν κατι που το άρχισαν πριν 2 βδομάδες το πολύ και φάνηκε εξαρχής, αντιθέτως αυτο που είδες απο την ms ηταν κατι που λειτουργούσε 99% και του λείπουν μόνο οι τίτλοι. Επίσης πες μου λιγο ποια αποκλειστικότητα ειχε το ps3 στην έκθεση? Δηλαδή ενας αντικειμενικός οπως ειμαι εγω διοτι δεν εχω καμια κονσόλα (ασχετα αν περνω το μερος της ms στο παρον τοπικ και σε αυτες τις συζητήσεις διοτι ειναι το πιστεύω μου απο αυτο που βλεπω) αν παει αυριο να αγοράσει κονσόλα ποια θα παει να παρει?Το ps3 ή το xbox360 με βάση αυτα που ειδε? Πες μου τωρα ps3 να παω να φουντάρω να πουμε. ps3 το χαντάκωσε η sony πριν καλα καλα βγει νιωστο λιγο το πράγμα μην ζεις στην ψευδαίσθηση οτι ειναι η κονσόλα που το έχει γιατί δεν το εχει απο όποια σκοπια και να το δεις. Δηλαδή αναιρείς τον εαυτό σου;Θα μας βγάλεις και τρελούς τώρα;
Street-Fighter Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Καλά κουκούλια φίλε μου btw ο χαμένος ποτε δεν παραδέχεται την ήτα του. Ωραια υπογραφή ωραίο πιστεύω έχεις SONAκιας μέχρι φλέβας έτσι? Μπράβο παλικάρι μου. Βtw είσαι σε τοπικ που αφορά την ms και ενοχλείς ολίγον. Α και κάτι ακόμα δεν θα σου επιτρέψω να με ξανά χαρακτηρίσεις. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:12 ---------- Δηλαδή αναιρείς τον εαυτό σου;Θα μας βγάλεις και τρελούς τώρα; Διαβασες καπου να λεω δεν εχει αποκλειστικοτητες ή διαβασες ? Επίσης πες μου λιγο ποια αποκλειστικότητα ειχε το ps3 στην έκθεση? Οτι θελεις διαβάζεις μου φαίνεται.
gherudos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Sonakias όπως λές όχι,ο καθένας κάνει τις επιλογές του και αγοράζει την κονσόλα που του ταιριάζει. Δεν θα μου επιτρέψεις να κάνω τι;Μόνος σου απέδειξες ότι είσαι ανάξιος συζήτησης εφόσον δεν παραθέτεις σωστά και ορθά επιχειρήματα και εφόσον αναιρείς τον ίδιο σου τον εαυτό όπως σου απέδειξα παραπάνω και μόνος σου αυτομαστιγώνεσαι,εμένα φίλε μου στις φλέβες μου κυλάει αίμα και όχι ΔΟΧΟ όπως ισχυρίζεσαι,δεν φανατίζομαι για τίποτα και είμαι χαρούμενος με τις επιλογές μου.Καλά θα κάνεις κι εσύ να κάνεις το ίδιο μιας και λεφτά από τη $ony/Nintendo/M$ δεν πρόκειται να πάρεις ποτέ αντιθέτως τους τα έδωσες και θα τους τα δίνεις πάντα...
Street-Fighter Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Sonakias όπως λές όχι,ο καθένας κάνει τις επιλογές του και αγοράζει την κονσόλα που του ταιριάζει.Δεν θα μου επιτρέψεις να κάνω τι;Μόνος σου απέδειξες ότι είσαι ανάξιος συζήτησης εφόσον δεν παραθέτεις σωστά και ορθά επιχειρήματα και εφόσον αναιρείς τον ίδιο σου τον εαυτό όπως σου απέδειξα παραπάνω και μόνος σου αυτομαστιγώνεσαι,εμένα φίλε μου στις φλέβες μου κυλάει αίμα και όχι ΔΟΧΟ όπως ισχυρίζεσαι,δεν φανατίζομαι για τίποτα και είμαι χαρούμενος με τις επιλογές μου.Καλά θα κάνεις κι εσύ να κάνεις το ίδιο μιας και λεφτά από τη $ony/Nintendo/M$ δεν πρόκειται να πάρεις ποτέ αντιθέτως τους τα έδωσες και θα τους τα δίνεις πάντα... Τι να σου πω οταν πάρεις ηρεμιστικά ξανά διάβασε ολο το το-πικ. Τοσο χαρούμενος που φτιάχνεις ιστοσελίδες γιαυτα που μπαίνεις σε αλλα φόρουμ και τοπικ για να στηρίξεις της απατεωνιες της σονυ εχεις γίνει αντικείμενο τον αντικειμένων σου δηλαδή. Εσυ να υποθέσω τα παίρνεις... πρόσεχε μην σε απολύσουν και ολας.
G_Zisis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Oτι ειναι σε κόκκινο αξίζει ολα τα αλλα πέρα απο assasin's creed 2 ειναι για btw god of war 3 παίζει να βγει λεω εγω τώρα και σε 360 Μόνο και μόνο το ότι πιστεύεις πως το last guardian δεν αξίζει (δεν το είχες σε κόκκινο στη λίστα) δείχνει τι gamer είσαι,αν είσαι. Αυτό για το god of war 3 για πλάκα το είπες?Αν δεν το είπες για πλάκα,δεν χρειάζεται να συζητάει κανείς μαζί σου για gaming.Απλά...Αν θες να μάθεις γιατί,πήγαινε στο wikipedia και δες ποιοι φτιάχνουν το god of war.
gherudos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Κι επειδή συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο και δεν αξίζει τα bits μου δεν θα ξαναπαντήσω και καλά θα κάνετε και οι υπόλοιποι να μην ασχολείστε μαζί του.
Street-Fighter Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μόνο και μόνο το ότι πιστεύεις πως το last guardian δεν αξίζει (δεν το είχες σε κόκκινο στη λίστα) δείχνει τι gamer είσαι,αν είσαι. Αυτό για το god of war 3 για πλάκα το είπες?Αν δεν το είπες για πλάκα,δεν χρειάζεται να συζητάει κανείς μαζί σου για gaming.Απλά...Αν θες να μάθεις γιατί,πήγαινε στο wikipedia και δες ποιοι φτιάχνουν το god of war. Αξιζει?Σοβαρα?Πανε παιξε digimon τοτε Ποδια γερακιου φατσα σκύλου ουρα ποντικιού κατι φαίνεται τα μπερδεψαν. btw ειδες και gameplay μηπως? Αυτο για το god3 που λες εισαι μέγα επικ λάθος! Τι να πάω στο wikipedia ορε ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:30 ---------- Κι επειδή συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο και δεν αξίζει τα bits μου δεν θα ξαναπαντήσω και καλά θα κάνετε και οι υπόλοιποι να μην ασχολείστε μαζί του. Μας υποχρέωσες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.