Προς το περιεχόμενο

E3 2009: Microsoft Press Conference

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Είδατε τι κάνει ο ανταγωνισμός; Κάτσε να μην υπήρχε Nintendo ή Sony και θα σας έλεγα αν βλέπαμε τέτοια πράγματα τόσο σύντομα.

Ε καλα αυτο εννοειται.

Ο ανταγωνισμος πιστευω παντα ωφελει τον καταναλωτη.

Η νιντεντο "εδειξε" τον δρομο και καλα εκανε.Η microsoft τωρα ακολουθει αυτον το δρομο και μαλιστα τον εξελισσει.Δεν μπορει να κατηγορησει κανεις καποιον για "κλεψιες" και βλακιες.

Αυτη ειναι η "φυσικη" εξελιξη...

Να ευχαριστουμε την Νιντεντο για αυτον τον νεο δρομο που χαραξε και την microsoft που τον παει παραπερα....εχουμε να δουμε πολλα ακομη.

Μακαρι το natal να κανει πραξη οσα υποσχεται γιατι οντως φαινεται επαναστατικο...

• Απαντ. 260
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ε ενταξει προσπαθειες για να απαλλαγουμε απο το χειριστηριο,ειχαν γινει και πολυ παλιοτερα.Πληρως αποτυχημενες βεβαια αλλα οι ιδεες υπηρχαν απο τοτε.τσεκαρετε τα σχετικα αφιερωματα του AVGN.

Δημοσ.

Ρε παιδια ενταξει στο ξυλο να παιζεις χωρις μοχλο. Ενταξει στο ποδοσφαιρο ,αλλα στην οδηγηση? Γιατι να παιζεις χωρις τιμονι? Αφου στην πραγματικοτητα τα αυτοκινητα εχουν τιμονι....

Δηλαδη ειναι πιο ρεαλιστικο να παιζεις με τιμονι και λεβιε παρα χωρις τιποτα

Δημοσ.
ε κρατα ενα καπακι κατσαρολας η ενα πιατο και γυρνα το σαν να οδηγας. :P

E μα αυτο λεω ρε συ :lol:

Γιατι να κραταω καπακι? Τιμονι θελω να κραταω και λεβιε και να νομιζω οτι οδηγω μια πραγματικη ferrari. :lol:

Δημοσ.

σρυ αλλα για μενα τραγικο το project natal... θα καθομαστε τωρα σοβαροι ανθρωποι να μιλαμε με εικονικα παιδακια? και να κανουμε πλατσα πλουτσα σε εικονικες λιμνες? get a life

επισης το χειριστηριο ειναι πολυ πιο ευχρηστο απο οποιοδηποτε συστημα ανιχνευσης κινησης... εκτος αν θες να το παιξεις τσακ νορις και σκας τα ταιγκερ απερκατ στο ταβανι... καραλολ

Δημοσ.

Project Natal και τα μυαλά στα κάγκελα. Πραγματικά απίστευτο και ευτυχώς που δείξανε Live demo γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να τους πίστευα ότι έχουν φτιάξει τέτοιο πράμα. Και μόνο το 1/3 από αυτά που είπε ο Mollyneux να γίνουν πραγματικότητα είμαι υπερικανοποιημένος. Πάω να το ξαναδώ, απίστευτο

Δημοσ.
σρυ αλλα για μενα τραγικο το project natal... θα καθομαστε τωρα σοβαροι ανθρωποι να μιλαμε με εικονικα παιδακια? και να κανουμε πλατσα πλουτσα σε εικονικες λιμνες? get a life

επισης το χειριστηριο ειναι πολυ πιο ευχρηστο απο οποιοδηποτε συστημα ανιχνευσης κινησης... εκτος αν θες να το παιξεις τσακ νορις και σκας τα ταιγκερ απερκατ στο ταβανι... καραλολ

Θα ήθελα να δω τι θα λες όταν βγει...

Γιατί γενικά κατά καιρούς πολλά παρόμοια Project έχουν κάνει την εμφάνιση τους αλλά αυτό που είδα χτες να λειτουργεί LIVE δεν είχε καμία σχέσει με αυτά...

Δεν λέω ότι το χειριστήριο θα σταματήσει από την μία μέρα στην άλλη αλλά είναι σίγουρα μία πολύ καλή εξέλιξη!

Αυτό με τα πεναλντάκια τα έσπασε!

Δημοσ.
Project Natal και τα μυαλά στα κάγκελα. Πραγματικά απίστευτο και ευτυχώς που δείξανε Live demo γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να τους πίστευα ότι έχουν φτιάξει τέτοιο πράμα. Και μόνο το 1/3 από αυτά που είπε ο Mollyneux να γίνουν πραγματικότητα είμαι υπερικανοποιημένος. Πάω να το ξαναδώ, απίστευτο

+1 απιστευτο ιδιαιτερα για εμας που τριανταριζουμε κ λεγαμε οτι θα τα δουμε πολυ αργα ολα αυτα.:mrgreen:

Δημοσ.

Μου μοιάζει σαν αναβαθμισμένο Wii αλλά και πάλι εμείς οι gamers με τα joypad θα είμαστε.

Πιο πολύ για διασκέδαση με οικογένεια σε στυλ Wii μου κάνει παρά για σοβαρούς gamers.

Δημοσ.

Απίστευτο το project natal πράγματι..

Μακάρι να είναι τόσο γ@μάτο όσο φαίνεται.

Εγώ έχω να κάνωτην εξής παρατήρηση.. Τα άχρηστα ζώα γιατί έπεζαν rock band beatles στο medium? :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...