sdevil Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα ρε παιδια καθάρισα την cpu μου για να βάλω μια νεα ψύχτρα και όπως πηγα να πεταξώ το χαρτί (ελεος!!!) σκόνταψα και επεσε κατω... τα εβαλα ολα όμως δεν ανήγει το pc !!Δουλεύει δηλαδή το ανεμηστηράκι απο την ψύχτρα αλλά η οθόνη βγάζει no signal και επιπλέον δεν ακούγεται καποιο bip χαρακτηριστηκό απο το pc... Λέτε ρε παιδιά να επαθε καμία ζημια απο το το πεσιμο;;;;;:shock:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 ώρα για RMA μου φαίνεται, αν δεν έχει πάθει κάτι εμφανισιακά θα στον αλλάξουν
pcos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 ΕΛΕΟΣ φιλε μου! και νόμιζα ότι έπεσε η τιμή της και έτρεχα στα online shops να δω δες μήπως έχουν στραβώσει τα ποδαράκια, βεβαια δύσκολο να τα "ξαναισιωσεις". φυσικά αν έσπασε κανένα τότε πας για άλλη...
sdevil Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 εμφανισιακα ειναι μία χαρα!!!Ποδαρακια δεν έχει ρε συ.. thresh λεσ να βαρησε μπιέλα;; καλα τόσο ευκολα;;
ArisG88 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Ποδαρακια οι 775 δεν εχουν, λοιπον αν δεν εχει κατι εμφανησιακα τον πας στην εγγυηση. Για να εισαι σιγουρος οτι ειναι επεξεργαστης, εχεις καποιον αλλον να δοκιμασεις;
sdevil Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Κάτι θα βρω.. εναν 2.66 απο ενα φίλο και ξαναρωτάω τοσο εύκολα βγαίνουν off;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 αν έπεσε από ένα Χ ύψος και όχι πάνω σε χαλί και έτσι δεν το βρίσκω απίθανο, δεν υπάρχει εύκολα ή δύσκολα, κανονικά δεν πρέπει να πέφτουν χύμα στο κύμα testαρε τον σε κάνα άλλο pc για σιγουριά πριν τον πας πίσω...
sdevil Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Με τον 2.66 δουλεύει αλλα παρατηρησα μια γωνία ελαχιστα φαγομένη στον e8400 έλεος δηλαδη 150 ευρω ετσι;;
d3m0n Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Από ότι φαίνεται ναι.Πήγαινε το από εκεί που το πήρες και άμα σου πουν τίποτα για το χτύπημα κάνε τον κινέζο αν σε πέρνει.
PCharon Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δεδομένης της υψηλής υπευθυνότητας του φίλου sdevil, έχουμε δέσει τη βάρκα πως ο λόγος που δεν δουλεύει το PC μετά από τη "μόντα" είναι η πτώση της CPU? [edit] ΟΚ, τώρα που είδα το #8, αν κατάφερες να τον σπάσεις κιόλας τον επεξεργαστή αλλάζει το πράγμα με τις πιθανότητες...
sdevil Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Ασε... μεγάλη γκαντεμια λετε να τον παω για εγγυηση και οτι γινει ή θα με κραξουν...
d3m0n Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Αν είναι από πλαίσιο έχεις πιθανότητες.Από άλλα μαγαζία δύσκολο το βλέπω... Αν δουν το σπάσιμο σου είπα άρχισε να κάνεις τον άσχετο,και μήπως η ψύκτρα που ακουμπούσε έφταιγε κ.λ.π. Μπορεί να πετύχεις και κανά καλό υπάλληλο....
ArisG88 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Παντως ειμαι της αποψης, εκανες τη ζημια, πας και παιρνεις αλλον. Αν κανουμε ολοι αυτο με την εγγυηση δικιο εχουν τα καταστηματα και δεν κανουν αλλαγες ευκολα.
sdevil Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Εχεις δικιο Αρη... αν και μου εχουν παιξει που..α με επεξεργαστή παλια ... αν και αφραγκος, αν και ολιγον Μητσοτάκης,την μαμακία θα την πληρώσω η παραγγελια εγινε ειδη..ty all.
alexis333 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Εχεις δικιο Αρη... αν και μου εχουν παιξει που..α με επεξεργαστή παλια ... αν και αφραγκος, αν και ολιγον Μητσοτάκης,την μαμακία θα την πληρώσω η παραγγελια εγινε ειδη..ty all. Γιατι δε διεκδικεις οσες πιθανοτητες εχεις να τον παρεις τσαμπα. Μπορει να εκανες μ@@κια αλλα και αυτοι μας εχουν γραμμενους συνεχως. Ολο αλλαζουν τις τιμες οποτε θελουν και οσο θελουν.Μη μου πεις πως δε βγαζουν κι ολας. Πως μπηκαν και μεσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.