arxaggelos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα παιδιά, επικοινώνησα με Multirama για μια συσκευή και ζήτησα καλύτερη τιμή. Με πήραν μετά από λίγο και δέχτηκαν, αλλά, ενώ η τιμή δεν είναι web offer, δεν θέλουν να μου τη στείλουν σε κατάστημα, στέλνουν μόνο σπίτι (θέλω να κάνω διακανονισμό με κάρτα). Μου είπαν μπορούν να κάνουν τον διακανονισμό και από το τηλέφωνο με φαξ τα στοιχεία κλπ κλπ. Αυτό που με προβληματίζει είναι μήπως πρόκειται να παίξει καμιά τσατσιά με το προϊόν. Έχει το Multi κακό ιστορικό αποστολής χρησιμοποιημένων προϊόντων? Να ανησυχώ για κάποιον λόγο? Το ποσό είναι μεγαλούτσικο...
kingofgreece Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Προχώρα άφοβα έχω κάνει τουλάχιστον 15 orders απο Νοέμβριο 2008 και μετά. Τώρα για το προιόν φυσικά θα είναι σφραγισμενο, απαιτησε το!
arxaggelos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Thanx bro. Ρώτησα για είδη βιτρίνας κλπ, με διαβεβαίωσαν (προφανώς) ότι αυτό είναι σφραγισμένο και ότι εκείνα δίνονται μόνο κατόπιν ειδικής συνεννόησης με τον πελάτη ως used και προφανώς πάνε με άλλη τιμή. Απλά μου φάνηκε λίγο "πολύ καλό για να είναι αληθινό" να διαπραγματεύτηκαν αμέσως την τιμή χωρίς κράξιμο, κάτι που το κάνουν γενικά μόνο καταστήματα στα οποία έχεις άμεση επαφή με το αφεντικό. Μη φανταστείς βεβαια, μιλάμε για έκπτωση λιγότερο από 8%... Λέω να προχωρήσω πάντως.
kingofgreece Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μετά σου λένε πως η κρίση κάνει κακό.. Αν η τιμη και η προσφορά σε ικανοποιει προχώρα άφοβα. 8% στα 1000 ευρώ (αν μιλαμε για τέτοιο ποσό γιατι είπες μεγάλο) δεν ειναι λίγα φίλε αλλά τα 9% είναι καλύτερα!
arxaggelos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Προσωπικά μια χαρά μου έχει κάτσει η "κρίση" 6 μήνες τώρα Περίπου 8 κατοστάρικα είναι, μέσα έπεσες... Σ'ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.