G_Zisis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Παιδιά,όλο το ζουμί της παρουσίασης της ms ήταν το natal.Χωρίς αυτό η παρουσίασή της θα ήταν σαν της nintendo.
Street-Fighter Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Παιδιά,όλο το ζουμί της παρουσίασης της ms ήταν το natal.Χωρίς αυτό η παρουσίασή της θα ήταν σαν της nintendo. Bουτα το ψωμάκι τώρα ομως
darklordvader77 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Οι μεν πηραν μελλοντικες (χωρις να προσιοριστει ημερομηνια ακριβης) υποσχεσεις. Οι δε καλα κ ενδιαφεροντα παιχνιδια. αντε για νανι τωρα..
shadowmann Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 από ότι είδα όλη κόλλησαν στο βιντεάκι που μιλάει αυτή στο παιδάκι...δηλαδή έλεος πια...παρουσίαση κάνουν για να δείξουν τις δυνατότητες του Natal.... δεν έχουν βγει ακόμα τα game που το υποστηρίζουν, δηλαδή έλεος πια με τους κολλημένους είδαν το παιδάκι και άρχισα get a life κτλ...
Street-Fighter Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Οι μεν πηραν μελλοντικες (χωρις να προσιοριστει ημερομηνια ακριβης) υποσχεσεις. Οι δε καλα κ ενδιαφεροντα παιχνιδια. αντε για νανι τωρα.. φαν μποι της σονη 1000 τα 100.
darklordvader77 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 φαν μποι της σονη 1000 τα 100. επειδη λεω το προφανες? παιχνιδια πολλα δεν ειδα.. αντιθετως ειδα ενα πολυ καλα φτιαγμενο βιντεο, για το οποιο θα δειξει ο χρονος αν ηταν πραγματικη η εφαρμογη του ή οχι.. προσεξε, δε λεω ειναι πατατα, απομιμηση του Wiimote κτλ οπως λενε μερικοι υποφαινομενοι εδω μεσα.. γενικα κραταω παντα μια πισινη για καβαντζα.. καλο θα ταν να το εφαρμοζες κ συ, μη γινεσαι ρομπα καθε λιγο κ λιγακι.. βεβαια, μπορει να μην ξερεις κ τον όρο fanboy, ειδαλλως δε θα μιλαγες εσυ.. (μπας κ πας για διαδοχος του apokleirou κ δεν το ξερω?) γιατι να θαβεις ασυστολα κ να επαναλαμβανεσαι ενω εχεις εκφερει ηδη τη γνωμη σου στο thread της sony conference.. δε ξερω μου κανει λιγο υποπτο.
Street-Fighter Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 επειδη λεω το προφανες? παιχνιδια πολλα δεν ειδα.. αντιθετως ειδα ενα πολυ καλα φτιαγμενο βιντεο, για το οποιο θα δειξει ο χρονος αν ηταν πραγματικο ή οχι.. προσεξε, δε λεω ειναι πατατα, απομιμηση του Wiimote κτλ οπως λενε μερικοι υποφαινομενοι εδω μεσα.. γενικα κραταω παντα μια πισινη για καβαντζα.. καλο θα ταν να το εφαρμοζες κ συ, μη γινεσαι ρομπα καθε λιγο κ λιγακι.. βεβαια, μπορει να μην ξερεις κ τον όρο fanboy, ειδαλλως δε θα μιλαγες εσυ.. (μπας κ πας για διαδοχος του apokleirou κ δεν το ξερω?) γιατι να θαβεις ασυστολα κ να επαναλαμβανεσαι ενω εχεις εκφερει ηδη τη γνωμη σου στο thread της sony conference.. δε ξερω μου κανει λιγο υποπτο. Μάλιστα Εγω να στο πω αλλιως για να το καταλάβεις λιγο το πράγμα πως εχει. Αυτο που ειδες στη έκθεση της σονι ήταν κατι που το άρχισαν πριν 2 βδομάδες το πολύ και φάνηκε εξαρχής, αντιθέτως αυτο που είδες απο την ms ηταν κατι που λειτουργούσε 99% και του λείπουν μόνο οι τίτλοι. Επίσης πες μου λιγο ποια αποκλειστικότητα ειχε το ps3 στην έκθεση? Δηλαδή ενας αντικειμενικός οπως ειμαι εγω διοτι δεν εχω καμια κονσόλα (ασχετα αν περνω το μερος της ms στο παρον τοπικ και σε αυτες τις συζητήσεις διοτι ειναι το πιστεύω μου απο αυτο που βλεπω) αν παει αυριο να αγοράσει κονσόλα ποια θα παει να παρει?Το ps3 ή το xbox360 με βάση αυτα που ειδε? Πες μου τωρα ps3 να παω να φουντάρω να πουμε. ps3 το χαντάκωσε η sony πριν καλα καλα βγει νιωστο λιγο το πράγμα μην ζεις στην ψευδαίσθηση οτι ειναι η κονσόλα που το έχει γιατί δεν το εχει απο όποια σκοπια και να το δεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 δεν χρειάζεται διάδοχο ο apokleiros, έχει ήδη account και trollάρει μόνος του
G_Zisis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Street-Fighter,το ότι δεν έχεις καμιά κονσόλα αλλά και πάλι υποστηρίζεις την ms σε κάνει πολύ πιο fanboy από άλλα fanboys.Συγγνώμη δηλαδή αλλά αυτά που λες δεν στέκουν πουθενά με τα τωρινά δεδομένο.Για την ακρίβεια γέλασα με μερικά που είπες. Αυτό που παρουσίασε η sony για ανίχνευση κίνησης δεν το δουλεύει όσο λες εσύ,αλλά αρκετά περισσότερο καιρό.Αυτό το βασίζω στα rumors που δημοσιεύτηκαν κάτι μήνες πριν.Και δεν έλεγαν αερολογίες,αφού είχαν περιγράψει και την τεχνολογία που χρησιμοποιούσε (το φωτάκι που έχει το χειριστήριο στην κορυφή του).Είχαν και ένα σχεδιασμένο σκίτσο.Γι' αυτό κόψε αυτό το αστειάκι που λες γιατί παραπληροφορείς. Το άλλο που λες για το ps3 καλύτερα να μην το σχολιάσω...Πιστεύω ότι ακόμα και fanboys του xbox 360 καταλαβαίνουν ότι αυτό που λες είναι χαζομάρα.
gherudos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Επίσης πες μου λιγο ποια αποκλειστικότητα ειχε το ps3 στην έκθεση? Δηλαδή ενας αντικειμενικός οπως ειμαι εγω διοτι δεν εχω καμια κονσόλα (ασχετα αν περνω το μερος της ms στο παρον τοπικ και σε αυτες τις συζητήσεις διοτι ειναι το πιστεύω μου απο αυτο που βλεπω) αν παει αυριο να αγοράσει κονσόλα ποια θα παει να παρει?Το ps3 ή το xbox360 με βάση αυτα που ειδε? Πες μου τωρα ps3 να παω να φουντάρω να πουμε. ps3 το χαντάκωσε η sony πριν καλα καλα βγει νιωστο λιγο το πράγμα μην ζεις στην ψευδαίσθηση οτι ειναι η κονσόλα που το έχει γιατί δεν το εχει απο όποια σκοπια και να το δεις. Επειδή είσαι στραβός και δεν είδες τις αποκλειστικότητες ορίστε φίλε μου πάρε μια γεύση: PS3 -Heavy Rain -Final Fantasy XIV -Gran Turismo 5 -White Knight Chronicles -God Of War 3 -Uncharted 2 -Assasin's Creed 2 -Final Fantasy 13 Versus -The Agent -Ratchet And Clank a crack in time -MAG -ModNation -The last Guardian(Ico 3) PSP -Little Big Planet -Metal Gear Solid Peace Walker -Motorstorm -Resident Evil Portable -Gran Turismo Portable -Assasin's Creed Bloodline -Soul Calibur Portable Κι αφού δεν έχεις καμία κονσόλα ίσως τα παραπάνω σε κάνουν να ξανασκεφτείς την αγορά μιας ΥΓ. Ναι τώρα που τα ξαναβλέπω έχεις δίκιο,η $ony το χαντάκωσε το PS3
Street-Fighter Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Street-Fighter,το ότι δεν έχεις καμιά κονσόλα αλλά και πάλι υποστηρίζεις την ms σε κάνει πολύ πιο fanboy από άλλα fanboys.Συγγνώμη δηλαδή αλλά αυτά που λες δεν στέκουν πουθενά με τα τωρινά δεδομένο.Για την ακρίβεια γέλασα με μερικά που είπες. Αυτό που παρουσίασε η sony για ανίχνευση κίνησης δεν το δουλεύει όσο λες εσύ,αλλά αρκετά περισσότερο καιρό.Αυτό το βασίζω στα rumors που δημοσιεύτηκαν κάτι μήνες πριν.Και δεν έλεγαν αερολογίες,αφού είχαν περιγράψει και την τεχνολογία που χρησιμοποιούσε (το φωτάκι που έχει το χειριστήριο στην κορυφή του).Είχαν και ένα σχεδιασμένο σκίτσο.Γι' αυτό κόψε αυτό το αστειάκι που λες γιατί παραπληροφορείς. Το άλλο που λες για το ps3 καλύτερα να μην το σχολιάσω...Πιστεύω ότι ακόμα και fanboys του xbox 360 καταλαβαίνουν ότι αυτό που λες είναι χαζομάρα. Αντίθετος. Το οτι δεν εχω καμία απο της 3ης κονσόλες ειναι γιατι αναγκάστηκα να της πουλήσω. Ε ναι εντάξει και τους gamers τους δουλεύει κατι χρόνια τωρα Μάλιστα δωσε μας και κάποιο λινκ αν μπορείς να δούμε τον δονητή της σονι πριν 3ης μήνες Όντως η αλήθεια πονάει οταν αγαπάει κάποιος τα παιχνίδια αλλος γουστάρει την εταιρία και τα blue ray.
giorgos147 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Αντίθετος.Το οτι δεν εχω καμία απο της 3ης κονσόλες ειναι γιατι αναγκάστηκα να της πουλήσω. Ε ναι εντάξει και τους gamers τους δουλεύει κατι χρόνια τωρα Μάλιστα δωσε μας και κάποιο λινκ αν μπορείς να δούμε τον δονητή της σονι πριν 3ης μήνες Όντως η αλήθεια πονάει οταν αγαπάει κάποιος τα παιχνίδια αλλος γουστάρει την εταιρία και τα blue ray. Μου φαίνεται οτι δεν ειδες το post του Gherudos για τις αποκλειστικότητες.
GabrielConnor Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Επειδή είσαι στραβός και δεν είδες τις αποκλειστικότητες ορίστε φίλε μου πάρε μια γεύση:PS3 ..... -Assasin's Creed 2 ..... Δεν είναι exclusive του PS3
Pytzamarama Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Τωρα τι σχεση εχει η λιστα των μισο-exclusives και time exclusives της Sony (και του Final Fantasy 14 ONLINE ) σε αυτο το thread δεν το καταλαβαινω. Δεν τα ειπαμε? Η MS δεν χρειαζοταν, ουτε ηθελε να βγαλει πρωτη μουρη τα exclusives και γενικα τα παιχνιδια φετος. Αλλο ηταν το θεμα της παρουσιασης!! Αν ηθελε αναμασουληματα και κοινοτυπιες ή αν δεν ειχε τεχνολογια ετοιμη, θα μας πλακωνε στα MassEffect2, σε ολα τα παιχνιδια που ετοιμαζει η Rare και η LionHead, θα μας αποκαλυπτε τι ετοιμαζει η Bizarre, θα εκανε χορο της βροχης γυρω απο τα franchise του MGS και FF στο 360 και ενα καρο ακομα...
gherudos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δεν είναι exclusive του PS3 Είναι timed exclusive και θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα σε PS3 και PC. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:40 ---------- Τωρα τι σχεση εχει η λιστα των μισο-exclusives και time exclusives της Sony (και του Final Fantasy 14 ONLINE ) σε αυτο το thread δεν το καταλαβαινω. Δεν τα ειπαμε? Η MS δεν χρειαζοταν, ουτε ηθελε να βγαλει πρωτη μουρη τα exclusives και γενικα τα παιχνιδια φετος. Αλλο ηταν το θεμα της παρουσιασης!! Αν ηθελε αναμασουληματα και κοινοτυπιες ή αν δεν ειχε τεχνολογια ετοιμη, θα μας πλακωνε στα MassEffect2, σε ολα τα παιχνιδια που ετοιμαζει η Rare και η LionHead, θα μας αποκαλυπτε τι ετοιμαζει η Bizarre, θα εκανε χορο της βροχης γυρω απο τα franchise του MGS και FF στο 360 και ενα καρο ακομα... Μισοexclusives?Εκτός το Assasin's δεν βλέπω κανένα άλλο timed exclusive Αν δεν ήταν το Natal θα ήταν χειρότερη και από την παρουσίαση της Nintendo,αλλά και πάλι 13 exclusives > Project Natal γιατί 13>1.Πάντως εύχομαι το Project Natal να μην έχει και αυτό το υπέρτατο hype που είχε και το ΗΟΜΕ και στο τέλος να είναι μπούρδα.Ειλικρινά το εύχομαι,γιατί το Natal αν δεν ακολουθήσει την βλακεία της Nintendo δλδ να μας παρουσιάζει χαζοπαίχνιδα μόνο και μόνο για το χειρισμό και να ξεχάσει όλα τα υπόλοιπα που κάνουν το gaming ξεχωριστό τότε είμαι σίγουρος ότι θα πάρω κι εγώ ένα ΧΒΟΧ αρκεί φυσικά να μην κάνει 100Ε σαν το Wii fit.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.