Προς το περιεχόμενο

E3 2009: Microsoft Press Conference

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 260
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

συγκινητική πάντως οι προσπάθειες κάποιων να μας βγάλουν τον Raiden ξενέρωτο και να μας πουν ότι το νέο MGS θα έχει μόνο την υπογραφή του Κοτζίμα και δεν θα συμμετέχει σε αυτό...u get pwned, face it

βρήκα πολύ εντυπωσιακό το DEMO του Splinter Cell...ίσως τελικά η τόση καθυστέρηση να μας βγει σε καλό...το Alan Wake απλά respect με την ατμόσφαιρα του και το Crackdown 2 πιστεύω θα σαρώσει απλά...αυτά τα casual things προσωπικά δεν ξέρω πόσο θα τα χρησιμοποιήσω, αλλά όλο αυτό το Natal thing σίγουρα είναι πρωτοποριακό και καινοτόμο αν υλοποιηθεί τελικά

πολύ καλή η Conference της MS...έλειπε μια βόμβα μεγατόνων σε στυλ GTAIV και FFXIII αλλά στο σύνολο της ήταν η καλύτερη των τελευταίων χρόνων

Δημοσ.

Μα υπάρχουν όντως φήμες που λένε πως ο kojima μπορεί να μην συμμετέχει σε αυτό το νέο game και πως θα είναι κάτι διαφορέτικο και όχι ένα κλασσικό mgs.

Δημοσ.
Μα υπάρχουν όντως φήμες που λένε πως ο kojima μπορεί να μην συμμετέχει σε αυτό το νέο game και πως θα είναι κάτι διαφορέτικο και όχι ένα κλασσικό mgs.

μα δεν λέω το αντίθετο, αλλά όχι και να βγάζουμε την ανακοίνωση αυτή ασήμαντη επειδή δεν θα συμμετάσχει ο Κοτζίμα στο project

Δημοσ.

Κι όμως,για μερικούς το να μην συμμετέχει ο kojima στην δημιουργία του παιχνιδιού σημαίνει πολλά.Φυσικά σε αυτούς τους μερικούς δεν συμπεριλαμβάνω αυτούς που βγάζουν το παιχνίδι άχρηστο από τώρα μόνο και μόνο επειδή θα βγει και στο 360.

Δημοσ.

το σίγουρο είναι ότι δεν θα ρίσκαρε να εκτεθεί ο Κοτζίμα υπογράφοντας και παρουσιάζοντας κάτι που δεν θα είναι τουλάχιστον αξιόλογο

Δημοσ.

O Raiden είναι ξενέρωτος,περισσότερο ξενέρωσα από το γεγονός ότι θα πρωταγωνιστήσει στο επόμενο MGS παρά το γεγονός ότι χάσαμε άλλο ένα exclusive.Επίσης το παιχνίδι φυσικά και δεν θα είναι άχρηστο αλλά χωρίς Kojima μόνο MGS δεν θα είναικαι αυτό το τονίζω επειδή όλοι εμείς οι MGS fans γνωρίζουμε ότι ο Kojima είναι τελειομανής κι επίσης νομίζει πως είναι θεός :P

το παιχνίδι απλά δεν θα έχει τις πινελιές που θα το κάνουν μοναδικό.

Δημοσ.
Αχεμ:

Η ανακοίνωση:

http://www.gametrailers.com/player/49981.html

:P

Α ΚΑΛΑ ΛΕΣ αυτο που linkares ειναι ο kojima στην e3 και οχι ενα teaser για το metal gear ! :P

παντως εμενα το παιχνιδι με αφηνει παγερα αδιαφορο. δεν εχω παιξει κανενα metal gear :P

Δημοσ.

Το οτι χάθηκε και άλλο exclusive δε λέει και κάτι. Θα έπρεπε να χαιρόμασταν κιόλας που θα έχουμε την ευκαιρία να το δοκιμάσουμε όλοι, αρκεί τώρα να βγει και για playstation.

Το οτι δε θα συμμετέχει ο Kojima στη δημιουργεία του με ενόχλησε πιο πολύ απο όλα. Εγώ τον Kojima τον "γνωρισα" απο το MGS, και το MGS μέσω του Kojima... Αν με καταλαβαίνετε. Δε μπορεί. Πιστεύω οτι κάτι κρύβεται και, αν και μπορεί να μη πάρεις μέρος, να δώσει κάποιες ιδέες κατά τη δημιουργία του παιχνιδιού. Μη ξεχνάμε οτι το MGS είναι δημιούργημα του Kojima, και δεν το θεωρώ λογικό να μη δώσει έστω και ελάχιστη προσοχή στη δημιουργεία του.

Δημοσ.

Εγώ έλιωσα το MGS 1 το οποίο θεωρώ μακράν το καλύτερο.

Το 2 το τερμάτισα πέντε έξι φορές.

Το 3 όπως το έπιασα έπαιξα μισή ώρα και αυτό ήτανε.

Το 4 δεν το έχω παίξει ακόμα αφού δεν έχω Ps3.

Δεν πιστεύω πάντως ότι δεν έβαλε το χέρι του ο Kojima...

Είδα μερικά βίντεο του FFXIII και φάνηκε ότι το battle mode είναι σαν του FFX...

Καλά είδα?

Δημοσ.

λόγου δουλείας έμεινα πίσω στα νέα της Ε3 ..κάτι φρέσκο με bioshock 2 και

ghost recon 3 είχαμε ?

Δημοσ.

Το μόνο που μου έκανε εντύπωση ήταν το alan wake, τα υπόλοιπα με αφήνουν αδιάφορο, racing δεν παίζω, τα halo δεν μου άρεσαν καθόλου, ούτε το splinter cell, τώρα το να μιλάω με μια μηχανή, δε μου φαίνεται και πολύ φυσιολογικό

Κανά jrpg είχαμε ή όχι? Και τι γίνεται με το FFXIII? παίζει να μη βγει στο 360?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...