Προς το περιεχόμενο

mail server για εργασία με joomla

maraya

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα! έχω μια εργασία,βασικά δημιουργία ενός site με joomla και χρειάζεται να κάνω κ αυθεντικοποίηση χρήστη..δηλαδή όταν κάποιος κάνει register να του στέλνεται αυτόματα ένα mail..θα ήθελα όποιος γνωρίζει να μου πει ακριβώς τις ρυθμίσεις για τον mail server έτσι ώστε να λειτουργήσει αυτή η διαδικασία..

το μόνο που γνωρίζω είναι ότι η συνάρτηση mail της php δεν “κάνει” γι' αυτή την περίπτωση ..κι επίσης εξυπηρετητής υπάρχει διαθέσιμος μέσω της σχολής μου,απλά δεν γνωρίζω τι ακριβώς πρέπει να κανω! thanks!!!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:01 ----------

ξέχασα να γράψω τις οι ρυθμίσεις στο Joomla Global Configuration:

Mailer : SMTP Server

Mail from : an_account@my_domain.com

From name : admin

Sendmail Path : NULL

SMTP Authentication : Yes

SMTP Username : NULL

SMTP Password : NULL

SMTP Host : smtp.gmail.com:587

Υπάρχει κάτι που δεν κάνω σωστά?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

sorry λάθος..βασικά υπάρχει ¨διαθέιμος¨ smtp host από τη σχολή μου..απλά δεν γράφω το όνομα για να μην υπάρξει κάποιο θέμα..φαντασου κάτι σαν κι αυτό "mail.onomasxolis.gr :25"

επίσης όταν πάω να κάνω login μου βγάζει ένα SMTP error ότι υπάρχει αδυναμία σύνδεσης..κάτι τετοιο..στην ουσία δεν μπορώ να λάβω μνμ στο mail μου για να κάνω activate τον λογαριασμό μου.

έχω αλλάξει πολλές φορές τις ρυθμίσεις στο global configuration..αλλα τπτ:(

ελπίζω να μν σε μπέρδεψα..

Δημοσ.

πρεπει να δεις αν της σχολης σου υποστηριζει tls/ssl ή οχι. Επισης αν θέλει authentication ή οχι ο smtp.

Αν θελει βαζεις το username/password σου και στο hostname βαζεις το smtp πχ smtp.aegean.gr κλπ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...